HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI ponovo postati dio SADAŠNJOSTI i BUDUĆNOSTI

HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI ponovo postati dio SADAŠNJOSTI i BUDUĆNOSTI

25 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Horoskop za naredni period: Važna briga u karijeri mogla bi zahtijevati znatan napor s vaše strane danas kako biste mogli napredovati u onome što pokušavate postići. U nekom trenutku tijekom dana mogu vas mučiti sumnje u vašu sposobnost da to učinite. Međutim, nemojte dopustiti da vas ovo izazove paniku. Sve što trebate je skupiti malo energije i ostati usredotočen na zadatak. Vjerujte da ste danas sposobni postići čuda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Putovanje na koje ste htjeli otići možda ćete morati odgoditi, vjerojatno iz financijskih razloga. Poželjet ćete krenuti na putovanje u društvu nekoga tko je trenutno u financijskoj stisci. Ovo bi moglo biti razočaravajuće, ali zapamtite da je ovo samo odgoda. Odmor ćete moći imati kasnije. Nemojte se bojati početi s dogovaranjem. Do tada bi vaš prijatelj trebao imati novac.

 

 

BLIZANCI

Potreba za dovršenjem važnog zadatka mogla bi vas natjerati da steknete daleko višu razinu samokontrole nego na koju ste navikli. Ustrajnost i odlučnost mogli bi dominirati vašim raspoloženjem, pa biste stoga mogli postići čuda. Ipak, povremeno pravite pauze i ne zaboravite se s vremena na vrijeme opustiti. Iznad svega, nemojte biti toliko usredotočeni na svoj posao da zaboravite jesti. Vaš rad će patiti samo ako zanemarite svoje tijelo. Tempirajte se!

 

 

RAK

Poslovni ili romantični partner bi mogao biti prilično šizoidno raspoložen. Vjerojatno ćete provoditi puno vremena zajedno, a tijekom dana vaš bi prijatelj mogao skočiti između entuzijazma i tmurnosti. Ovo bi vas moglo izluditi, jer nećete znati kako odgovoriti. Sve što možete učiniti je osigurati da sva pažnja ostane usredotočena na probleme o kojima se radi. Ova bi promjenjivost trebala izgorjeti do kraja dana.

 

 

LAV

Općenito, vi ste skloni biti prilično genijalni kada je u pitanju posao, ali ovih dana možete osjećati da je izvor inovacija potpuno presušio. Koliko god se trudili, vjerojatno nećete moći sakupiti nikakve nove ideje. Velika je vjerojatnost da su vam bioritmovi niski, pa stoga vaš um radi sporijim tempom nego inače. Usredotočite se na rutinske zadatke. Uskoro bi se vaša domišljatost trebala vratiti na pravi put.

 

 

DJEVICA

Ovih dana bi vam se mogla suočiti kriza vrijednosti. Netko do koga vam je stalo možda će trebati da za njega učinite nešto što vam nije ugodno, a to bi vas moglo dovesti u teško mjesto. Vjerojatno to nećete htjeti učiniti, ali vaš prijatelj treba vašu pomoć. Razmotrite svaku moguću nepredviđenu situaciju prije nego što kažete da ili ne. Razmislite o tome kako bi rezultati mogli utjecati i na vas i na vašeg prijatelja. Samo na taj način zaista možete biti pošteni.

VAGA

Ovih dana biste se mogli osjećati malo tmurno, a da ne znate zašto, i mogli biste potrošiti puno vremena pokušavajući pronaći razlog. Vjerojatno ne postoji nikakav konkretan razlog. Vjerojatno je da jednostavno reagirate na niske bioritmove. Ovo su, dakle, izvrsni dani za odlazak na trening. Na ovaj način možete pokrenuti endorfine i osjećati se puno bolje.

 

 

ŠKORPIJA

Bliski prijatelj ili ljubavni partner kojeg niste vidjeli neko vrijeme konačno bi se mogao dogovoriti da vas vidi. Stoga biste veći dio dana mogli provesti u odličnom raspoloženju, radujući se susretu koji je pred vama. Imat ćete puno fascinantnih informacija za podijeliti. Međutim, možda bi bilo dobro da svoj posjet skratite malo kraće nego što biste željeli i dogovorite se za drugi sastanak. U suprotnom biste se mogli previše umoriti.

 

 

STRIJELAC

Kuća bi se danas mogla činiti prilično praznom, jer je većina ostalih članova vašeg kućanstva vjerojatno vani. Međutim, ovo je dobro vrijeme da se pobrinete za neke svoje projekte koje ste odgađali. Možda su zamorne i prilično dosadne, ali pomislite kako ćete se dobro osjećati kada konačno budu gotovi! Navečer biste mogli zabaviti neke posjetitelje. Uživajte.

 

 

JARAC

Netko vama blizak možda se ne osjeća dobro, i možda ćete osjetiti potrebu da ostanete u blizini i brinete se o toj osobi. Svakako učinite ovo. Međutim, imajte na umu da su vaše empatične sposobnosti na vrlo visokoj razini, pa biste zapravo mogli doživjeti neku njihovu nelagodu. Budite sigurni da se psihički zaštitite tako što ćete zadržati bijelo svjetlo oko sebe ako želite izbjeći da se i sami osjećate loše.

 

 

VODOLIJA

Cilj prema kojem ste možda radili dugo vremena mogao bi vam se još uvijek činiti vrlo dalekim. Stoga biste ovih dana zapravo mogli odustati od toga. To ne znači da se ono što želite nikada neće dogoditi. Zapravo, ponekad otpuštanje sna zapravo može uzrokovati da se on manifestira. Sjetite se ovoga kada počnete razmišljati o svom dosadašnjem nedostatku uspjeha. Nije sve beznadno!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Član vašeg kućanstva možda ima problema i stoga biste mogli razmisliti o tome da ovih dana ostanete kod kuće s posla kako biste im pomogli da prebrode sve. Ipak, imate obaveze u karijeri koje morate ispuniti. Hoćete li ostati kod kuće ili ići na posao možda je danas teško donijeti odluku, ali svakako odvagnite sve moguće čimbenike. Vjerojatno će vaš ukućanin inzistirati da je sve u redu i poslati vas na posao.