LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Mart: OVAJ znak BJEŽI od ljubavi i partnera, a sada će mu to doći na NAPLATU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Mart: OVAJ znak BJEŽI od ljubavi i partnera, a sada će mu to doći na NAPLATU…

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Navečer najbolje što možete učiniti je opustiti se u zagrljaju voljene osobe. Vaša voljena osoba bi vam bila najbolji vodič dok je u pitanju praktična odluka u vezi. Stoga bi povjerenje u svog partnera bilo ključno za jačanje veze.

 

 

BIK

Danas ste možda previše iscrpljeni zbog opterećenja i pritiska pa ćete navečer poželjeti planirati rekreativnu aktivnost sa svojom voljenom osobom. On/ona će podržati vašu ideju i oboje će vjerojatno uživati ​​u prekrasnoj večeri.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zadržite navike učenja iu svom ljubavnom životu. Nećete možda sve zaraditi od svog dragog samo zabavom. Ako želite naklonost i ljubav zauzvrat, trebali biste biti pažljivi i s dovoljno razumijevanja prema svojoj voljenoj osobi.

 

 

RAK

Dan bi mogao biti težak. Možete igrati igre skrivača sa svojom voljenom osobom samo da zabavite voljenu osobu i uživate u dobrom provodu. Spremni ste stvoriti dobro raspoloženje u svojoj srodnoj duši kako biste osigurali sretnu vezu.

 

 

LAV

Ljubavni život može biti u pozadini, jer vam je za sada rast u karijeri od najveće važnosti. Održavanje kontakta sa svojom srodnom dušom može učiniti da se osjećate sigurno, ali možda nećete uzeti dragocjeno slobodno vrijeme za svoju voljenu osobu.

 

 

DJEVICA

Ljubavni život bit će preplavljen slatkim razgovorima i trajnim trenucima. Zbog toga ćete se danas osjećati na vrhu svijeta. Možete uroniti u nostalgiju sa svojom dragom i objasniti sadašnju vezu. Bolje bi bilo na planu i vjerojatno ćete održati sklad sa svojom srodnom dušom.

VAGA

Vašem dragom se možda neka stvar ne sviđa ili želi da je promijenite u skladu s tim. Možda ćete morati biti spremni slušati svog partnera. Možda ćete morati razviti kompromitirajući pristup za taj dan. Pronalaženje načina za nastavak skladne veze bit će na vašem dnevnom redu.

 

 

ŠKORPIJA

Možda tražite savršenu srodnu dušu i možda nećete ostati sretni u vezi. Previše osuđujući i analitični mogli bi vas dovesti u nevolje. Nema potrebe da to činite. Morate prihvatiti stvari koje vam dolaze na put.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete morati napraviti kompromis i potaknuti svoju dragu da potakne kreativnost. Neka vaš supružnik odluči kako ćete provesti večer zajedno. On ili ona se mogu osjećati vrlo cijenjenim. Zajedničke vrijednosti i odgovornosti sa vašom srodnom dušom olakšat će vaš ljubavni život.

 

 

JARAC

Možda biste željeli razviti dobre vještine na osobnom planu kako biste održali skladne odnose. Veseli dan je pred vama sa voljenom osobom. Iznenađenje je na kartama. Pripremite se otkriti svoju srodnu dušu u novom avataru ili poklonu vašeg partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U vašem ljubavnom životu nema većeg događaja. Nećete dobiti nikakvu podršku osim ako ne ostanete otvoreni i fleksibilni sa svojom voljenom osobom. Ne biste trebali ostati nesretni jer će stvari krenuti na bolje. Međutim, savjetujemo da se oba, profesionalna i osobna pitanja, rješavate s maksimalnom pažnjom.

 

 

RIBE

Ljubavni život može zauzeti pozadinu, jer ćete sada pridavati primarnu važnost rastu karijere. Ne biste trebali ostati ravnodušni prema svom dragom. Održavanje kontakta putem telefona, SMS-a ili e-pošte bilo bi bolje. Možete obavijestiti svog partnera o svom postignuću.