Horoskop otkriva kome će zvijezde narednih dana POKLONITI NESLUĆENU SREĆU!

Horoskop otkriva kome će zvijezde narednih dana POKLONITI NESLUĆENU SREĆU!

21 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Promovirajte ravnotežu i sklad ispuštajući malo pare prije nego što se pokušate baviti drugima i njihovim dramama. Osigurajte se u stabilnom okruženju u kojem možete izraziti svoje brige, bušiti jastuke ili trčati oko bloka. Kada to shvatite, imat ćete svjež, nov stav s kojim ćete sudjelovati u avanturama dana.

 

 

BIK

Danas imate agresivnost, ali ovaj osjećaj može biti koristan vama i onome što se događa. Postoji praktična sila koja vam pomaže da ostanete prizemljeni i realistični u vezi s određenim pitanjima. Nemojte davati obećanja za koja znate da ih ne možete ispuniti. Nemojte biti prodavač koji obećava svijetu, a onda ništa ne isporuči.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Narednih dana bit će povećana emocionalna napetost. Možda ćete biti na čelu akcije dok podižete stvari više i dalje. Imajte pri ruci kartu ili biste mogli ostati sami usred ničega. Drugi ljudi će tražiti nešto praktično u vašem pristupu kako bi se imali na nešto čvrsto osloniti tijekom tog vremena.

 

 

RAK

Ne suzdržavajte se. Vi ste prava osoba za posao u svakoj situaciji s kojom se susrećete. Imat ćete instinkte potrebne za pokretanje projekta, vidjeti što treba učiniti, prikupiti resurse i pokrenuti loptu. U vama je agresivnost koja vas tjera na veliko osvajanje, utirući put za veliku proslavu gozbe i zabave.

 

 

LAV

Narednih dana biste trebali pokušati zadržati jezik za zubima. Iako mislite da imate sve odgovore, možda niste uzeli u obzir sve dijelove slagalice. Postoji emocionalna agresija koja može snažno utjecati na sve, a posebno na vas. Razmislite o tome da ste više slušatelj nego govornik.

 

 

DJEVICA

Nemojte se iznenaditi ako se osjećate kao da vas bockaju štapom, jer vas nešto tjera da se pokrenete. Postoji agresivna energija koja se kreće i postavlja zahtjeve svima. Trebali biste razmisliti o tome kako se vaše vještine i perceptivna priroda mogu najbolje iskoristiti za učinkovit i učinkovit rad.

VAGA

Priberite se i shvatite što vam srce želi. Agresivna sila vuče vaše srce. Ako nemate čvrsto u glavi ono što želite i osjećate, lako ćete se izvući s puta. Ostanite prizemljeni i trebali biste biti OK.

 

 

ŠKORPIJA

Usmjerite svoju agresivnost u pravom smjeru već danas. To ne bi trebalo biti previše teško budući da znate i razumijete značenje dobro obavljenog posla i što je potrebno da bi se stvari postigle. Nestrpljivi ste da dobijete loptu na određenim projektima. Izvršili ste organizaciju i planiranje. Vjerujte da točno znate kako dalje.

 

 

STRIJELAC

Danas nije dan za izležavanje. Postoji vrlo važna praktična stvar koja se mora riješiti prije nego što se možete baviti bilo kakvim bezbrižnim aktivnostima. Noćni će događaji biti zabavni i nagrađivani sve dok obavljate dnevne obaveze, ostavljajući vaš um oslobođen obaveza.

 

 

JARAC

Pokušajte držati svoje emocije pod kontrolom. Moguće je da biste postali jako ljuti i nanijeli štetu sebi i drugima oko sebe. Važno je u svakom trenutku zadržati određenu skromnost i poniznost. Izgradit ćete dobar karakter koji zaslužuje poštovanje drugih, uključujući i vaše nadređene.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda se osjećate kao da netko pokušava kišu na vašoj paradi. Važno je ne zaboraviti tko si sada. Nemojte se iznenaditi ako osjetite negativnu privlačnost od nekoga ili nečega. Ako je tako, odmaknite se od situacije. Nije vaša odgovornost učiniti sve sretnima. Ne ponižavajte sebe dok pokušavate podići druge.

 

 

RIBE

Danas je divan dan za vas. Tijekom narednih dana možete puno postići, ostavljajući noć otvorenom za uzbuđenje s drugima. Kada se pobrinete za potrebne stvari, slobodno zgrabite veliku porciju zabave. Zaslužili ste pravo da se otkačite i zabavite. Postoji samopouzdanje u vašem koraku, pa se razdvojite.