LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Februar: Ovan se susreće s BIVŠIM, Blizanci, Djevica i Vaga će imati SJAJAN DAN, Lav će upoznati nekog NOVOG, a Ribama se NE PIŠE DOBRO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Februar: Ovan se susreće s BIVŠIM, Blizanci, Djevica i Vaga će imati SJAJAN DAN, Lav će upoznati nekog NOVOG, a Ribama se NE PIŠE DOBRO!

11 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Vaša ljepota gotovo će ostati fiksirana u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i kažete mu sve ono što ste htjeli, a niste. Ali pazite da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jednom od vaših prijatelja možda će trebati vaša pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠᅠ

 

 

BIK

Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera i smjer vaše veze. Možda je vaš partner posljednjih dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati značaj ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Planeti su se poredali baš za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Naći ćete prilike za izlaske i vezu da se otvaraju čak i na malo vjerojatnim mjestima. Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

 

RAK

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u privatnom životu! Možete vezati čvorove sa svojim partnerom ili se useliti zajedno. To može uključivati ​​ogromna ulaganja jer kuću treba preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su slobodni možda će danas pronaći nekoga vrućeg i intimnog.

 

 

LAV

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

 

DJEVICA

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna žena! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

VAGA

Dan je savršen za ljubav. Pokažite svoju zahvalnost za tu posebnu osobu u vašem životu tako što ćete učiniti nešto neočekivano i pogledajte kako taj dan postaje poseban. Romantika je u zraku. Ako ste slobodni, danas je dan kada ćete možda upoznati ljubav svog života ili tek početi vidjeti blisku osobu u potpuno novom i romantičnom svjetlu.

 

ŠKORPIJA

Ako vam je veza trebala izmamiti osmijeh na lice, trebala bi vas usrećiti i umiriti. Ako nije, vrijeme je da krenemo dalje. Ne vuci vezu, samo zato što je trebala biti lijepa. Ako je nesklad, bacite ga. I dok smirujete svoje unutarnje glasove, vidjet ćete kako vas čeka svijet iznenađenja. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

 

 

STRIJELAC

Tražit ćete komplikacije u svojoj romantičnoj vezi tamo gdje ih nema. Možda ćete se osjećati nesposobnim da vjerujete svom partneru do te mjere da počnete razmišljati o prekidu veze. Međutim, velike su šanse da se problemi tiču ​​vas, a ne vašeg partnera i trebali biste ih analizirati prije nego što poduzmete bilo kakav korak.

 

 

JARAC

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Danas ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas zbunjuje već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na tebe utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

 

 

RIBE

Postoji velika mogućnost da će treća osoba pokušati intervenirati u vaš odnos sa zlim namjerama. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Stoga svaku informaciju o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepticizma. Zbog partnera možete biti meta ljubomore i prijevare. Morate se osloniti na vlastite osjećaje.