Netko će sresti bivšeg i stari plamen i strast ponovo će se rasplamsati; vrijeme je da se raščiste stari nesporazumi…

Netko će sresti bivšeg i stari plamen i strast ponovo će se rasplamsati; vrijeme je da se raščiste stari nesporazumi…

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Vaša veza polako se guši pod teretom neizrečenih problema i neriješenih problema. Izbjegavali ste ih iz straha da će suočavanje s njima dovesti do raspada vaše veze. Međutim, uskoro ćete biti neobično sukobljeni i spremni ste sagledati sva pitanja koja su vam se prije činila pogrešnim.

 

BIK

Pravo je vrijeme da se poprave ograde i raščiste stari nesporazumi. Također se možete zbližiti s nekim od koga ste se prije udaljili. Postoji realna mogućnost da ćete se susresti sa starim plamenom i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Balansiranje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

RAK

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njega!

 

LAV

Nalazite se na kritičnoj točki u vašoj vezi i uskoro ćete biti blagoslovljeni neobičnom jasnoćom vizije. Moći ćete jasno i bez emocija prosuditi gdje ste bili i kamo sada idete. Također ćete moći procijeniti jeste li zadovoljni smjerom kojim je vaš život krenuo i hoćete li se držati ovog tečaja ili ne.

 

DJEVICA

Uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušteni i lijeni dani. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima đ života. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

VAGA

Od vas su do vašeg partnera prešle hrpe dobrih riječi. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neku akciju i danas možete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

ŠKORPIJA

Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emocionalno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

STRIJELAC

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

VODOLIJA

Ljubav je u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

 

RIBE

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u privatnom životu! Možete vezati čvorove sa svojim partnerom ili se useliti zajedno. To može uključivati ​​ogromna ulaganja jer kuću treba preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su slobodni možda će pronaći nekoga romantičnog i intimnog.