KARMA UZVRAĆA USPJEHOM i BOGATSTVOM: Bol i razočarenja za OVA 2 znaka postaju PROŠLOST, SREĆA će konačno pokucati na njihova vrata!

KARMA UZVRAĆA USPJEHOM i BOGATSTVOM: Bol i razočarenja za OVA 2 znaka postaju PROŠLOST, SREĆA će konačno pokucati na njihova vrata!

13 ožujka, 2024 0 By Admin 2

RIBE

Karma uzvraća: Vaše veliko srce koje je uvijek bilo spremno pomoći i dati sve od sebe, za “nagradu” je dobivalo samo bol i razočaranja. Rijetki su oni koji su znali zahvaliti iskreno, od srca.

Najveća nagrada za sve što ste učinili drugima bila bi jedno obično “hvala”, ali to ste rijetko dobili. Sve vas to boli, mnogo je gorkih trenutaka iza vas, ali vi i dalje činite dobro jer drugačije ne znate i ne želite.

Karma će se potruditi da dobijete ono što zaslužujete, bez obzira na sve. Vama slijedi jedan nevjerojatan period u kojem će vam sve ići od ruke i u kojem ćete dobiti satisfakciju za vaša djela.

Sve će u vašem životu krenuti u jednom drugom smjeru, puno boljem nego to očekujete. Nagrada za sve bit će u raznim oblicima, od materijalnog do potpunog duhovnog zadovoljstva, bez osjećaja boli i razočarenja.

Slijedi vam izrazito dobar period u kojem ćete uspjeti riješiti i mnoge financijske probleme, te ostvariti i neke vaše projekte koji su na čekanju zbog nedostatka novca.

Novca će biti dovoljno da ostvarite velik dio vaših životnih planova i to će vas jako obradovati. Bit će poboljšanja i u vašem odnosu sa nekim ljudima za koje ste smatrali da su vas otpisali i da ne žele komunicirati s vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će vam biti posebno drago jer je za vas najvažnije da budete iskreni prema svima. Period pred vama bit će zaista poseban i jedinstven, kao nikad do sada.

 

STRIJELAC

Vjerujete u sreću, koliko god vam bilo teško u životu, vjerujete da će vam se sve to jednom vratiti. Naporan i mukotrpan rad ostavio je posljedice na vas, mnoga razočarenja u bliske ljude učinili su da se sve češće pitate ima li to sve smisla.

Ne želite povrijediti nikoga, ali su mnogi povrijedili vas. Bez obzira na sve, nastavljate dalje i očekujete da će se i vama jednom posrećiti, da ćete uspjeti ostvariti barem dio svojih životnih planova. To će se uskoro i dogoditi, karma će se za to pobrinuti.

Vaše srce može samo voljeti, nikada ne okrećete leđa ljudima, bez obzira kako se oni odnose prema vama. Zato će karma uzvratiti i donijeti vam upravo ono što vam najviše treba.

Bit će to jedan novčani dobitak koji će pomoći da ispunite dio svojih želja i planova, ali za vas će najbitnije biti nešto drugo. Čuda će se dogoditi i neki ljudi će promijeniti svoje mišljenje i svoj stav prema vama. Isprićat će se iskreno za nepravdu koju su vam nanijeli i to će vam biti najveća satisfakcija u životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tada ćete biti još samo čvršće uvjereni da ste ispravno postupali i bit ćete zadovoljni time. Sreća će vas pratiti i u nekim drugim stvarima koje ćete osjetiti nešto kasnije, a koje će biti presudne za mnogo toga u budućnosti. Lijepe stvari vas očekuju nakon dugo vremena, stvari kojima ćete biti konačno vrlo zadovoljni.