HOROSKOP BLISKE BUDUĆNOST: Osmjesi ili suze! – Evo što bliska budućnost donosi SVIM znakovima!

HOROSKOP BLISKE BUDUĆNOST: Osmjesi ili suze! – Evo što bliska budućnost donosi SVIM znakovima!

14 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Horoskop bliske budućnosti: Sva živa bića imaju koristi od tvojih darova. Njega je oduvijek bila dio vaše prirode.. Ali ponekad više pažnje posvećujete drugima nego sebi, a to nikome ne koristi. Otkrit ćete da ćete imati još više od sebe kada odvojite vrijeme da ispunite vlastiti emocionalni bunar. Odmor od dobrih djela u konačnici će svima biti od koristi, a posebno vama.

 

 

BIK

U nekom trenutku popularnost postaje teret, a ne blagoslov. Vaša oglasna ploča je pretrpana pozivima na predavanja i zabave, ali vam se oči počnu blistati pri pomisli da ćete prisustvovati svim tim događajima. Koliko se samo pilećih večera očekuje da pojedeš u životu? Možda je vrijeme da ponovno procijenite svoje prioritete. Umjesto da pokušavate reći da na sve kako biste ugodili svima, zašto ne biste počeli govoriti ne kako biste ugodili sebi?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Još jedan nesretan dan za financije, stoga svakako iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Iako ćete, u svom uobičajenom analitičkom stilu, najprije paziti da temeljito pregledate pluseve i minuse prijedloga. Koliko god vam bilo dobro od toga da ste za svojim stolom, ne zaboravite izaći van da razbistrite misli. Budite posebno svjesni svih misli ili ideja koje vam dođu naizgled iz vedra neba.

 

 

RAK

Ovih dana ćete vidjeti novu stranu sebe, i kako je to lijepa strana! Inače tako konzervativni, ovih dana razmišljate o kupnji odjeće s elegantnim detaljima i skupim tkaninama. Zašto ne? Ipak se živi samo jednom. A romantika je definitivno u zraku, tako da će svaka senzualna kupnja sigurno pronaći publiku.

 

 

LAV

Svi smo do određene mjere lakovjerni. I vi niste iznimka. Možete očekivati ​​da ćete dobiti neke financijske ponude. Oni mogu doći putem pošte ili putem osobne prodaje. Ovdje vjerujte svojim instinktima. Nešto od onoga što se nudi možda je stvarno predobro da bi bilo istinito. Međutim, na domaćem planu, ono što se nudi do kraja je iskreno. U zraku je strast da se složi sa svim tim integritetom!

 

 

DJEVICA

Trenutno imate pojačanu osjetljivost, i znate kako to iskoristiti. Iako može biti teško biti toliko potreban drugima, sada je vaše mjesto da pružite pomoć tamo gdje je potrebna. Jedinstveno ste prilagođeni zadatku koji je pred vama, pa zašto se ne date svim srcem? Na kraju ćete požnjeti ogromne nagrade za svoje altruističke napore. U međuvremenu, možete se osjećati sjajno zbog svega dobrog što činite.

VAGA

Vaša toplina i dobra narav privlače ljude k vama kao magnet. Naravno, navikli ste da se to događa, ali ovih dana će ti aspekti vašeg karaktera posebno biti poboljšani. Uvidjet ćete da vas susreti s drugim ljudima ostavljaju punim i zadovoljnim. Uostalom, naši voljeni su ti koji život uistinu čine vrijednim življenja. Vrijeme je zrelo za romantične susrete.

 

 

ŠKORPIJA

Nema sumnje, ovo je već dugo dolazilo. Ali ovih dana će se vjerojatno dogoditi promjena kojoj ste se tako dugo nadali. Ogromnost promjene možda neće biti očita, barem u početku. Ali s vremenom ćete se osvrnuti na događaje i vidjeti koliko su oni bili ključni. Budite pametni i iskoristite svaku intrigantnu priliku koja se pojavi.

 

 

STRIJELAC

Ovo je vrijeme da se brinete o sebi u pravom smislu te riječi. To ne znači upuštati se u ekscese, već upravo suprotno. Dodatno se potrudite oko svoje odjeće i njegovanja. Utišajte one glasove iznutra koji govore da ne izgledate dobro kako biste trebali. Izgledaš sasvim dobro, a nakon današnje njege izgledat ćeš još bolje!

 

 

JARAC

Tjelesna aktivnost bilo koje vrste znatno će vas smiriti. Čak će i brza šetnja oko bloka biti od koristi. Mirnije raspoloženje u poslijepodnevnim satima olakšavat će  vam rješavanje usluga i zahtjeva s vašom uobičajenom milošću. Ako treba, možete “nestati” na nekoliko sati rano poslijepodne i pogledati film.

VODOLIJA

Hobiji i diverzije su prekrasni; nitko neće raspravljati s vama. Ali dođe vrijeme kada svoje hobije koristite kao način da izbjegnete druge odgovornosti. Vaša intuitivna razina trenutno je na vrhuncu svih vremena. Možda ih možete iskoristiti u svoju korist. Pokušajte blokirati svoje brige oko svakodnevnih, svakodnevnih problema kako biste mogli utvrditi zašto izbjegavate zadatke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nema sumnje u to, promjena je u zraku! Možda to ne možete osjetiti jer ste dopustili da zaglavite u razočaranju. Ne možete a da se ne zapitate hoćete li ikada postići svoje ciljeve. Pa, ohrabrite se. Vremena se mijenjaju, kako kaže Bob Dylan. Samo trebate još malo pričekati. Na kraju, nije važno koliko je trebalo da stignete, samo da ste stigli!