U NAREDNA TRI DANA: Ljubav će nekoga zaboljeti: OVIM znacima slijedi RASKID IZ ČISTOG MIRA, a OVAJ znak će imati priliku za NOVU LJUBAV…

U NAREDNA TRI DANA: Ljubav će nekoga zaboljeti: OVIM znacima slijedi RASKID IZ ČISTOG MIRA, a OVAJ znak će imati priliku za NOVU LJUBAV…

12 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: U ovom trenutku možete se prepustiti tjelesnim užicima uglavnom! Netko vam je vrlo privlačan u vašoj blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjeno voće je teško probavljivo! Pobrinite se da nemate nikakvih posljedica koje proizlaze iz ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

BIK

U naredna tri dana:  Planeti su se poredali kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U naredna tri dana: Planeti su se postavili u red za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Naći ćete prilike za izlaske i vezu da se otvaraju čak i na malo vjerojatnim mjestima.  Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

RAK

Ovo su dani uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti već danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

LAV

Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njegovog srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da pronađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ga se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.

 

DJEVICA

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njega! Planetarna energija ne miriše na dobro, moguće je čak da ćete uslijed blage rasprave ili čak iz čistog mira prekinuti vezu. Da li trajno ili ne, vrijeme će pokazati.

VAGA

Ovih dana se mogu dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi ili u bilo kakve svađe iako se čine neizbježnim. Problemi se lako mogu razmjeriti. Izbjegavajte sukobe danas. Moguće je da će doći do točke pucanja i da ćete prekinuti vezu. Svojoj djeci trebate posvetiti posebnu pažnju i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Ovih dana je bolje ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

ŠKORPIJA

Današnji dan označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagodbe između vas i vašeg partnera. Sva paučina veze sada je uklonjena i oboje ćete se moći vidjeti na jakom svjetlu, a to će vašu ljubav samo učiniti jačom i trajnijom. Naredni dani će vam donijeti veliki optimizam.

 

STRIJELAC

Možda ćete naići na nekoga tko vas prilično dobro impresionira kao osobu, ali imate određena mentalna ograničenja. Želite odabrati nekog na temelju onoga što sve oni imaju za vas! Ali ljubav nije toliko zahtjevna. Dakle, ako želite voljeti i želite biti voljeni, morate odustati od ove ideologije i vjerovati u dijeljenje!

 

JARAC

Na planu odnosa se nagovještavaju velike promjene. Neki incident ili informacije pomoći će vam da shvatite motivaciju iza zbunjujućih postupaka vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoju vezu u svjetlu ovih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Kontradiktorne planetarne sile će vas vući  u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

RIBE

Nemojte se osjećati utučeno jer vaš spoj nije ispao onako kako ste mislili. Dajte vremena vezi. Vjerojatno niste u stanju vidjeti unutarnje srce. Vaš partner ima zlatno srce. Nekoliko slučajeva će dokazati da vaš partner vrijedi za vas. Želja za intimnim susretom je na kartama s obje strane.