U NAREDNA TRI DANA: Evo kojim znacima će ova tri dana biti savršena i koja će zauvijek pamtiti…

U NAREDNA TRI DANA: Evo kojim znacima će ova tri dana biti savršena i koja će zauvijek pamtiti…

2 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Nećete gubiti vrijeme ako ulažete energiju u stvari u koje duboko vjerujete. Vrijeme je, zapravo, na vašoj strani kad god stanete na stranu svog unutarnjeg djeteta i odlučite slijediti strastveni sjaj u vašem trbuhu i prsima . Sljedeći korak izgleda obećavajući kada je vaš smjer jasan.

Fokus čini svu razliku. Iskoristite trenutak inspiracije za kreativni rad, umjetničko izražavanje i provjeru smjera kojim ste se odlučili ići u dosadašnjem životu. Moguće je da je došlo vrijeme za promjene.

 

BIK

Kada se šišaju ovce, one se ne prepoznaju i iznova uspostavljaju dominaciju. Promjene u vašem unutarnjem svijetu imaju puno veće posljedice u vašem okruženju i dok ste voljni iskoristiti njihove dobrobiti, morate biti spremni osloboditi neke važne stvari iz prošlosti.

Imate priliku razgovarati o osjetljivim pitanjima s nekim tko ih uistinu razumije. Ipak, slušajte svaku izgovorenu riječ i prepoznajte ogradu koju ne treba prijeći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svi se dijalozi vraćaju na istu temu. Izdaja neće biti zaboravljena, bez obzira na razinu zbrke po tom pitanju, a vi niste spremni napustiti svoje ideale. Važno je da neko vrijeme provedete sami kako biste svom srcu dali priliku da se izliječi i potražili razumijevanje i empatiju prema osobi koja vas je iznevjerila.

Strahovi mogu potaknuti brojne reakcije i događaje koji izmiču svačijoj kontroli. Držite se svog najhrabrijeg Ja, ali se distancirajte od stvari koje jednostavno ne izgledaju ispravno. Ovo je vrijeme kada veze trebaju biti inspirativne i čarobne.

 

 

RAK

Iako ste svjesni povijesti nekih stvari i ne vidite je dovoljno istinitom, još uvijek postoje situacije i odnosi kojima biste se rado vratili da imate priliku.

Nemojte polagati previše nade u prošlost. Ne pripada tamo. Ono što je učinjeno, učinjeno je i iako bi možda bilo dobro oživjeti ono što je izblijedjelo, pažljivo odvažite svoje mogućnosti i razmislite o lošim stvarima koje su u tom trenutku dolazile s dobrima.

 

 

LAV

Pronaći ćete ravnotežu u čudnim situacijama, velikim društvenim skupinama i stvarima koje se obično osjećaju prijeteći ili previše stresni da biste se u njih uključili. Spremni ste stati na kraj nekim starim načinima, da se energizirate i otresete prošlih veza i stvari koje su vas iscrpile. energija daleko.

Porastao si. Prihvatite novu verziju sebe bez žaljenja. Iako su na tom putu napravljene greške, učinili ste izuzetno dobro. Uživajte u samopouzdanju koje proizlazi iz uspješnog putovanja.

 

 

DJEVICA

U srcu možete osjetiti da pripadate nekom društvu, nekim ljudima i nekome koga volite. Ipak, određene stvari su vas odvojile od ideala budućnosti za kojim ste željeli slijediti i čini se da ste zapeli u petlji koja ne otvara toliko vrata.

Odlučite se učiniti nešto potpuno drugačije od svojih uobičajenih izbora, vjerujte i vidite kako vam promjena perspektive konačno može pomoći da oživite emocije koje trebate vratiti u život.

 

VAGA

Možda ćete se danas sakriti, ako provodite previše vremena na krivom mjestu, s pogrešnim ljudima. Meditirajte, osjetite srž svog emocionalnog zadovoljstva ili njegovog nedostatka i nemojte se osjećati krivim što ste na kraći način izašli iz zabrinjavajuće situacije.

Važno je kretati se s lakoćom, čak i ako to znači izbacivanje iz ravnoteže. Budite spontani i slobodni činite ono što u svojoj srži smatrate ispravnim.

 

 

ŠKORPIJA

Ne biste trebali zakopati emocije koje izlaze na vidjelo. Strahovi se lako izazivaju, ali sve što osjećate ima tendenciju da se s vremenom rasprši, da nađe svoje mjesto u širem poretku stvari. Imate puno čemu se radovati. Nemojte gubiti vrijeme na pretjerivanje i držanje negativnih uvjerenja.

Energični ste i spremni za kreativan rad. Zabavite se, provedite vrijeme s ljudima koji vas nasmiješe, a ako vam treba obrambeni mehanizam, odaberite humor.

 

 

STRIJELAC

Nikola Tesla je u svojoj glavi i dok je bio mlad radio integralnu računicu, a učitelji su mislili da vara. Ne možete dokazati stvar ako ne pokažete sve činjenice, ali morate zapamtiti da u nekim situacijama dokazivanje nije ni važno. Postoji mnogo veći cilj koji želite postići.

Imate izvanredne talente koje još niste otkrili i one koje još trebate iskoristiti. Vjerujte svojoj unutarnjoj vatri u procesu donošenja odluka i oni će biti puno jednostavniji nego prije.

 

 

JARAC

Malo ste nestrpljivi i ne možete požurivati ​​neke ljude i situacije o kojima ovisi razvoj vašeg trenutnog problema. Oslobodite osjećaj kontrole i uživajte u trenutku, vidjevši kako je dobar osjećaj imati malo više vremena i prepustiti se toku.

Provjerite alternativne metode iscjeljivanja, razgovarajte sa svojim duhovnim vodičima, jer tko zna što biste mogli pronaći kada je ljubav prema sebi tako snažan imperativ kao što je danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Napetost u nekim vezama možda je dovela do emocionalnih ucjena ili čudnih ispada koji zapravo nisu unijeli jasnoću. Napravite mjesta za vrijednost bilo čijih osjećaja, koliko god oni bili različiti od stvari s kojima se lako povezujete i u kojima nalazite smisao.

Najveće razlike donose posebne lekcije u vaš život. Umjesto da im se odupirete, pokušajte razumjeti cijeli kontekst. Prošlost može ponuditi odgovore koje ste tražili, ali i drugi ljudi i razgovori za koje niste mislili da su od velike vrijednosti.

 

 

RIBE

Južnoafrička Republika zabranila je “The Wall” Pink Floyda. Iako ste izgradili neke ozbiljno čvrste granice oko problema koje ne želite uznemiravati u svom svijetu, još uvijek se ne možete u potpunosti objasniti i razgovarati s drugima dovoljno usredotočeno da ih razumiju.

Moguće je da nikada nećete pronaći zatvorenost u određenim odnosima i situacijama. Krenite dalje jer ste vrijedni novih iskustava i avantura, čak i kada vam je potreban mali poticaj da biste se kretali.