U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU ŽIVOTNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u ČUDA

U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU ŽIVOTNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u ČUDA

8 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

U narednim danima: Želite napraviti čist prekid, olabaviti se i konačno napraviti željeni korak u novom smjeru. Problemi koji su se pomaknuli u vama i ideje koje su vam pale na pamet nisu na otvorenom. Nova tehnologija i novi razgovori dolaze prirodno, a vi ste spremni otvoriti vrata bržim i pametnijim načinima da iskoristite svoje talente i izgradite budućnost kakvu želite.

Budite kreativni i ne odgađajte aktivnosti kojima ste se već neko vrijeme htjeli posvetiti. Naći ćete vremena kada se fokusirate tamo gdje osjećate da bi trebao biti.

 

 

BIK

U narednim danima: Ne shvaćate svoje mjesto u određenom okruženju, kao da ste suspendirani iz djelića zajedničkih napora i nešto nije u redu. Morate se osjećati dobro među drugim ljudima i iako se to može učiniti samo sa zdrave distance, nije svaka udaljenost zdrava trenutno.

Razmislite o stvarima koje vas ugrožavaju ili dovode u opasnost. Moguće je da ste neka gruba iskustva iz prošlosti povezali s problemima koji danas nemaju puno veze s njima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U narednim danima:   Konačno ste spremni osloniti se na svoju intuiciju i dopustiti joj da vas odvede što je dalje moguće. Krenite u toku i dopustite tijelu da vam pokaže koje probleme možete predvidjeti i izbjeći, a koji nisu ni toliko problematični za početak.

Osmijeh bi mogao otvoriti brojna vrata, a čvrsta prijateljstva potaknut će pozitivne emocije koje će vas učiniti kreativnim i potaknuti nove ideje u vašem umu.

 

 

RAK

Neki se odnosi odjednom doimaju kao čudan obrat vjere, tu da vam pokaže da postoje stvari koje biste radije izbjegavali. Učinili ste svoj dio posla i morate se vratiti u prošlost kako biste ponovno procijenili svoja djela i uspjeh do kojeg ste uspjeli doći nakon brojnih prepreka na svom putu.

Nema “lakog izlaza” kada nema prirodnog reda kojeg se treba slijediti i poštivati. Niste dužni drugima slijediti i ispuniti njihova očekivanja.

 

 

LAV

Ističete se, ali niste sami u svojim pogledima ili borbama. Imajte na umu veličinu svijeta i sve što se može učiniti kada se povežete s pravim ljudima.

Nešto se već neko vrijeme osjeća. Možda je sve što vam zaista treba je promjena krajolika i nove rasprave koje će vaše osjećaje izbaciti na vidjelo, kako bi se mogli vidjeti.

 

 

DJEVICA

Na putu vam je poteškoća, kamen koji se ne može preskočiti, a nešto je očito zapelo tamo gdje bi energija trebala teći s lakoćom. Riješite problem, korak po korak, i ne dopustite da predugo koči napredak ili da vas odvrati od stvarnog cilja koji ste već neko vrijeme željeli.

Ono što mislite o sebi važno je u dijalozima s onima koji su na poziciji moći. Ostanite samouvjereni i hrabri da otvoreno kažete svoje mišljenje.

VAGA

Niste sigurni jesu li neke od vaših veza vrijedne energije koju ste u njih ulijevali. Pobrinite se da stvorite dovoljnu udaljenost kako biste jasno vidjeli stvari i razumjeli što dobivate i što dajete zauzvrat. Moguće je da ste bili izvan ravnoteže.

Zahvalnost je od najveće važnosti za dobrobit vašeg srca, ali to ne znači da trebate patiti zbog nedosljednih veza i modrica. Razdvojite to dvoje da možete nastaviti dalje.

 

 

ŠKORPIJA

Previše stvari vas zbunjuje i veže za otrovne emocije i odnose iz prošlosti. Iako biste radije krenuli s protokom, ovo je dobar trenutak za racionalizaciju i držanje podalje od problema koji su vam već jednom iscrpili energiju.

Da biste promijenili svoje okolnosti, morate biti dovoljno hrabri da promijenite svoje načine. Čak i ako ne razumijete u potpunosti situaciju, vaše tijelo šalje signale na svakom koraku i treba ih slijediti.

 

 

STRIJELAC

Ne znate gdje se krije vaš puni potencijal, ali ste sigurni da biste mogli stvoriti čuda kada biste samo iskoristili pravi talent i iskoristili ga s fokusom i predanošću.

Vjeru u sebe treba držati čak i kada drugi ne vjeruju u vaše sposobnosti. Možda vam samo pokazuju projekcije vlastite nesigurnosti i njihov cjelokupni pogled nema nikakve veze s onim što možete postići.

 

 

JARAC

Ovo bi moglo biti vrijeme izvrsnih financijskih planova i ideja koje mogu biti daleko. Više niste zabrinuti zbog toga što vas određeni ljudi cijene jer ste spremni preći iz odnosa koji nisu unijeli ravnotežu u vaš život i učinili da se osjećate posebno kao i vi.

Razmišljajte o dugoročnim projektima i ulaganjima, ali neka vaša očekivanja budu realna i konzultirajte one koji imaju slična iskustva i imaju što naučiti.

 

 

VODOLIJA

Vi ste puni nade i odlučni da izvučete najbolje iz svake moguće situacije. Možda planirate odmor ili putovanje u daleku zemlju, ali odlučnost ima tendenciju da padne kako se upletete u društvene norme i imperative koje se, čini se, ne možete izbjeći u posljednje dvije godine.

Pratite svoj osjećaj i učinite svoje dane radosnim. Razmišljanje na veliko vam je uobičajeno, ali morate unijeti red, radost i zdravlje i u svoje svakodnevne male stvari.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Spremni ste stati na kraj određenim pitanjima, unutarnjim i vanjskim, posebno onima koji su u prošlosti narušili vaše emocionalno blagostanje. Iako se činilo da je sve u redu, niste se osjećali slobodnim ponašati se poput sebe i biti radosna, spontana verzija sebe.

Otresite se onoga što vam je činilo nelagodu ili vas tjeralo da hodate po ljusci jajeta. Već znate da ste istinski sretni tek kada ste oslobođeni i slobodni da budete ono što jest