U NAREDNA TRI DANA: OVIM znacima stižu sjajni dani i to će biti jedan NOVI POČETAK za njih…

U NAREDNA TRI DANA: OVIM znacima stižu sjajni dani i to će biti jedan NOVI POČETAK za njih…

12 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Sve do 1970-ih, žene su mogle biti odbijene za kreditnu karticu ako nisu imale muža koji bi jamčio za njih. Ne znate je li diskriminacija uzela danak i jeste li jedan od onih koji su pritom oštećeni, a zapravo ne shvaćate zašto.

Svjesni ste neravnoteže koja vas okružuje, ali i emocionalne borbe koju pokreću nepravda i svaki oblik miješanja u način na koji živite. Vrijeme je da odaberete prave ljude koji će biti uz vas.

 

BIK

U naredna tri dana: Obećanja se moraju održati ako želite održati razinu iskrenosti prema sebi koju ste pokušavali uspostaviti. Neke su situacije trajale predugo da bi ih se zanemarilo ili ostavilo po strani. Dajte im prostora da se potpuno manifestiraju i procvjetaju u životne lekcije koje ste čekali.

S nekim ljudima ne morate puno razgovarati jer oni razumiju vašu poziciju bolje nego što se čini. Slušajte i promatrajte, kako bi vaš predosjećaj mogao donijeti određene odluke umjesto vas, slobodno.

 

BLIZANCI

Možete iskoristiti situaciju u svoju korist ako ste potpuno svjesni njezinih unutarnjih putova i imate sve informacije o ispravnim aktivnostima koje služe vašem najučinkovitijem mogućem pristupu.

Ne možete se otresti osjećaja da netko traži pomoć na nekonvencionalan način. Udahnite, izdahnite i zapitajte se želite li doista nešto pokloniti ili trebate postaviti jasniju granicu i zaštititi se dok prvo ne izliječite vlastiti unutarnji svijet.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Neki od najkroničnijih problema mogu se riješiti ako ste usredotočeni na njih i promatrate ih iz svih mogućih perspektiva. Ako odlučite forsirati samo jedan smjer, nećete stići onoliko daleko koliko ste mislili ako niste voljni dati vremena i biti strpljivi dok čekate rezultate.

Što se više borite i odmičete od stvarne situacije, to više odlazite u nove puteve, gdje je uzaludno razdvajati karakterne osobine i mane kada su dio veće cjeline.

 

LAV

Nesporazumi su prirodni, ali im treba pristupiti mirno i otvoreno razgovarati o onome što treba riješiti. Pokušajte ne postati previše strastveni oko objašnjenja koja ne služe višoj svrsi. Iako biste željeli obratiti pažnju na sve moguće detalje, neki od njih u ovom trenutku uistinu nisu relevantni.

Prisjetite se slike koja vas je dovela dovde i pogledajte koji je dio toga bila iskrenost, a koji je bio vaš način nošenja sa situacijama koje su se činile prevelikima za rješavanje.

 

DJEVICA

Dok pokušavate pobjeći i sakriti se od određenih tema, ionako biste mogli trčati ravno prema njima. Nije moguće pobjeći životu ili njegovoj agresivnoj strani koja vam pomaže naučiti lekcije koje su zrele i spremne za učenje u vašem trenutnom stanju i okruženju.

Što se više borite, lakše ćete pronaći pravu samosvijest u danima koji dolaze. Provedite neko vrijeme sami, meditirajte i ostanite otvoreni za duhovni rast bez obzira na izazov.

VAGA

Ne možete nekom drugom nametnuti istinu, ali ga možete provocirati dok ne osjeti gdje se krije. Ne morate učiniti puno, ali morate prikupiti sve potrebne informacije prije nego što počnemo. Nemojte se previše truditi uspjeti jer su neke aktivnosti jednostavno radosne i uvijek ih treba tako doživljavati.

Prošlost vas brine i čini da se osjećate ranjivo. Ako negativne emocije uzmu maha, svakako se sklonite i provedite vrijeme s ljudima koji vas vole i žele vam sve najbolje.

 

ŠKORPIJA

Još uvijek niste imali priliku popraviti ono što se pokvarilo zbog smiješnih i neočekivanih okolnosti. Podsjetite se da vaš protok energije ovisi o poslu koji privedete kraju.

Iako ste strpljivi s određenim problemima, niste sigurni trebate li ih više rješavati. Nemojte još odustati, ne dok ne budete sigurni u mogući ishod ako se još malo zadržite.

 

STRIJELAC

Riječi mogu izostati i danas ne biste trebali biti previše tihi o svojim stvarnim potrebama. Dok neke tajne trebaju ostati skrivene, druge zapravo ne treba gurati pod tepih jer su vaše da tvrdite i o njima govorite ako želite. Pazite da ne nosite baklju za tuđe probleme, a zanemarujete vlastite želje.

Ne morate izgubiti osjećaj stabilnosti samo zato što niste ispravno shvaćeni. Postoji prava publika i ljudi koji vas vide onakvima kakvi doista jeste. Oslonite se na srž iskrenosti i zdravih odnosa za podršku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Kad su žene u staroj Grčkoj imale jednu obrvu, to se smatralo znakom inteligencije i velike ljepote. Osjećate se umorno, čak i iscrpljeno, ali još uvijek ne vidite punu povezanost sa standardima ljepote i željama koje dolaze s druge strane i od drugih ljudi.

Provjerite svoje unutarnje glasove, dijaloge koje ne želite zaboraviti i one koji su se u tom trenutku činili doista nevažnima. Svijet je pun informacija ako tražite na svim pravim mjestima.

 

VODOLIJA

Istraživanja su pokazala da crvenokosi imaju veću vjerojatnost da budu ljevoruki. Ne znate jesu li neki problemi u vama stvar karaktera ili svih onih vanjskih događaja koji su vas oblikovali da postanete ono što jeste danas. Veliki dijelovi vas utemeljeni su u vanjskom svijetu, iako se ne čini da je tako.

Podijelite iskustva s ljudima koji vas vole i onima koji su prošli kroz slične situacije. Iz pojednostavljenih rasprava onih koji se suprotstavljaju i jure za potpuno drugačijim rješenjima mogli biste puno naučiti.

 

RIBE

Emocije slobodno teku i ne želite im vidjeti kraj, ali ste i svjesni da netko pritom biva povrijeđen. Neke su stvari predugo stagnirale, ostavljajući trag na budućnost i onemogućujući da se više ostane zaglavljeno.

Odanosti treba birati. Ako želite nastaviti i ići dalje, dobit ćete priliku, ali prvo se morate zapitati koji su vam trenutno prioriteti i u kojem smjeru želite ići.