Ljubavna čarolija u sljedećoj sedmici: Ova 4 znaka su odabrani za najljepše romantične priče i trenutke!

Ljubavna čarolija u sljedećoj sedmici: Ova 4 znaka su odabrani za najljepše romantične priče i trenutke!

27 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

U sljedećoj sedmici: Vaš način izražavanja ljubavi može se promijeniti prema pokazivanju pažnje i brige, čak i ako to prije nije bio slučaj. Početkom tjedna, potaknuti situacijom, možete osjetiti želju činiti ljubazne geste za voljenu osobu, posebno za romantičnog partnera. Možete cijeniti partnerovu spremnost da vam pruži podršku i pomoć. Ako ste slobodni, obratite pažnju na mogućnost upoznavanja nekoga putem poslovnih veza. No, budite oprezni u petak jer se neki aspekti vaše komunikacije mogu zakomplicirati.

 

BIK

U sljedećoj sedmici: Ljubav je u zraku! Početkom tjedna, stvaraju se prilike da upoznate nekoga za koga smatrate da je doista vaš idealan par. Izlasci bi vam trebali biti manje dosadan posao, jer ćete konačno biti zainteresirani upoznati nekoga koga ste nedavno sreli. Ako ste već u vezi, situacije oko podjele poslova u vezi mogu postati složenije kada se neki aspekti vaše komunikacije zakompliciraju u petak. Razgovarajte o tome s partnerom i podsjetite jedno drugo da oboje morate izvući svoju težinu u vezi.

 

BLIZANCI

U sljedećoj sedmici:  Udobnost doma uskoro će postati prilično romantična, posebno ako ste u vezi. Početkom tjedna, pomaže vam se stvoriti harmonično okruženje puno ljubavi u svom životnom prostoru. Možda ćete odlučiti ostaviti iza sebe kaos svijeta i više se posvetiti provođenju vremena s partnerom kod kuće. Za one slobodne, ljubavni život može biti zbunjujući. U petak, situacija oko romantičnih aspekata vašeg života može postati složenija. Bivši partneri ili nove simpatije mogu slati pomiješane signale. Važno je ostati smiren i fokusiran.

 

RAK

Ljubav vam je na umu, i to je očito! Početkom tjedna, unosite romantične ideje u svoje razmišljanje. Vi i vaš partner možete izraziti ljubav jedno prema drugome na lijep način. Možda ćete biti nadahnuti napisati ljubavno pismo ili pjesmu. Ako ste u vezi i ozbiljni, možda ćete izmijeniti izjave ljubavi. Samci, izbjegavajte tražiti savjet o ljubavi od obitelji, jer to može dovesti do dodatnih komplikacija i zbunjenosti.

 

LAV

Iako se čini da ljubav ne bi trebala imati cijenu, važno je prepoznati vrijednost koju donosi vašem životu. Ako dobivate iskrenu, recipročnu ljubav i predanost, tada možete uistinu cijeniti svoju trenutnu romansu. Ako, međutim, osjećate da dajete više nego što primate, možda je vrijeme za razmatranje ravnoteže u vezi. Ako ste slobodni, prestanite se fokusirati na prošlost i okrenite se prema budućnosti.

 

DJEVICA

Osjećate se sjajno iznutra, što privlači pozornost drugih. Nemojte se bojati biti u središtu pažnje. Početkom tjedna, vaš šarm će biti dodatno naglašen, što vam može pomoći privući nove ljubavne interese. Ako ste već u vezi, položaj planeta u subotu može stvoriti romantičnu atmosferu. Uživajte u trenucima s partnerom i pustite da vas nosi romantična energija.

 

VAGA

Ovaj tjedan može donijeti izazove u ljubavnom području. Važno je razmisliti što stvarno želite od svoje romantične situacije. U petak, situacija može postati zamagljena, a vi možete biti zbunjeni oko toga odgovara li vaša trenutna veza onome što stvarno želite. Ako ste slobodni, razmislite o svojim prethodnim vezama i postavite nova pitanja kako biste postigli promjenu u svom ljubavnom životu.

 

ŠKORPIJA

Vaši romantični odnosi mogu biti ispunjeni u ovom trenutku. Položaj planeta osvjetljava vaš pravi ljubavni sektor, nudeći emocionalno ispunjenje. Ako ste u vezi, ovo može biti ostvarenje sna za vaš odnos. Ako ste slobodni, ova energija može podržati nove romantične prilike. Romantika ove sedmice može procvjetati iz vaših snova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Zbunjenost može zamagliti vaše viđenje trenutnih romantičnih situacija. Prijatelji vam mogu slati različite signale o vašem ljubavnom životu, ali savjet od njih može vam donijeti samo dodatnu zbunjenost. Ostanite fokusirani na svoje osjećaje i razgovarajte s partnerom ako vam je potrebna jasnoća. Prijateljski savjet može donijeti konfuziju, stoga budite oprezni s kim dijelite svoje ljubavne dileme.

 

JARAC

Ljubav i romantika postat će važni za vas. Uskoro ćete imati priliku za rast u ljubavnom području. Moći ćete uskladiti svoje želje s mogućnostima i pronaći ravnotežu između stabilnosti i uzbuđenja u vezi. Ako ste već u vezi, možete doživjeti zajednički rast. Uživajte u procesu povezivanja s partnerom na dubljem nivou.

 

VODOLIJA

Duboke emocionalne veze postat će važne za vas. Rano tijekom tjedna, potaknuti planetom ljubavi, bit ćete potaknuti na poboljšanje intimnog života s partnerom. Ako ste slobodni, vjerojatno ćete tražiti dublje i smislenije veze, izbjegavajući površnost. Slobodno izrazite svoje potrebe i želje kako biste izgradili povjerenje i uzajamnu ranjivost.

 

RIBE

Ovaj tjedan će biti spektakularan za vas u ljubavi i romantici. Stvarat ćete poticajnu atmosferu u vašoj trenutnoj ljubavnoj vezi. Pokažite zahvalnost prema partneru za podršku i trud. Obećanje rasta i razvoja u vašem odnosu može se ostvariti. Ako ste slobodni, energija ovog tjedna može podržati nove romantične prilike. Spremni ste raditi na privlačenju ljubavi na svoj način.