LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Januar: Blizanci u SVAĐI, Lav i Škorpija započinju VEZU, Strijelac NEPRAVEDAN

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Januar: Blizanci u SVAĐI, Lav i Škorpija započinju VEZU, Strijelac NEPRAVEDAN

27 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba se ne smije dirnuti ili to ne mora pokazati ako jeste! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

 

BIK

Vaš partner surađuje i podržava. Podijelite svoje brige sa svojim dragim osobama umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte to uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izbrbljati.

 

 

BLIZANCI

Svađe i svađe obilježe vam dan. Izbjegavajte bilo kakav problem sa svojim partnerom danas. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budite šutljivi. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti poantu svog partnera i nemojte nuditi nikakvu protuizjavu. Pokušajte mu skrenuti misli na dobra vremena koja ste podijelili. Dan će proći s manje štete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

 

 

LAV

Ovo je dan uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

 

DJEVICA

U ovom trenutku bit ćete suočeni s brojnim financijskim zahtjevima vaše obitelji. To je vaša predanost svojoj obitelji i morat ćete je ispuniti. Morate razumjeti da iako se čine puno, zapravo su opravdani. Ali ne brinite, otkrit ćete da ste više nego sposobni ispuniti sva očekivanja i to će u konačnici ojačati vaše odnose.

VAGA

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će im se takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez shvaćanja ćete se uskoro možda romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

 

 

ŠKORPIJA

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

 

 

STRIJELAC

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Od vitalnog je značaja da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete naučiti nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaša veza zapravo postala jača. Ne osuđujte partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho pune ljubavi da prebrodite ovu oluju u vašoj vezi.

 

 

VODOLIJA

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

 

RIBE

Zabava i igre danas su na planu. Prestanite analizirati svoje odnose i izađite na prijeko potrebnu dozu opuštanja. Posjetite ples ili bezbrižan film. Dan je savršen za zabavu i brzi povratak. Vjerojatno ćete zablistati u društvu i zaslijepiti voljenu osobu ili budućeg partnera svojim šarmom i duhovitošću.