LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Januar: Evo kome će ovaj dan biti ŠANSA da PONOVO OSVOJI svoju STARU LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Januar: Evo kome će ovaj dan biti ŠANSA da PONOVO OSVOJI svoju STARU LJUBAV!

29 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da se poprave ograde i raščiste stari nesporazumi. Također se možete zbližiti s nekim od koga ste se prije udaljili. Postoji realna mogućnost da ćete se susresti sa starim plamenom i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Balansiranje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.

 

 

BIK

Vi ste slobodna ptica i predanost nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje ne ulaziti u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti hladni prema posesivnosti svog partnera. Oni koji su slobodni mogu izgledati mirni i staloženi, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Kretanje dalje je jedini izlaz!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće učiniti da nestane. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vašeg odnosa. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

 

RAK

Odavno se nekome duboko divite. Ali nekoliko slučajeva vas može natjerati da se pokajete što ste gubili vrijeme na njega. Zaljubljenost u koju se želite zaljubiti nije vrijedna pažnje i brige! Prebacite se na nekog boljeg i nevjerojatnog. Zaslužuješ nekoga tko te tjera da se veseliš sutra i ima visoku mentalnu razinu. Ako vam je u srcu i dalje bivša ljubav, danas će biti idealna prilika da ponovo osvojite srce bivšeg!

 

 

LAV

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

 

DJEVICA

Ovo je vrijeme za uživanje u laganoj strani odnosa. Uvijek ste bili ozbiljne naravi, ali sada previše razmišljate o svojim vezama. Prestanite tražiti skrivena značenja i dublje implikacije u svemu. Umjesto toga, izađite na bezbrižno zezanje i jednostavno uživajte u dobrom provodu. Nemojte dopustiti da pritisak odgovornosti i očekivanja izvuče svu zabavu iz vaših odnosa.

VAGA

Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emocionalno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

 

ŠKORPIJA

Možda je situacija iskušenja za vas da birate između sebe i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

 

 

STRIJELAC

Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

 

JARAC

Dan je savršen da ispravite sve probleme koji su se u posljednje vrijeme javljali u vašoj vezi, ali vi ste ti koji morate napraviti prvi korak. Morate ostaviti po strani svoj ponos i uzeti stvari u ruke. U suprotnom, vaš odnos ide prema prilično kamenitoj vožnji. Vaš će partner biti otvoren za prijedloge koje date danas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

 

 

RIBE

Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dan. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Pustite ga da shvati vašu vrijednost.