LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Februar: Treća osoba pokušat će uništiti jednu ljubav, ali….da li će uspjeti!?

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Februar: Treća osoba pokušat će uništiti jednu ljubav, ali….da li će uspjeti!?

12 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

 

BIK

Od vas su do vašeg partnera prešle hrpe dobrih riječi. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neku akciju i danas možete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dan je najprikladniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam to biti vraćeno svim srcem. Međutim, današnje ignoriranje partnera može dovesti do stresa u vezi.

 

 

RAK

Uvijek ste bili bezbrižni i ljubazni u svom ljubavnom odnosu i to vam je dobro služilo u prošlosti. Međutim, danas ćete vjerojatno shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu doista ozbiljno. Ovo vam može izgledati prilično zastrašujuće, ali trebate shvatiti da će vam ovaj korak obogatiti život. Naći ćete ispunjenje samo ako pristanete skočiti s obje noge, a ne samo testirati vode.

 

 

LAV

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.

 

 

DJEVICA

Postoji treća osoba koja će se danas pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će uspjeti. Ako slušate što ima za reći i ako ste pod utjecajem toga, vaša romansa može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

VAGA

Dajte svojoj ljubavi osjećaj utjehe. Neka se vaša ljubav osjeća važnom. Planetarni položaji će zaštititi vaš ljubavni život. Savršeno je vrijeme za uživanje u slavi ljubavi. Danas ćete možda dobiti malo osobnog i intimnog vremena jedno s drugim.

 

 

ŠKORPIJA

Današnji dan označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagodbe između vas i vašeg partnera. Sva paučina veze sada je uklonjena i oboje ćete se moći vidjeti na jakom svjetlu, ali to će vašu ljubav samo učiniti jačom i trajnijom. Dan će vam donijeti veliki optimizam.

 

 

STRIJELAC

Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

 

 

JARAC

Možda imate čežnju za partnerom koji je udaljen od vas bilo fizički ili emocionalno. Fizičku udaljenost je teško pokriti, ali emocionalnu udaljenost može se prevladati s lakoćom. Samo držite svoj ego po strani i napravite prvi korak. Možda ćete se iznenaditi kad otkrijete da vam partner uzvraća osjećaje. Idi i razbij nevidljivi zid.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njegovo dobro. Možda neće pozdraviti vaše mišljenje, ali morate ga natjerati da razumije vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

 

RIBE

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.