OVA 3 znaka će u Februaru imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT i NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE…

OVA 3 znaka će u Februaru imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT i NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE…

27 siječnja, 2024 0 By Admin

Uvod:

Februar je poznat po tome što je mjesec s Valentinovom, koji uvijek izaziva pomiješane osjećaje. Neki misle da to nije potrebno; dan posvećen ljubavi? Zašto ne svaki dan?

Pa opet, malo užitka u pripremanju dana za glupe ništarije koje prate Valentinovo. Naime, tijekom Februara mnogi od nas odlučit će cijeli mjesec posvetiti ljubavi i romantici. Zašto ne?

Tri horoskopska znaka nemaju ništa protiv ideje o cvijeću i čokoladi. Ne smeta im pritisak da kupe poklon s nakitom i ne vide cijelu stvar kao veliku komercijalnu prijevaru.

Sviđa im se. Iako nisu svi raspoloženi za jagode prelivene čokoladom, neki ljudi doista vjeruju da se misli računaju i to im ne možemo oduzeti. Februar obećava veliku ljubav, ali postoji kvaka: morate ŽELJETI da se to dogodi da bi se dogodilo.

I tako, gledamo tranzit koji promovira dobar i zdrav ljubavni život, a ono što vidimo ovdje su izvrsni aspekti.

Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi u februaru:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Svaki dan je Valentinovo, pa kad dođe Februar , imate jednu stvar na umu: ljubav, slatka ljubav. Ali opet, to je sve o čemu ionako razmišljate. Dobro je razmišljati o tome i zarađivanju novca.

Produktivnost vam se otvara, i što se više bavite stvarima koje vas definiraju kao produktivne i kreativne, to se više osjećate zaljubljeni.

Kao da su zdravlje, bogatstvo i mudrost ono što ti pomaže, a kada te stvari uravnotežiš, možeš se toliko vremena usredotočiti na ljubav i osobu koja te čini najsretnijim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Niste u tome da biste to izgubili, a bili ste; u tome ste da ga osvojite, a ta će pobjeda trajati mnogo dulje od Februara. Ovaj mjesec imate sreće u ljubavi…i kasnije.

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Doživjet ćete nešto što niste očekivali: obnovu u svom romantičnom životu. To bi moglo značiti ponovno polaganje zavjeta za osobe u braku, ili to može značiti da, budući da ste praktički odustali od veze, sada možete jasno vidjeti. I vidite da ste zamalo izgubili ovu osobu zbog neke egomanske svađe u januaru.

Odjednom pomisao na gubitak te osobe postaje zastrašujuća; to je kao da ti je upravo ušlo malo razuma, i sad kad si zbrojio dva i dva (kao, ako si dovoljno zao, završit ćeš sam) i sada ne želiš riskirati; ne želiš izgubiti svog partnera i sada shvaćaš da – fuj – možeš.

Dobra stvar je što to nećete dopustiti, a to je ono što vam znači Februar . Saznanje što ste učinili povećava bol i pobrinite se da zauzmete drugačiji pristup sljedeći put kada dođe do sukoba između vas i vašeg partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Februar vam donosi oživljeni pogled na staru ljubav, plus snažnu lekciju. Ovaj mjesec vam daje do znanja da je vaš ljubavni život na dobrom glasu; međutim, čuvanje privatnosti vašeg ljubavnog života ga stavlja na tako dobru reputaciju. Što više svoj nevjerojatni život čuvate za sebe, to bolje.

Nemate što dokazivati svijetu, a Februar to stavlja u radnu perspektivu. U prošlosti ste se ‘pometali’ kao da ste htjeli impresionirati ljude time koliko ste dragi i uspješni u svom romantičnom svemiru.

Što više dijelite, dajete više goriva onima koji traže nešto što će uništiti. Februar vas uči da se suzdržite od brbljanja o svom poslu cijelom svijetu. Naučili ste da je vaš ljubavni život na vama da iskusite i da će, ako je stvarno, jako dobar, potaknuti ozbiljnu ljubomoru kod drugih… pa zašto se mučiti da im kažete? Nema dobrog razloga!