U naredna tri dana: Ovnu stižu zanimljivi ljubavni dani, Jarac će biti šokiran, Bik iznenađen, Djevica će pronaći sreću u ljubavi, a evo čijoj ljubavi dolazi kraj…

U naredna tri dana: Ovnu stižu zanimljivi ljubavni dani, Jarac će biti šokiran, Bik iznenađen, Djevica će pronaći sreću u ljubavi, a evo čijoj ljubavi dolazi kraj…

17 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Iako to mnogima nećete priznati, imate vrlo eksperimentalan pristup ljubavi na određenoj razini. Imat ćete poriv istražiti ovu mogućnost malo dalje. Vi i voljena osoba možete uživati ​​isprobavajući neke uzbudljive nove tehnike, a budimo iskreni, kad ste ovako raspoloženi niste čak ni sramežljivi. Samo naprijed i zabavite se!

 

BIK

Svatko ćete biti mnogo dublje u kontaktu sa svojim osjećajima. Dakle, nemojte se iznenaditi ako vaš ljubavni interes iznenada izađe na vidjelo s potpunom izjavom odanosti, nakon što se može činiti kao mjeseci čekanja. Možda se čini kao situacija sve ili ništa, ali s druge strane, bolje je ikad nego nikad.

 

BLIZANCI

Ako ste vi i vaša ljubav planirali učiniti nešto posebno, možda bi bilo dobro kombinirati različite aktivnosti. Možda ćete oboje uživati ​​u gledanju online izložbe umjetnosti ili nečeg edukativnog, nakon čega slijedi romantična i posve posebna večera uz svijeće za dvoje kod kuće. Nakon toga, na vama je da smislite kako najbolje uživati ​​u ostatku večeri i idućim danima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaš će partner (sadašnji ili budući) vjerojatno biti pustolovniji i prihvatiti više eksperimentalni pristup životu. Ipak, odlučio se pojaviti danas, kakva god mu je volja, ili kako god izgledao – samo se nemojte smijati. Dopustite mu slobodnu igru ​​kako bi istražio cijeli raspon svog jedinstvenog bića. Voljet će vas zauvijek ako mu možete dati dopuštenje da bude ono što je.

 

LAV

Ako ste u potrazi za ljubavlju, što kod vašeg znaka nije čest slučaj, bilo bi dobro da znate poslušati što drugi imaju za reći. Ako je moguće prisustvovati malom društvenom okupljanju, umjesto da pokušavate impresionirati druge svojim nizom blistavih postignuća, dopustite drugima da govore većinu.

 

DJEVICA

Dajte sve od sebe da već danas budete veći od života. Ako tražite ljubav, onda je to možda zato što znate kako se istaknuti u gomili koja će na kraju privući tu posebnu osobu k vama. Nije da drugi neće biti u iskušenju da okušaju sreću, ali čim pogledate u nečije oči znat ćete da li je ovo prava stvar za vas.

VAGA

Jedini način na koji ti se može dopustiti da ostaneš takav kakav jesi je ako udovoljavaš vlastitom ponašanju. Eksperimentiranje na svim razinama najbolje opisuje sadašnja događanja, posebice u vašem ljubavnom životu. Za ovo ćete morati otpustiti sve svoje uobičajene stvari koje volite i ne volite i biti spremni biti potpuno otvoreni. Ljubav bi se odmah mogla poboljšati u skokovima i granicama.

 

ŠKORPIJA

Moći ćete duboko osjetiti situaciju o kojoj ste prije mogli samo razmišljati. Ako ste tek započeli novu vezu, možda je vrijeme da razgovarate o nekim otkrićima koja ste jedno o drugome otkrili. Bolje je sada steći naviku dubokog dijeljenja, umjesto čekati da bude prekasno!

 

STRIJELAC

Iako općenito volite ostati iza kulisa i brinuti se da stvari teku glatko, ovih dana ćete biti prisiljeni izaći iz ormara i uživati ​​u tome što jeste. Ako tražite ljubav, ne sjedite mirno u kutu; pronađite novi način komunikacije s ljudima i dobro se zabavite. Imat ćete koristi ako budete otvoreniji!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovih dana bi nešto moglo šokirati vaš vrlo istančan senzibilitet, ali ako možete nadvladati svoju početnu reakciju, možda čak otkrijete neke nove ideje koje biste mogli prilagoditi svom profinjenijem načinu obavljanja stvari. Ljubav je eksperimentalna i nekonvencionalna, a ne romantična u tradicionalnom smislu. Ali ipak ima određenu privlačnost, kao što ćete saznati!

 

VODOLIJA

Čini se da svi jecaju na vašem ramenu, odajući vam svoje najdublje i najiskrenije tajne. Drugi dolaze u kontakt sa svojim osjećajima koji su možda neko vrijeme ostali zakopani. Stoga budite strpljivi jer ćete tako produbiti osjećaj bliskosti s njima.

 

RIBE

Ovo je izvrsno vrijeme za organiziranje male zabave, ako je moguće, ali i za proširenje društvenog kruga. U zraku će biti prekrasan osjećaj harmonije, poletnosti i zabave za svako okupljanje. Ako tražite tu posebnu osobu, razvijajte svoj smisao za humor i izlazite na mjesta gdje se možete opustiti i dobro nasmijati. Ovo nije vrijeme da zaglavite u kući i gledate televiziju.