DNEVNI TAROT za 11. Februar: Jedan znak će se zaljubiti, a OVOG znaka će KARMA NAGRADITI BOGATSTVOM!

DNEVNI TAROT za 11. Februar: Jedan znak će se zaljubiti, a OVOG znaka će KARMA NAGRADITI BOGATSTVOM!

9 veljače, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas …

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sunce

Dnevni tarot: Bez obzira što se danas događa, uvijek postoji razlog za optimizam. Uvijek tražite sljedeću najbolju stvar, stoga ne dopustite da okolnosti umanji vaš sjaj. Kada trebate razlog da se nadate, sjetite se duboko u sebi da ste to ono što jeste.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Mjesec

Dnevni tarot: Prigrlite svoju maštu danas. Netko može isplesti mrežu laži i natjerati vas da sumnjate u sebe. Uzmite negativno i pretvorite ga u nešto pozitivno. Pogledajte ih onakvima kakvi jesu i zamislite sebe u svijetu u kojem god želite biti, uključujući nove prijatelje koji se prema vama odnose ispravno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Zvijezda

Dnevni tarot: Dobre stvari dolaze onima koji čekaju, a vi niste dobili ono što ste željeli jer je nešto bolje za vas iza ugla. Svemir vas nikada ne ostavlja praznih ruku. Danas vam stiže novac.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Presuda

Dnevni tarot: Možete biti samokritični i osjećati se kao da ništa ne možete učiniti kako treba. No, svaki dan učite i rastete. Budite ljudi i dajte si prostora da budete nesavršeni.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak

Odloži svoje plesne cipele. Danas nije za izlazak i farbanje grada u crveno. Iskoristite ovo vrijeme mudro za obnovu i vraćanje energije.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Hijerofant

Ponekad nađete prekršitelja dogovora i nema razloga kompromitirati svoje standarde. Svijet spojeva trebao bi vam dati priliku da vidite što vam se sviđa. Ne morate se zadovoljiti s manjim od onoga što vam donosi radost.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Mađioničar

Danas stavite kapu za rješavanje problema. Postoji mnogo načina za rješavanje životnih problema. Ključno je pronaći ono što vam najbolje odgovara u vašoj situaciji.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Ljubavnici

Ponovo se zaljubljujete u svog partnera, a možda ne znate zašto. Ponekad je lakše izabrati onu s kojom si nego raskinuti stvari u nadi da ćeš pronaći novu ljubav.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Kolo sreće

Sreća vam dolazi jer ste se cijeli život pripremali za ovaj trenutak. Kada radite prema svojim ciljevima i snovima, nalazite se tamo gdje trebate biti. Zbog toga nikada ne biste trebali odustati.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Umjerenost

Ako vam netko kaže da previše brinete, zapitajte se je li to točno ili nije. Briga vam ne pomaže da bilo što poboljšate. Oslobodite se stresa i usredotočite se na trenutak u kojem se nalazite. Budućnost se može nositi sama sa sobom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Vrag

Iskušenje je uvijek tu čak i kada mislite da nije. Došli ste do točke u kojoj više ne želite stvari koje ste željeli; sad si jači. I to je razlog za vaše slavlje.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Smrt

Završeci mogu biti lijepi ako ih vidite onakvima kakvi jesu. Sezona života došla je do novog zavoja štapa i vi se ponovno rađate kako biste otkrili dio sebe koji niste razvili.