DNEVNI TAROT za 30. Januar: Bez obzira što trenutno situacija ne izgleda obećavajuće, OVAJ znak će uspjeti i ostvariti svoj cilj!

DNEVNI TAROT za 30. Januar: Bez obzira što trenutno situacija ne izgleda obećavajuće, OVAJ znak će uspjeti i ostvariti svoj cilj!

26 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sunce

Dnevni tarot: Ovo je tvoje vrijeme da zablistaš. Tarot karta Sunce pokazatelj je da ste spremni za uspjeh, bez obzira u kakvim se okolnostima trenutno nalazite.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Dvojka pehara

Stvari će se promijeniti. Jedan od razloga zašto ste se mučili s donošenjem odluka je taj što vam još nije dano dovoljno informacija. Vidjet ćete više u bliskoj budućnosti i to će vam pomoći da shvatite put kojim trebate ići.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Sedmica mačeva

Vrijeme je za malo mira i tišine. Morate se ponovno centrirati i dopustiti si razdoblje mirnog razmišljanja. Izdvojite vrijeme za sebe da se napunite.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Umjerenost

Možda se brinete oko stvari koje su već riješene. Nakon što donesete odluku koja odgovara željama vašeg srca, prepustite svemiru da se pobrine za ostalo.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Budala

Brzo idete naprijed. Kada nemate vremena za gubljenje, idete s guštom ostvariti ono što ste naumili.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Dvojka mačeva, obrnuto

Spremni ste djelovati bez straha. Stekao si dovoljno mudrosti da znaš što želiš. U tebi nema nagađanja i neodlučnosti. Vi ste kristalno jasni.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Petica mačeva

Neki se ljudi vole svađati, ali to je zato što su nesretni. Ne morate biti u blizini negativne energije. Odaberite živjeti svoj život u radosti.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Četvorka pehara, obrnuta

Ono što je trebalo riješiti konačno se riješilo. Emocionalna razdoblja su zbunjujuća, ali ne traju dugo.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: desetka pehara, obrnuta

Ovo je vrijeme za čekanje. Kada ne znate što trebate učiniti, dajte si vremena da shvatite stvari. Zašto žuriti kada još niste spremni?

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Trojka mačeva, obrnuta

Brzo se oporavljate od nedavnog neuspjeha. Netko tko vam je slomio srce više ne može utjecati na vaše emocije. Sada si mnogo jači i to je za tvoje najveće dobro.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Trojka štapića, obrnuto

Postoji vrijeme za kreativnost, ali sada je potrebna vaša analitička strana. Možda ćete se morati pridržavati pravila da biste završili projekt, a kasnije postati inventivniji.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Vrag, obrnuto

Naučili ste što vas sapliće i dovodi u iskušenje. Sada kada bolje razumijete sebe, možete biti jači nego ikad prije i izbjeći probleme koji su vam prije komplicirali život.