Tokom naredna tri dana mnoge veze će započeti sasvim sponatano i na sasvim neoubičajenim mjestima…

Tokom naredna tri dana mnoge veze će započeti sasvim sponatano i na sasvim neoubičajenim mjestima…

23 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom naredna tri : Planetarni raspored dana dovodi vas do faze u kojoj se možete osjećati opušteno u vezi s nekim bliskim. Postoji prilika za produbljivanje i učvršćivanje veze. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga zanimljivog, bilo povezanog s poslom, bilo možda dok čekate svoju aromaterapijsku masažu ili najnoviji tretman, ako je jedno od toga moguće. Oboje ćete imati o čemu razgovarati.

 

 

BIK

Možda ćete sresti tu posebnu osobu na iznimno snažnom virtualnom sastanku koji se može ticati financija ili možda preuzimanja tvrtke. Trenutačni nebeski aspekt ukazuje na to da će, iako problemi mogu biti intenzivni, vaš susret biti vrlo harmoničan. Možda ćete kasnije morati pristati na opuštajući razgovor uz večeru i čašu dobrog vina. Ovo bi mogao biti početak mnogih nevjerojatnih večeri koje dolaze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obično imate jasan pogled na ono što vam se događa u životu. Imate udaljeniju perspektivu koja vas drži iznad uzavrelog mora emocija u koje su mnogi drugi potpuno uronjeni. Konfiguracija planeta čini vas sretno uključenima u ponovno otkrivanje značenja romantike. Prepustit ćete se danu strasti i slatkih stvari, i uživat ćete u tome!

 

 

RAK

Vaš partner pokazuje posebno strastvenu crtu i čini se da je pun zabave i radosti života. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate priliku biti iskreni jedni prema drugima i razgovarati na pozitivan način o svojoj budućnosti i svim promjenama koje biste željeli napraviti. Također je vrijeme da oboje izađete i provedete se prekrasno.

 

 

LAV

Mogli biste susresti tu posebnu osobu na nekim nevjerojatnim mjestima. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate šanse da vam se pogledi sretnu u liječničkoj čekaonici, veterinarskoj ordinaciji ili na poslu. Postojat će osjećaj privlačnosti i osjećaj da se poznajete oduvijek. Ovo bi moglo biti prekrasno, stoga pustite tok.

 

 

DJEVICA

Trenutna konfiguracija planeta omogućuje vam da se izgubite u mislima o voljenoj osobi. Možda ćete se prisjećati određenih vremena koje ste proveli zajedno i razmišljati o vremenima koja tek dolaze. Ali možda je zabavnije okupiti se i otići na romantično mjesto. Gledajte dobar film ili šetajte na neko lijepo mjesto. Zašto zamišljati kada možete imati pravu stvar?

VAGA

Mogućnosti za susret s nekim tko na vas djeluje blagotvorno i smirujuće su velike. Trenutačni nebeski aspekt sugerira da bi se to moglo dogoditi kada se najmanje nadate, gdje biste mogli biti popijeni, večerani i romantično zabavljeni pod zvjezdanim nebom, ako je moguće. Druga mjesta na kojima možete pronaći ljubav su tijekom online duhovnih rasprava ili grupa povezanih s visokim obrazovanjem.

 

 

ŠKORPIJA

Postoji prekrasna prilika da nekoga dublje upoznate. Možda se u prošlosti činio kao mračni konj, a vi možda niste bili u stanju dokučiti njegove motive ili znati je li doista nešto osjećao prema vama. Moglo bi biti vrijeme da napravite pozitivan korak i otkrijete istinu.

 

 

STRIJELAC

Možete li vjerovati svemu što čujete ili prvo morate provjeriti svoje činjenice? Planetarna konfiguracija ukazuje da se problemi čine zbunjenima. Ili vi ili vaša voljena osoba osjećate da nešto nije u redu, ali ne možete reći što jest. U ovom trenutku razgovor može još više zbuniti stvari. Dopustite da dan omekša i može se pojaviti osjećaj jasnoće.

 

 

JARAC

Snaga se jako cijeni. Ili su drugi impresionirani vašom snagom ili je vi tražite u drugome. To je izravan pristup koji trebate zauzeti, a ne lupati okolo ili šaputati slatke riječi. Ako imate nešto reći svojim najbližima, recite to jasno i glasno; ne mumljajte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Hoće li osjećaji strasti pokrenuti romansu vezanu uz posao? Možda vam je prijatelj ili kolega zapravo bio ljubavnik na čekanju, a vi to cijelo vrijeme niste shvaćali. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate priliku na neki način zacementirati ovaj odnos ili ga barem pokrenuti. Uljepšat će vam radni dan bez kraja.

 

 

RIBE

Moglo bi biti pomalo teško zadržati svoj uobičajeni stisak nad stvarnošću, s trenutnom planetarnom energijom u igri. Imate velik izbor stvari koje možete raditi zajedno, ali s obzirom na to kako stvari idu, možda na kraju ne odete nigdje. Možda će biti teško donijeti odluku i odlučiti se za nešto određeno. Alternativno, možete dopustiti da budete iznenađeni.