LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Vrijeme je za LJUBAVNU ČAROLIJU! OVI znaci će konačno spoznati što je to PRAVA LJUBAV!

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Vrijeme je za LJUBAVNU ČAROLIJU! OVI znaci će konačno spoznati što je to PRAVA LJUBAV!

11 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Danas se osjećate dobro u sebi, izgledate sjajno i tako ste popularni! Planetarna konstelacija otkriva vaše najatraktivnije značajke. Ali ako ste slobodni i tražite romantičnu vezu, morat ćete pronaći način da razjasnite svoje namjere. Čini se da ste malo napeti i možda ćete se morati malo ohladiti kako nikoga ne biste prestrašili.

 

BIK

Ako želite impresionirati ljubav svog života ili natjerati nekoga da postane ljubav u vašem životu, morat ćete mu kupiti nekakav poklon koji će ga pridobiti u svoju domenu. Ne mora biti skupo, ali treba biti osobno i vrlo originalno. Zapravo, što bizarnije, to bolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana ćete doživjeti taj dodatni dodir suradnje. Ako je došlo do sukoba, možete ga riješiti tako da kažete jedno drugome kako se osjećate u vezi s određenim problemima i odlučite da biste željeli stvoriti priliku za ozdravljenje tamo gdje je možda došlo do raskola. Lako je započeti ovaj proces jer postoji mnogo dobre volje.

 

RAK

Čini se da ćete ovih dana biti uhvaćeni između đavla i dubokog plavog mora. Imate intenzivne osjećaje prema određenoj osobi, ali o svemu tome šutite. Ne želite da vas vide u bilo čemu osim na poziciji snage i kontrole. Dnevna planetarna konstelacija postavlja pitanje koga zezate. Biti ranjiv dio je povjerenja u drugoga.

 

LAV

Ovih dana je originalnost bitna i nećete htjeti ostati kod kuće radeći nešto dosadno. Niti ćete htjeti biti s ljudima koji su zapeli u kolotečini. Možda je to prostor koji vam treba i vrijeme da izađete i učinite svoje. Ili to, ili neka stvarno pozitivna intelektualna stimulacija. Samo izađi i budi svoj.

 

DJEVICA

Ovih dana se možete prepustiti svom omiljenom hobiju, a to je dubok i sadržajan razgovor. Imate priliku razgovarati o svojim osjećajima prema vašem ljubavnom interesu, ali možda ćete također morati posebno razgovarati o problemu iz prošlosti koji vas oboje proganja. Pronađite dublje značenje u ovome i dan će biti vrlo vrijedan truda.

VAGA

Prijatelji se mogu pitati gdje ste narednih dana. Planetarna konstelacija tjera vas i da se zapitate. Čini se da ste intenzivno uključeni u pokušaje privući tuđu pažnju, topite se pod njihovim pogledom i slabite koljena dok govore. Prijatelji bi željeli da se izvučete iz ovoga, jer jednostavno niste svoji i većinu vremena provodite gledajući u daljinu.

 

ŠKORPIJA

Nisu materijalna dobra koja imate, pa čak ni zdrav razum koji pokazujete ono što će dovesti osobu koju želite u vaš život. To su vaše duhovne kvalitete i vaše razumijevanje onih aspekata i životnih filozofija koje leže izvan očitog svijeta osjetila. Morate komunicirati s druge razine.

 

STRIJELAC

Razgovarati o stvarima na koje volite provoditi svoje vrijeme moglo bi biti neugodno. Obožavate posao čak i kada ste na odmoru, a volite i svoju sposobnost organiziranja i postizanja kroz disciplinu. Zasigurno imate posla danas kako biste se stvarno opustili u vezi s određenim problemom. Morate prepustiti svoje brige i uživati.

 

JARAC

Možda ćete izgledati frustrirajuće odvojeni od svog ljubavnog interesa. Imate sve šanse da napravite značajan iskorak u svojoj najdražoj vezi, ali čini se da ste se stavili iza staklenog zida. Tvoja te ljubav može vidjeti, ali ne može dodirnuti. Morate li čekati da vam ponos konačno popusti prije nego što pružite ruku i kažete kako se stvarno osjećate?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Komunikacija će ovih dana biti bitna, pogotovo ako svoju poruku želite prenijeti onome koga volite. Možda ćete morati riskirati, a da biste bili primijećeni, možda ćete morati biti i malo drugačiji i izraziti se na načine koji će se istaknuti i primijetiti. Originalnost osvaja taj datum.

 

RIBE

Čini se da se prošlost vraća s dozom osjećaja i nostalgije, dok se prijatelj ili ljubavni interes ponovno pojavljuju. Ovo bi trebalo biti prilično zanimljivo iskustvo i vjerojatno imate puno više zajedničkog sada nego u prošlosti. Ono što se događa nakon ovog sastanka moglo bi biti novo poglavlje u drami koja je u tijeku.