Ljubav u narednim danima: Nekome će postati jasno da je LUDO i ISKRENO VOLJEN, iako sada ne misli tako…

Ljubav u narednim danima: Nekome će postati jasno da je LUDO i ISKRENO VOLJEN, iako sada ne misli tako…

26 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Usklađivanje planova može biti teško kako biste mogli učiniti nešto romantično.

Nećete se morati odlučiti učiniti nešto što vam je manje zanimljivo.

Pošaljite tekstualne poruke ili ostanite u kontaktu putem telefona kako bi stvari nastavile teći. Naredni dani će biti puno bolji za vaš ljubavni život i pružit će vam priliku da nadoknadite gubitak vremena.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav u narednim danima: Jeste li spremni kupiti ili potražiti novo mjesto?

Ako govorite o zajedničkom useljenju, iznajmljivanju ili kupnji nekretnine, sretan razvoj događaja može vas dovesti do mjesta koje je upravo ono što vam treba. Ovaj je tjedan pravo vrijeme za odlazak u kupovinu i potragu za kućom iz snova.

 

 

BLIZANCI

Ljubav u narednim danima: Čini se da neke tajne nikada ne nestaju, a zateknete se i dalje kroz stvari koje ste poželjeli da ste do sada izliječili. Prošlost može biti bolna za vas, ali i za sve one koji vas vole. Vjerujte u svoju višu moć da vas emocionalno provede kroz najgore. I drugi će vam biti na raspolaganju, čak i ako niste spremni obavijestiti ljude o tome što se događa u vašem osobnom životu

 

 

RAK

Ljubav u narednim danima: Ovaj tjedan je odličan za vas da razmotrite svoju ukupnu financijsku sliku. Ako imate neke stvari koje trebate vratiti bivšem, ovo je dobro vrijeme za vas da koordinirate razmjenu predmeta.

Ako unosite neke promjene u svoj dom, energija je savršena za preuređenje i ponovno organiziranje.

 

LAV

Ovih dana će biti teško znati što želite ili trebate.

Umjesto da postavljate mnogo pitanja ili tražite savjet od prijatelja ili obitelji, odvojite trenutak da se povežete sa sobom.

Pisanje, vođenje dnevnika i provođenje nekog vremena u tihoj meditaciji ovih dana vam mogu biti od velike pomoći.

 

 

DJEVICA

Ako vam je netko lagao, vjerojatno ćete to otkriti ovaj tjedan.

Ovo može biti zbunjujuće vrijeme u kojem ste u sukobu. Možda ne znate želite li oprostiti i zaboraviti ili prekinuti vezu. Mnogo se razgovora može uključivati, naprimjer, rasprava.

VAGA

Suradnja vam može uspjeti s prijateljem koji također može imati neku vrstu romantične vezanosti za vas ili projekt.

Za vas je sjajno kreativno vrijeme. Dobro je istraživati ​​mogućnosti i izlaziti i družiti se.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je dobro vrijeme da odete na internet i budete češće angažirani na društvenim mrežama.
Ako se nalazite na mreži, ažurirajte svoj profil. Ako ste nedavno pronašli partnera, ovaj tjedan je pravo vrijeme da ažurirate svoje društvene mreže ili podijelite da ste upoznali nekoga posebnog.

 

 

STRIJELAC

Dobar je trenutak da planirate putovanje s partnerom ili dobrim prijateljem. Ovo je sjajno vrijeme za razgovor o putovanjima i mjestima na koja biste željeli otići u budućnosti.

Pokušajte zadržati otvorene mogućnosti, a ako morate obnoviti putovnicu ili je dobiti, sada je dobro vrijeme da to učinite.

 

 

JARAC

Moguće da će se ovih dana javiti ljubomora u vašm partneru zbog osobe sa kojom često komunicirate na poslu ili izvan posla. Zbog mira u vezi i skladnog odnosa, pokušajte ipak tu komunikaciju smanjiti.

 

 

VODOLIJA

Trenutno postoji zabuna koja utječe na vašu vezu.

Možda s partnerom govorite o stvarima na isti način, ali vaš pristup čini se da niste na istoj stranici. Postavljajte pojašnjavajuća pitanja i pokušajte riješiti stvari strpljivo.

Pokušajte ne dopustiti da vas izjeda svađa, pogotovo ako vjerujete da ste u pravu. Možda ćete kasnije otkriti da nešto nije bilo u redu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ste ispunjeni nervoznom energijom i brigom za partnera.

To može uzrokovati da postanete pretjerano zaštitnički nastrojeni, pa čak i nekoga odgurnuti u ime života.

Pokušajte raditi stvari za koje znate da su zdrave za vas, umjesto da se usredotočite samo na jednu osobu. Pokušajte ostati što logičniji i uravnoteženiji.