U NAREDNA TRI dana: OVE znakove najviše prate brige i problemi, ali sada im dolazi pravo čudo i velika sretna promjena!

U NAREDNA TRI dana: OVE znakove najviše prate brige i problemi, ali sada im dolazi pravo čudo i velika sretna promjena!

23 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Iako postoji verzija događaja kojoj ste se nadali, više niste sigurni je li to pravi put za vas i želite promijeniti mišljenje.

Čekajte još dugo, otvorenog srca i spremni učiniti što je potrebno sve dok se poštuju opća pravila. Neke granice ne bi trebale biti probijene, čak i ako se čine nepravednima.

 

BIK

Ne znate jeste li prešli granicu u razgovoru koji se dogodio prije nekog vremena. Nedostatak povratnih informacija zabrinjava, a vi ste skloni pretjerivati ​​o stvarima i tražiti krivnju tamo gdje je zapravo i nema. Ostavite prošlost u prošlosti i shvatite da ste već učinili dovoljno za određene ciljeve.

Ako vam je potreban odmor, odvojite trenutak da mu se posvetite. Opustite svoje tijelo i otpustite grč koji vas drži na nižim razinama energije kada želite rasti i osloboditi se problema koji vas opterećuju i čine nefleksibilnim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste se baš osjećali uključeni u neke planove, društvene interakcije i obiteljske stvari. Mjesto kojem pripadate može vam se činiti dalekim ili maglovitim, kao da se ne možete osloniti na uobičajene interakcije i sve što je učinjeno u prošlosti da biste s milošću krenuli prema novim situacijama u životu.

Imati samo jednu dobru osobu pored sebe može promijeniti cijelu perspektivu. Nema potrebe da se osjećate nemoćno, pogotovo ne oko problema koji ionako nisu pod vašom kontrolom. Svemir će diktirati ravnotežu bez obzira na sve.

 

 

RAK

Najveći kip na svijetu koji je izrađen od punog zlata je kip Bude koji teži više od 5 tona. Iako želite vidjeti stvari tako sjajne i veličanstvene kakve jesu, pogrešno je pridavati vrijednost svemu. Odvojite prioritete od problema koji jednostavno ne pobuđuju svjetlo u vašem srcu.

Materijalni svijet ima nešto za reći. Podsjetite se na stvarnu vrijednost koju imate i osjećaje koji bi vas trebali voditi prema stvarima koje uistinu želite. Ako se nešto osjeća, vjerojatno jest.

 

 

LAV

Znate da nešto je ili nije u skladu s vašim autentičnim potrebama. Vaša osobnost treba stvari da budu u skladu sa Svemirom, podržavaju vaš stvarni potencijal i vaše talente. Čini se da će se neki problemi riješiti sumnjivim kanalima i ljudima u koje ne vjerujete onoliko koliko biste željeli.

Održavajte svoje moralne imperative čistima bez obzira na sve. Postoje vrijedne stvari u životu koje su vrijedne svakog truda i promjene perspektive, čak i ako to znači prilagođavanje i prihvaćanje onoga što se ne čini potpuno logičnim.

 

DJEVICA

Niste bili sigurni trebate li pritisnuti gumb za pauzu ili krenuti naprijed bržim tempom, ali stvari idu gore i sada imate neke važne odgovore. Oni od vas koji su na poziciji moći mogli bi doći u iskušenje dati više posla onima koji već imaju problema s poštivanjem rokova.

Budite nježni, ne samo prema drugima nego i prema sebi. Konačno ste spremni za pokušaje da stvari u svijetu koji vas okružuje učinite zanimljivijim i zabavnijim

VAGA

Al Capone je bio odgovoran za rok trajanja na bocama mlijeka. U slučaju da želite uvesti red u svoje okruženje, bit ćete podržani na čudne načine i kroz veze koje ste davno uspostavili. Možda se pokušavate osloniti na druge ljude, ali čini se da stvari ispadaju najbolje kada ne očekujete ništa i dopustite životu da vas iznenadi.

Rješenja pred vama su širom otvorena, tu za uzimanje, neprestano se poboljšavaju. Neke se stvari mogu učiniti bez obzira na reakciju vaše neposredne okoline.

 

 

ŠKORPIJA

Želite ići s tokom, kretati se s okolnostima i emocijama koje oni izazivaju u vama i ne marite puno za neodobravanje koje vam dolazi. Nešto je neugodno, a nešto drugo je u redu. Nećete se zadovoljiti negativnim emocijama i pritiskom koji trenutno nemaju veze u vašem svijetu.

Stvari su bile teške i neke su se izmakle kontroli. Ipak, imate sve što vam je potrebno da pređete na sljedeće poglavlje života bez krivnje ili srama da narušite sliku.

 

 

STRIJELAC

Možete pristupiti važnim pitanjima na novi način, promijeniti perspektivu koja će biti korisna i nećete imati ništa protiv dobivanja neželjenih savjeta sve dok se nove informacije mogu obraditi i implementirati u vaše izbore. Nešto se u vama promijenilo i spremni ste za sve što slijedi.

Vrijeme je podrška, uglavnom kroz čvrsta i trajna prijateljstva i stabilne odnose koji vašu mrežu podrške održavaju dovoljno oslobađajućom i pouzdanom. Iako su se neki kontakti pokvarili, drugi su još uvijek tu s razlogom.

 

 

JARAC

Zbog svemirske prašine, Zemlja svaki dan dobiva oko 100 tona. U skladu ste sa Svemirom i ne smeta vam što god vam šalje, ali još uvijek vam treba vremena da se regenerirate i budete jednostavno ljudsko biće, baš kao što jeste. Vodite računa o praktičnim detaljima i ostavite dovoljno vremena za odmor i oporavak.

Stres je zavladao nakratko, otvarajući vrata za nove prilike koje su sada pred vama. Uživajte u trenutku, krenite s plimama i dopustite emocijama da vam pokažu put.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Kontrola se već gubila u različitim situacijama, ali ovaj put se osjećate čudno, kao da su neke stvari još uvijek na vama da ih promijenite i preoblikujete kako bi odgovarale vašim potrebama. Nije sve izgubljeno, čak ni tamo gdje ste odustali i mislili da nećete napraviti korak dalje.

Ovo je vrijeme jasnih podataka, stvari koje dovode do pozitivnih ishoda i posljedica koje nisu opterećujuće niti mračne. Trebate odmjeriti svoje mogućnosti i vidjeti kamo bi vas sljedeći korak trebao odvesti.

 

 

RIBE

Vaše je stanje uma nekako daleko, sanjivo, kao da više nema razloga za brigu o problemima koji vas tjednima muče. Kolektivni duhovi se dižu, oslobađaju nove putove i pokazuju vam otvorena vrata kroz koja ste spremni proći.

Iskoristite sve prilike koje vam se šalju, bez odlaganja. Ne morate čekati savršenstvo kada ste zapravo samo ljudi, nesavršeni. Krenite u toku i očekujte da će vam se čuda pojaviti dok se opuštate i nastavljate kretati.