Horoskop otkriva kome će svemir ovih dana pokoniti šansu za novi početak, bolju budućnost i neslućenu sreću…

Horoskop otkriva kome će svemir ovih dana pokoniti šansu za novi početak, bolju budućnost i neslućenu sreću…

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Horoskop otkriva: Imate toliko stvari na umu dok ostavljate mjesta za nekoliko novih ideja i to neće ispasti kako treba ako se ne usredotočite na prioritete. Saberite svoje misli i nemojte se raspršiti zbog prevelikih zahtjeva života i trenutne okoline.

Iako možda pokušavate komunicirati, neki pojedinci jednostavno ne razumiju vašu poziciju i ne dijele temelje na kojima pokušavate nešto postići. Dajte neke informacije, ali nemojte se previše truditi objasniti.

 

BIK

Horoskop otkriva:  Imate toliko stvari na umu dok ostavljate mjesta za nekoliko novih ideja i to neće ispasti kako treba ako se ne usredotočite na prioritete. Saberite svoje misli i nemojte se raspršiti zbog prevelikih zahtjeva života i trenutne okoline.

Iako možda pokušavate komunicirati, neki pojedinci jednostavno ne razumiju vašu poziciju i ne dijele temelje na kojima pokušavate nešto postići. Dajte neke informacije, ali nemojte se previše truditi objasniti.

 

BLIZANCI

Horoskop otkriva:  Imate prilično dobar plan, ali niste spremni posegnuti za njim ili ga podijeliti s ostatkom svijeta. Neke informacije još uvijek trebaju ostati vaša osobna mala tajna i staviti ih na dnevni red za trenutak kada osjetite da je pravi trenutak pred vama.

Ako se oslanjate na tuđu inicijativu, možda trebate razmisliti još jednom. Neke situacije zahtijevaju vašu pažnju i puno više vaše energije nego što biste mogli zamisliti na početku. Napravite mjesta za sve ispravne odluke čak i ako ste vi taj koji treba preuzeti teret.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Horoskop otkriva: Ne možete njegovati prijateljstva kojima nedostaje reciprociteta. Vrijeme je da cijenite vlastite napore i energiju koju ste uložili tamo gdje odgovor očito nedostaje. Na vama je da postavite vlastitu normu i provjerite svoje prioritete i granice koje ste pokušavali postaviti.

Trenutak je pravi za neke dijaloge, a za druge nikad neće biti. Stvorite distancu tamo gdje je potrebna i gdje se osjećate ranjeno i duboko povrijeđeno nečijim izborima.

 

LAV

U većini svojih pobjedničkih bitaka Mongoli su bili brojčano nadjačani. Neke od vaših slabosti zapravo nisu slabosti na duge staze. S pravom perspektivom i čvrstim planom, mali će vas koraci odvesti točno tamo gdje želite ići, čak i uz manje truda nego što netko drugi mora uložiti na istom putu.

Dajte svojim riječima prostora da izraze svoju unutarnju istinu, bez obzira na posljedice. Ono što vaše srce želi podijeliti sa svijetom treba podijeliti s pravim krugom.

 

DJEVICA

Ono u čemu ste pretjerali ne može se poništiti, ali kada odvojite trenutak da stupite u kontakt sa svojim osjećajima, vidjet ćete da nema pretjerivanja kada je ljubav u pitanju. Srce donosi svoje izbore, ili se barem tako čini, i ne možete se osloniti na svoju racionalnost i zdrav razum u svim situacijama u životu.

Napravite mjesta za pogreške ako su neophodne, budite divlji i neukrotivi, slobodni da budete ono što jeste. Čak i ako posrnete, znat ćete da ste sami sebi bili prioritet u tom procesu.

VAGA

Prvi let Pan-Ama oko svijeta nije bio planiran i dogodio se zbog napada na Pearl Harbor. Ne znate što bi vas moglo gurnuti preko ruba, ali očito ste blizu toga i ne znate možete li se osloniti na zdrav razum ili trebate jednostavno slijediti osjećaj.

Rezervirajte posebne trenutke za nešto što liječi vaše srce i pomaže vam da se osjećate dobro. Ako ste prihvatili previše negativnih uvjerenja drugih ljudi, ovo je vrijeme da pročistite i postavite svoj osobni sustav vrijednosti i uvjerenja.

 

ŠKORPIJA

Dobro je provesti neko vrijeme kod kuće i razmisliti o novom načinu učenja ili širenja. Neki od vas bi mogli razmisliti o dodatnom školovanju, dok drugi imaju na umu veliko putovanje. U svakom slučaju, dajte poticaj svojim snovima realnim planom da ih ostvarite, čak i ako se krećete najmanjim mogućim koracima.

Odabir smjera može ovisiti o vašoj spremnosti da odaberete stranu u sukobu koja nema mnogo veze s vama. Zapitajte se s čime su vaša najiskrenija uvjerenja u skladu i situacija će vam brzo postati jasna.

STRIJELAC

Najveći podzemni trgovački kompleks i mreža pješačkih staza nalazi se u Torontu. Tuneli tvoje duše isprepliću se i čine se beskrajnima u ovakvim trenucima. Previše emocija može pronaći različite načine izražavanja, ostavljajući vas zbunjenim mogućim ishodima i vlastitim očekivanjima.

Na vas se stavlja veliki pritisak iz razloga koje ne vidite jasno. Nemojte žuriti ako osjećate nesigurnost i pričekajte da istina bude jasna kao dan i da se otkriju sve potrebne informacije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nedostaje vam uzbuđenja u nekim vlastitim izborima i to vam se čini pogrešnim. Da biste se malo zabavili, možda ćete morati ostaviti neke stvari iza sebe jer stavljaju previše pritiska na vaše srce i udaljavaju vas od vašeg unutarnjeg djeteta, kada se stvarno želite ponovno povezati s njim.

Možda ste svjesni određenih problema iz prošlosti koji vam se tada nisu činili problematičnima, ali još uvijek ne znate što učiniti s njima i kako se nositi s posljedicama.

 

VODOLIJA

Donijeli ste određene odluke koje su sada pod upitnikom ili nekom vrstom nadzora. Dajte drugima dovoljno informacija za nastavak. Ako šira slika nije jasna od početka, mogli biste se kasnije suočiti s problemima u komunikaciji.

Ako želite učiniti taj skok vjere, sloboda je zaista pred vratima. Ne gubite savršeno dobre prilike na sliku stabilnosti koja vas ne čini sretnima niti vam pomaže da se osjećate istinski stabilno i sigurno.

 

RIBE

Kritičar kojeg je angažirao Sony kako bi mogli proizvoditi bolje proizvode postao je predsjednik Sonyja 20 godina nakon što je angažiran. Možete vidjeti kako se stvari odvijaju u određenom smjeru, oslanjajući se na pitanja iz prošlosti koja su bila postavljena na pozitivna i konstruktivna uvjerenja i dobre ideje.

Ne možete dati svoje povjerenje u ruke onima koji su vas već razočarali. Nemojte se gurati preko ruba ako vas srce i želudac upozoravaju na moguće negativne ishode.