SEDMIČNI TAROT do 25. februara : Dolazi zlatno vrijeme OVOM znaku koji će ostvariti životne pobjede u poslovanju i financijama

SEDMIČNI TAROT do 25. februara : Dolazi zlatno vrijeme OVOM znaku koji će ostvariti životne pobjede u poslovanju i financijama

18 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: mađioničar

Sedmični tarot: Ovo je tjedan u kojem se suočavate i sa svojim strahovima i sa stagnacijom. Shvatili ste da više nema vremena i da ovaj život dolazi sa svojim granicama; ovo vas tjera da se krećete kao da se nikada prije niste kretali.

Ono što treba učiniti se i ostvaruje, jer, bez obzira na to što je, na vama je da napravite promjenu u svom životu. Ovo vas pogađa kao ciglu i stavlja vas u srce akcije; u potpunosti ste sposobni nositi se sa svime što vam se ovaj tjedan nađe na putu, bilo da je nemoguće teško ili bezveze.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Đavo

Sedmični tarot:  Zbog sila izvan vaše kontrole, bit ćete stavljeni u poziciju da se morate ili braniti ili napadati nekoga. Ovo nije fizički napad, tako da nema brige po tom pitanju, ali ovaj tjedan sa sobom nosi tešku situaciju u kojoj ćete biti dio.

Ne možete se izvući iz ove obveze i to će ozbiljno narušiti vaš životni stil. Međutim, to je privremeno, pa se ne morate brinuti. Ostanite u trenutku, nosite se s neredom koji zahtijeva vašu pažnju, a zatim se maknite s njega što je brže moguće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kralj pehara

Sedmični tarot: Ovaj tjedan ćete se baviti poslovnim poslovima, a ono što ovo čini posebno dobrim je da ste dobri u tome. Ono što traži vašu pažnju može zastrašiti nižu osobu, ali vi niste ta manja osoba, dapače, vi ste prava osoba za pravi posao.

Vaše vrijeme ovog tjedna bit će besprijekorno; vjerojatno biste mogli igrati lutriju i nešto osvojiti jer vam sreća ide. Ipak, u svemu, najbolji trenuci će vam biti pobjede ostvarene u poslovanju i financijama. Na ovaj način pomažete svojoj obitelji.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Stranica šalica

Evo prilike da ugrabite dobar posao, jer će vam ga ovaj tjedan ponuditi. Vi ste vrijedni i pošteni, i to se vidi. Vaša sposobnost da se nosite s velikom odgovornošću nešto je u što su drugi povjerovali, a vaša pouzdanost je upravo ono što će vas odvesti tamo gdje želite biti ovog tjedna.

Iako se možda ne radi o novcu, svakako će biti riječ o kreativnoj energiji koju možete unijeti u situaciju. To što radite ima veliku vrijednost; vaš rad je na neki način neprocjenjiv.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Trojka Pentakla

Ovaj tjedan ne donosi puno više od uobičajenog, što u vašem slučaju znači posao. Ono što je dobro je to što se ništa neće uzrujati, a ono što je svjetovno je da se ništa zapravo ne nadograđuje; sve je samo status quo.

Ovo vam može malo dosaditi, ali imat ćete svoje ugodne smetnje koje će vam pomoći kroz tjedan. Bit ćete zahvalni na nedostatku događaja jer ćete na sve to gledati kao na stanke i priliku da nadoknadite stvari koje vam pomažu da se opustite, kao što su TV, telefonske aplikacije i videoigre. Kao što je spomenuto, to nije tjedan rada velikog mozga; to je samo još jedan tjedan u životu.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Vitez od štapova, obrnuto

Ono na što ste se navikli uskoro će se promijeniti. To bi moglo biti uznemirujuće ako to dopustite, ali promjena ima i pozitivnih strana.

Toliko ste navikli da stvari idu po planu da ste se odrekli ideje da postoji bilo koji drugi način – a ipak, ovaj tjedan otvara vrata spoznaji da ne samo da postoji drugi način, već i način koji vam koristi sada. Očekujte preusmjeravanje vaših postavljenih puteva; stvari će se promijeniti zauvijek. To je dobra stvar, a još bolje ako ovo prihvatite.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Osmica pentakla, obrnuto

Možda ćete potrošiti malo više vremena nego inače na stvari poput vašeg izgleda ili brige o slici tijela. Ono na što ćete morati pripaziti je samoopsjednuta taština i popustljivost. Ovaj tjedan mogli biste postati odvratni prema drugima jer vam se čini da vam je stalo samo do sebe.

I kao što znate, to nije istina, ali vaše samozadovoljstvo možda će druge uvjeriti da nemate oči ni za što osim za vlastite boli, brige i ideale.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Pustinjak, obrnuto

Nešto je savršeno u tome da dobijete ovu tarot kartu. Kao što svi znamo, vi ste najnezavisniji od horoskopskih znakova, i baš kao i pustinjak, stvarno volite provoditi vrijeme sami.

Ovaj tjedan, budući da je karta obrnuta, ne samo da ćete provoditi vrijeme sami, već ćete ga i brinuti. Nešto vam je na umu što vas tjera da se povučete u svoj svijet, gdje nitko ne može utjecati na vas.

Ova tarot karta podrazumijeva život u mjehuriću, što je, na neki način, vaša metoda . Bit ćete u redu jer ćete svoju tjeskobu riješiti u svoje vrijeme, na svoj način.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Kočija

Imali ste osjećaj da će stvari funkcionirati kao što jesu ovaj tjedan i bili ste u pravu. Jesu li ‘stvari’ dobre ili loše, nije važno. Ono što je važno je da vam ovaj tjedan omogućuje povjerenje u vlastitu sposobnost donošenja pravih izbora.

Pronicljivi ste, ali ste i tvrdoglavi, a to znači da ovog tjedna nećete biti ničiji najbolji prijatelj. Imate svrhu; raditi, obaviti posao kako treba. U potpunosti ste sposobni proći kroz svakoga tko spriječi vaš napredak.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Četvorka štapića

Uopće nije loš tjedan, jer se čini da će za vas i vaše prijatelje i obitelj biti puno mira i zadovoljstva. Iako to neće biti luda vožnja, ovaj tjedan se održavaju događaji u kojima ćete i vi biti dio, na sreću, jer će ovi trenuci biti i nezaboravni i pozitivni.

To je sjajan tjedan za druženje sa starim prijateljem i prebiranje dobrih uspomena. Također je sjajan tjedan za osjećaj zahvalnosti za sve što imate. Život je dobar!

 

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Kralj mačeva

Ovaj tjedan donijet ćete čvrstu, izvršnu odluku i nakon što donesete zakon, sve će stvari doći na svoje mjesto. Iako je ovo uglavnom pozitivna tarot karta za primanje, ona je također karta koja simbolizira tvrdoću; ovo nije osobito radostan tjedan, iako je tjedan teško stečene pobjede.

Vi ste jedini koji ovaj tjedan može povući poteze zacrtane za vas, a to ćete učiniti precizno i ​​mudro. Vi ste vaš šef, a budući da posjedujete ovaj status, u mogućnosti ste vladati svojim svijetom.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: Petica pehara

Čini se da ćete ovog tjedna preuzeti važnu odgovornost. I dok je posao jednako težak koliko i važan, bavit ćete ga se s velikom odgovornošću i pažnjom.

Dani gorčine i ogorčenosti sada su prošli; ako ste još uvijek uključeni u situaciju koja bi vam mogla uzrokovati tugu, samo dopustite da vam se to otkotrlja s leđa. Svi ste u poslu ovog tjedna i sve vam to daje uspjeh i mir. Radiš pravu stvar.