ŽIVOTNA IZNENAĐENJA: OVOM znaku stiže FANTASTIČNA PROMJENA na bolje dok OVOG znaka očekuju teški trenuci!

ŽIVOTNA IZNENAĐENJA: OVOM znaku stiže FANTASTIČNA PROMJENA na bolje dok OVOG znaka očekuju teški trenuci!

3 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Iznenađenja su uvijek dvosjekli mač. Kada su dobra onda ih volimo i prihvaćamo, kada su loša onda ih ne želimo. Ponekad ne možemo birati već samo prihvatiti iznenađenja, kakva god da jesu.

Ovaj znak će doživjeti predivna iznenađenja i predstoje mu fantastične stvari, dok ovog znaka očekuju teški trenuci.

 

BLIZANCI

Život vam donosi iznenađenje koje će zaista promijeniti sve. Takvo iznenađenje bit će fantastično za vas jer će omogućiti ostvarenje vaših najvećih želja. Bit ćete vrlo zahvalni na tome što vam slijedi i što će vam obogatiti život.

Ljubavna sreća je ono što najviše želite, a ljubavnu sreću ćete uskoro početi živjeti. Vaš trud na ljubavnom planu svodi se na pronalazak osobe koju ćete voljeti i koja će vas voljeti. Smatrate da ste takvu osobu pronašli jer ste iskusili osjećaje koji su za vas potpuno novi. Iskusili ste osjećaj ljubavi i sve što želite je podijeliti to sa tom osobom.

Sve ćete učiniti kako biste osvojili srce te osobe pa će vam susret sa tom osobom jako pomoći u vašim nastojanjima. Taj susret vam zvijezde daruju, one će se pobrinuti da se susretnete i da ljubav procvjeta. Bit će to fantastično iznenađenje za vas jer niste još uspjeli taj susret i dogovoriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde će to učiniti za vas, a sve u ime ljubavi. Vama će preostati da taj susret iskoristite najbolje što znate i da započnete ljubavnu vezu sa osobom koja vam toliko znači.

ŠKORPIJA

Čekaju vas teški trenutci upravo zbog vaše dobrote i slijepog vjerovanja ljudima koji to ne zaslužuju. Vezali ste se uz neke ljude jer vam je stalo do tih osoba, a oni su vaše povjerenje iskoristili i povrijedili vas. Vrlo ste emotivni i doživljavate takve stvari jako teško. Teško vam je kada vas netko izmanipulira i povrijedi na takav način.

Ovo neće biti prvi puta da ispaštate zbog loših osoba kojima ste ukazali povjerenje. Vas su puno puta iskoristili i odbacili, a vi i dalje vjerujete svakome. Ovoga puta povrijedit će vas osoba do koje vam je iznimno stalo i to će vam biti izuzetno bolno. U tu osobu imali ste neograničeno povjerenje, a dobit ćete samo bol i razočaranje.

Najgore od svega je što će to samo vas boljeti, ta osoba će odmah prestati razmišljati o vama i neće ju biti briga što vas je povrijedila. Takve bezosjećajne osobe nisu prvi puta u vašem životu i od njih dobijate samo razočaranje. Potrebno je da pažljivije birate one koji će vam biti bliski i da na vrijeme prepoznate kakvi su zaista.

U protivnom, očekuje vas novo razočarenje i nova bol. Vrijeme je da kažete dosta, da pokažete tim ljudima da ste povrijeđeni i da ste sa njima završili. Morate misliti i na sebe i ne dozvoliti nikome da se poigrava sa vama. Vi ne zaslužujete da vam se događaju takve stvari, vi zaslužujete puno bolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zaslužujete iskrene prijatelje koji će paziti i na vaše osjećaje, a ne samo na svoje. Sami ćete se morati potruditi da takve ljude i nađete. Zaslužili ste iskrene prijatelje, a ne ovakve koji vam nude samo tugu i bol.