DNEVNI HOROSKOP za 15. Mart: Blizancima i Vodoliji se prošlost vraća u život, Raku stiže nepoznat poziv i nepoznate osobe, a OVA 2 znaka će biti PRESRETNI…

DNEVNI HOROSKOP za 15. Mart: Blizancima i Vodoliji se prošlost vraća u život, Raku stiže nepoznat poziv i nepoznate osobe, a OVA 2 znaka će biti PRESRETNI…

14 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Planetarni raspored je povoljan, a vi ste u procesu ubiranja prednosti. Radilo se samo o tome da osvijestite i riješite određene stvari vezane uz vašu potrebu za društvenim priznanjem. Nemojte biti tako gladni za odobravanjem. Vaš zodijak sadrži strogog unutarnjeg oca i može udobno preživjeti u potpunoj samodostatnosti. Zapravo, to je vaša najveća snaga.

 

 

BIK

Neki prilično uznemirujući uvidi u misli i osjećaje prijatelja mogli bi doći do vas. Vaša je intuicija veća nego inače, a bolje ste u određivanju ljudi, stoga vjerujte svojim instinktima za sve koje danas sretnete, čak i za strance. Koliko god bilo zabrinjavajuće, ovo iskustvo će povećati vaše razumijevanje onih oko vas i omogućiti vam da se s njima nosite na pravi način. Ovo bi moglo ojačati vaše odnose.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Postoji velika šansa da će vam osoba iz prošlosti uzburkati dan. Možda svojom pojavom, možda pozivom ili porukom. To može biti bivša ljubav, a može biti jednostavno netko za koga odavno više nema mjesta u vašem životu, prijatelj, član obitelji ili slično. Kako god, ne dajte se izbaciti iz takta, jer to bi mogao biti glavni cilj te osobe.

 

 

RAK

Danas bi vam mogla doći neka čudna komunikacija, možda od nepoznatih ljudi. Prekinuti telefonski pozivi ili prazni e-mailovi mogli bi vas natjerati da se zapitate tko je ta osoba i što bi ona mogla poželjeti od vas. To je vjerojatno više uzrokovano problemima s telefonskom vezom ili internetom nego bilo kojim drugim uzrokom, stoga nemojte gubiti vrijeme zbunjeni zbog toga. Ako mislite da znate tko vas pokušava dobiti, pričekajte do sutra i tada im se obratite.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Tema dana je znanje i učenje. Jeste li studirali polje o kojem ste sanjali? Osjećate li se sram što niste pohađali tu i takvu školu ili program? Ako su vam takva pitanja danas najvažnija, zapamtite da vaša kreativnost nema mnogo veze s diplomama koje posjedujete i sve ima veze s načinom na koji koristite svoje vještine i znanje kako biste poboljšali svijet.

 

 

DJEVICA

Nakon mjesec dana koji ste upravo prošli, jasnije vam je nego ikad zašto vam je samodostatnost primarni cilj. Unatoč emocionalnim previranjima, posebno kod kuće, prilično ste uspješno preživjeli. Dan pred vama bit će prilika da se osvrnete na to koliko ste daleko napredovali prema svom cilju. Ali nemojte se previše zanositi. Samodostatnost je dobra, do određene točke!

VAGA

Dnevni horoskop:  Možda vam je još uvijek previše stalo do toga što drugi ljudi misle o vama. Ako je tako, možete iskoristiti dan koji je pred vama da razmislite zašto. Je li moguće da se toliko bojite suđenja jer ste tako oštri u svojim prosudbama o drugima? Ili je to zato što ste sami sebi najgori kritičar? Kada budete u stanju podići svoje mišljenje o sebi, otkrit ćete da ste ljubazniji prema drugima i da vam je manje stalo što misle o vama.

 

 

ŠKORPIJA

Danas biste mogli imati puno iščekivanja u vezi s nadolazećim odmorom. Aranžmani u posljednji trenutak mogli bi zahtijevati vašu pažnju, ali ćete se vrlo rado pobrinuti za njih. Prijatelji ili članovi obitelji koji bi mogli biti s vama također bi mogli biti zahvaćeni uzbuđenjem. Pred vama je puno zabave, stoga samo naprijed i krenite s tokom. Međutim, moglo bi vam pomoći da napravite popise i označite stvari kako ništa ne biste zaboravili.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop: Kad bi samo mogao uzeti krilo i poletjeti na svojoj slobodi. Možda biste si trebali dopustiti da zamislite budućnost na vlastiti način; bio bi puno manje uznemiren. Naravno, današnja pozicija planeta tjera vas da nadmašite sebe upravo sada. Vrijeme je da se oslobodimo prošlosti. Promotrite dugo, pažljivo sve svoje vrijednosti i zadržite samo one za koje smatrate da su bitne.

 

 

JARAC

Kašnjenja u postizanju određenih ciljeva kojima ste težili mogla bi vas danas osjećati malo potišteno i depresivno. Mogli biste se zapravo zapitati jeste li učinili nešto krivo. Velike su šanse da niste. Kašnjenja vjerojatno proizlaze iz loše komunikacije između uključenih osoba. Pisma, faksovi i druge poruke možda nisu dostavljene na vrijeme. Držite se i nastavite vjerovati u sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Neki razotkrivajući razgovori s prijateljima ili rođacima mogli bi vam donijeti stara traumatična sjećanja iz prošlosti koja ste možda potiskivali. To bi moglo rasvijetliti mnoge prepreke s kojima se susrećete u posljednje vrijeme i tako vam omogućiti da se oslobodite tih emocija i tako otklonite prepreke. Jednom kada se to dogodi, nebo je granica! Vaša osobna moć i samopouzdanje trebali bi biti jači nego ikad.

 

 

RIBE

Dnevni horoskop: Ako ste razmišljali o ulaganju u dionice, obveznice ili druge slične papire, ovo nije dan za početak postupka. Ne samo da bi bilo beskrajnih kašnjenja u obradi vašeg ulaganja, već se vjerojatno ne bi isplatilo na način na koji ste se nadali. Pročitajte o mogućnostima koje su vam otvorene, a zatim se za nekoliko dana posavjetujte s nekim upućenim. Razmislite o tome, a onda ako ste tako skloni, samo naprijed. Ne čini to sada!