Burna tri dana za ljubav! Ljubavne promjene, nove avanture, nove ljubavi, novi flertovi, slomljeno srce – zvijezde su se zaigrale!

Burna tri dana za ljubav! Ljubavne promjene, nove avanture, nove ljubavi, novi flertovi, slomljeno srce – zvijezde su se zaigrale!

21 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Romantične fantazije mogle bi vam zaokupiti pažnju, možda čak i učiniti vas raspršenim i nesposobnim da se usredotočite. Možda će biti teško ostati na temi osim ako tema nije vaš ljubavni život i vaša idealna situacija u vezi. Bilo da ste trenutno slobodni ili uključeni, malo maštanja nikada nikome nije naškodilo, stoga zaronite u dubinu svoje psihe. Sasvim je u redu otići tamo, sve dok znate da se na kraju morate vratiti u stvarnost.

 

BIK

Nagla, ali dobrodošla promjena mogla bi biti iskorak u vašem ljubavnom životu – i vašem rasporedu – koji je potreban. Podsjećate se da je vašim odnosima potreban udarac kako biste ponovno oživjeli vaše strasti. Vaš partner to možda ne očekuje, ali zašto ga ne iznenaditi kada ne očekuju strast, zabavu ili samo staru zdravu naklonost? Protresite stvari.

 

BLIZANCI

Pozivanje ljubavi u svaki pojedinačni trenutak vašeg dana sada postaje lakše. Sadašnji trenutak je najvažniji. Ne brinite o prošlosti ili budućnosti – prednost ima mjesto gdje ste sa svojim ljubavnikom upravo ovdje i sada. Uključivanje u to može vam pomoći da prepoznate nedostatke i nezdrave navike koje bi mogle blokirati vaš ljubavni život. Vodite detaljne bilješke o tome kako vam se to čini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaš bi ljubavni život mogao biti od velike koristi ako odmah zatražite savjet od svoje najbolje prijateljice. Iako često volite da vaša partnerstva budu privatna, možda ćete se predomisliti. Čak i povjeravanje samo jednom ili dva prijatelja može vam donijeti novu perspektivu koja potpuno mijenja način na koji vidite odnose u cjelini – i to na vrlo zdrav način.

 

LAV

Dolaze vam velike inovacije u romantici i užitku. Ovo je jedan od onih trenutaka kada bi vas moglo pogoditi prosvećenje vlastitih želja ili prirode vaših trenutnih ili prošlih veza. Ako se želite probiti na drugu stranu u ljubavi ili požudi, prihvatite ovu energiju i riskirajte.

 

DJEVICA

Topla i prekrasna faza otvara se za vaš romantični život od danas. Ako ste osjetili nedostatak na ovom području (bez obzira jeste li trenutno u vezi ili slobodni), ovo vam nudi prekrasnu priliku da se senzualno ponovno povežete s onim što vam je dobro. Često se previše trudite da biste se uopće usredotočili na ono što zaslužujete. Zapitajte se: Što za mene znači zadovoljstvo?

 

VAGA

Obaveze u vezi mogle bi vam biti na prvom mjestu. Možda ćete dosta razmišljati o tome kako se pojavljujete u svojim partnerstvima. Zapitajte se s kakvom dinamikom moći imate posla kad se zaljubite. Bez obzira jeste li trenutno uključeni ili ne, ovo je izvrstan trenutak za rješavanje ovih često neurednih pitanja granica u romantici.

 

ŠKORPIJA

Iznenadna promjena u vašem obiteljskom životu mogla bi potaknuti romantiku. To može proširiti vašu ideju o tome kako izgleda udobnost i moglo bi biti vrlo uzbudljivo. Eksperimentiranje je vaša jača strana, ali upravo sada to možete podići na potpuno novu razinu. Najbolji dio je što ne morate čak ni izlaziti iz kuće da biste uzdigli svoj ljubavni život.

 

STRIJELAC

Svjetlost i jasnoća dolaze u vaš obiteljski ljubavni život. Razmišljanje o prošlosti možda vam se ne čini intrigantno, ali tijekom ove faze vjerojatno će biti jednako korisno i prosvjetljujuće, pomažući vašem romantičnom partnerstvu da raste i širi se. Ako ste trenutno slobodni, usredotočite se na to kako se promijeniti kako biste mogli privući zdrav odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaše ideje o ljubavi i romantici trenutno su divlje inventivne. Možete impresionirati ljubavnika sa samo nekoliko dobro postavljenih riječi – što je uzbudljivije, to bolje. Ovo nije vrijeme za stidljivost – vrijeme je da pošaljete iskren i primamljiv s**s. Ako imate ljubavnika koji živi u životu, prepustite se provokativnom razgovoru na jastuku.

 

VODOLIJA

Vjerojatno žudite za nekom romantičnom avanturom. Srećom, nećete morati ići daleko da biste ju pronašli. Veza koju tražite mogla bi se skrivati ​​iza svakog ugla. Što ste spremniji poduzeti mentalne i emocionalne rizike, vaš ljubavni život može biti uzbudljiviji – bez obzira na to možete li uskoro rezervirati pravo putovanje ili ne.

 

RIBE

Komunikacija s ljubavnikom iz dna srca postaje lakša od sada.  Umjesto da budete pretjerano zbrkani i zbunjeni oko granica, veća je jasnoća u vašoj sposobnosti da razmišljate o problemima u vezi i iznesete svoj dnevni red na stol. Nemojte se bojati reći sve – nema razloga za suzdržavanje.