Nakon burnog perioda, konačno će zavladati SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE u životima OVIH znakova!

Nakon burnog perioda, konačno će zavladati SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE u životima OVIH znakova!

26 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Odnosi svih vrsta trebali bi napredovati u ovom trenutku. Um i emocije udružuju se u dobro partnerstvo, omogućujući vam da povećate svoje razumijevanje onih koji su vam bliski. Romantične veze posebno jačaju jer vam postaje jasnije razumijevanje vrijednosti, stavova i motivacije vašeg partnera. Neka vaša nova saznanja budu poznata svima oko sebe, po mogućnosti na suptilan, a ne verbalni način. Potonje bi moglo zvučati pokroviteljski.

 

BIK

Posao svih vrsta obavlja se puno brže, jer vam se prijatelji ili članovi obitelji pridružuju pomoći da ga maknete s puta. Omogućili ste to jer se vaš intelekt udružio s vašim emocijama u jačanju vaše komunikacije s drugima. Stara izreka: “Više muha možete uhvatiti medom nego octom” vrlo je istinita, a sve ćete o tome naučiti već danas! Nakon što su zadaci dovršeni, priredite improviziranu zabavu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav cvjeta jer je komunikacija s vašim voljenim poboljšana povećanim razumijevanjem s obje strane. Osjećate se lagodnije u prisutnosti jedni drugih i projektirate ujedinjeni front u društvu drugih. U nekom trenutku, oboje ćete vjerojatno izaći s grupom prijatelja. Očekujte uzbudljive i fascinantne razgovore s ostalima, koje ćete vjerojatno nastaviti kada budete sami zajedno. Zabavi se!

 

RAK

Brojni posjetitelji bi mogli doći u vašu kuću, možda kako bi razgovarali o stvarima koje ih zanimaju. Mogle bi se pojaviti neke intenzivne nesuglasice, ali ćete sve to moći zadržati na okupu. Intelekt pojačan intuicijom omogućuje vam razumijevanje i objašnjavanje složenih ideja, a također ćete moći izbaciti nesporazume prije nego što se uopće dogode. Pružanje ukusnih poslastica također bi moglo pomoći izgladiti naborano perje.

 

LAV

Ako volite računala i internet, možete očekivati ​​da ćete provesti puno vremena zureći u ekran. Možda se bavite pisanjem, web dizajnom ili animacijom, ali što god da je, vjerojatno ćete pronaći da je to znatno bolje od onoga što inače proizvodite. Intelekt se spaja s intuicijom kako bi proizveo inspiraciju i uvid. Iskoristite to sada i možda ćete razviti neke nove i trajne vještine!

 

DJEVICA

Korištenje računala za povećanje prihoda ili upravljanje novcem možda vam se činilo grčkim, ali danas ćete vjerojatno vrlo brzo shvatiti. Vaša prirodna praktičnost spaja se s poboljšanim intelektom i pojačanom intuicijom kako biste dobili prednost koju inače nemate. Ako se usredotočite na to da sve naučite, vjerojatno će vam još dugo biti korisno. Idite na to!

VAGA

Intelekt i osjećaji su potpuno spojeni, posebno kada se radi o prijateljima. Vaše osnovno razumijevanje drugih također je poboljšano oštrijim osjećajem intuicije. Mogli biste se zainteresirati za neki cilj, možda metafizičke, društvene, ekološke ili humanitarne prirode. Moglo bi biti više od jednog koji vam se trenutno sviđa. Iskoristite svoje proširene mentalne i emocionalne sposobnosti da razlučite što je najbolje za vas.

 

ŠKORPIJA

Usredotočen i poboljšan praktični okret uma, ojačan intuicijom, može vam biti od velike pomoći kada razmišljate o pitanjima karijere. Promjena je u vjetru i možda biste trebali dobro razmisliti o različitim opcijama koje vam se mogu otvoriti. Međutim, nemojte misliti da morate žuriti s donošenjem odluke. Možda bi bilo dobro dopustiti različitim mogućnostima da tinjaju u vašoj podsvijesti dan ili tako nešto.

 

STRIJELAC

Vjerojatno nećete htjeti provoditi puno vremena kod kuće. Najvjerojatnije ćete htjeti biti vani, možda na velikom skupu, možda samo šetati gradskom ulicom i promatrati ljude kako prolaze. Dolaze vam uvidi i otkrića koja ćete vjerojatno moći shvatiti više nego inače, jer su um i osjećaji spojeni u vrlo učinkovito partnerstvo. Zapišite svoje ideje! Uživaj u danu.

 

JARAC

Tvoja mašta visoko leti. Intelekt i intuicija spajaju se u živopisnu i eksplozivnu zajednicu u kojoj je cjelina definitivno veća od zbroja dijelova. Nemojte trošiti ovu energiju. Zaokupite se i radite na svim kreativnim projektima u kojima ste uključeni ili ga pokrenite ako ih nema. Ova energija se možda neće ponovno pojaviti neko vrijeme i htjet ćete je maksimalno iskoristiti. Zabavite se!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas bi vam, mogle pasti na pamet misli o putovanjima i možda ćete se pozabaviti idejom da zapravo uzmete slobodno vrijeme i odete negdje koje ste oduvijek željeli posjetiti. Prijatelj ili ljubavni partner bi možda želio biti s vama. Jedini problem bi mogao biti shvatiti koje mjesto najviše želite vidjeti. To bi moglo uključivati ​​prilično tešku odluku. Ne dopustite da postane opsesivno. Slijedite svoje srce.

 

RIBE

Neki neobični snovi će vam možda doći večeras, i možda ćete se probuditi s idejom da su vrlo važni. Slike bi, međutim, trebale biti vrlo jasne i vjerojatno nećete imati problema s razumijevanjem što znače. Intelekt se spaja s intuicijom u naletu pronicljivosti. Iskoristite ovu prednost sada, a kasnije odlučite kako ćete najbolje postupiti na temelju svojih otkrića.