DNEVNI HOROSKOP za 13. Mart: Vaga se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI, Vodolija dobija ODLIČNU PRILIKU, Ribe mora biti PAŽLJIVA,

DNEVNI HOROSKOP za 13. Mart: Vaga se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI, Vodolija dobija ODLIČNU PRILIKU, Ribe mora biti PAŽLJIVA,

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Čini se da ste napravili pomak sa svojih starih ideologija na nove. Nemojte danas razmišljati drugačije, to će loše utjecati na vaš dojam u odnosu na druge. Ponovno se procijenite introspekcijom što zapravo želite prije nego što napravite bilo kakav potez. Dobro vrijeme za kupnju novog vozila i drugih sredstava za ispunjavanje kućnih potreba.

 

 

BIK

Osjećate se samopouzdano i sretno i to se vidi u vašem stavu i govoru tijela. Ljudi će vas danas primijetiti gdje god da krenete i vjerojatno ćete ostaviti popriličan dojam. Važni poslovni sastanci ići će u pozitivnom smjeru. Čak i ako se određena situacija čini neugodnom, moći ćete dovesti druge do svog stajališta i obaviti stvari na svoj način.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop Puni ste žara da promijenite stvari oko sebe, ali vam je potrebno razdoblje mirnog razmišljanja da odlučite trebaju li se uopće promijeniti. Iako ćete biti izvrsni u projektima za koje se odlučite poduzimati, bolje je prepustiti nekome drugome da odabere te projekte umjesto vas. Danas ćete biti ispunjeni jednoumnom odlučnošću.

 

 

RAK

Odlučni ste preuzeti krivnju za pogrešku prijatelja. Ali razmislite o njegovim posljedicama. Može postojati i ozbiljna pravna umiješanost. Može se dogoditi i neki događaj koji će vam promijeniti život koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Ispunite svoju želju da izgledate drugačije, promijenite frizuru ili garderobu!

 

 

LAV

Dnevni horoskop  Možete očekivati ​​znatan stupanj podrške i priznanja od onih oko vas. Sada ste puni vitalnosti i optimizma i spremni ste za nove projekte. Ali niste izgubili sposobnost prepoznavanja i ocjenjivanja dobrog projekta. To će vas navesti da ulažete u određene pothvate koji će vjerojatno biti vrlo isplativi u budućnosti.

 

 

DJEVICA

Danas ste promijenjena osoba. Vi ste bolji slušatelj, iako ste uvijek bili dobar govornik. To će svima dati do znanja da više niste toliko egocentrični i da ste spremni raditi za dobro drugih. Dama od oko 40 godina bit će vam velika podrška.

VAGA

Dnevni horoskop  Danas morate shvatiti da vam to što ste zarobljenik prošlosti neće pomoći ni na koji način. Morate naučiti lekciju iz prošlosti, ali tada ćete je morati pustiti. Ako to možete shvatiti, možete napraviti divovski korak prema rješavanju velikih problema s kojima ste se susreli u životu.

 

 

ŠKORPIJA

Svaka vaša misao i pažnja sada su usredotočeni na vašu karijeru. Zapravo, posvećujete previše vremena i pažnje tome jer ste uplašeni. Umjesto toga, trebate se malo razvedriti, ali ćete i dalje moći postići ono što želite. Od vitalnog je značaja sada obratiti pažnju na svoju obitelj kako biste uravnotežili svoj radni holizam.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop  Vrhunac dana je komunikacija s utjecajnom osobom koja može dugoročno utjecati na vaš život. Također možete doći u kontakt s osobom ili situacijom u kojoj se suočite s suprotnom točkom gledišta. Morate biti sposobni prihvatiti konstruktivnu kritiku i držati se svoje točke bez da postanete nepristojni.

 

 

JARAC

Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvima. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete svoju energiju usmjeriti za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dnevni horoskop  Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

 

RIBE

Netko oko vas pokušat će vas uvući u bespotrebnu borbu za moć. Ovdje je ključno zadržati otvoren um i smireno držanje kako ne biste na kraju igrali tuđe igre moći i upleli se u komplikacije. Ako pripazite, to možete lako izbjeći i imati savršeno lijep dan bez brige.