DNEVNI TAROT za 28. Januar: Netko može probleme rješiti samo razgovorom! – vrijeme je za razgovor!

DNEVNI TAROT za 28. Januar: Netko može probleme rješiti samo razgovorom! – vrijeme je za razgovor!

26 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan

Dnevni tarot: Je li ovo prava ljubav? Obratite pozornost na svemir jer ćete danas primiti znak odozgo.

 

Bik

Sve veze prolaze kroz teška vremena, ali možda ćete otkriti da kušnje s kojima se sada suočavate pomažu vašoj ljubavi da postane još jača.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Oprostiti jedni drugima nikada nije lako, ali ponekad vidite ono najgore jedni u drugima kako biste pomogli potaknuti najbolje da izađe iz pepela.

 

Rak

Vaš partner želi znati da mu danas čuvate leđa. Možda ste jedan drugome najbolji odvjetnik i pomažete jedno drugome da se osjećate samopouzdano u teškim vremenima ovog tjedna.

 

Lav

Ako vam treba malo prostora, zatražite ga. Možda ćete otkriti da povlačenje šalje pogrešan signal. Ako samo trebate razmisliti, recite to i razjasnite kako bi vam oni mogli pomoći da provedete vrijeme koje provodite sami bez straha.

 

Djevica

Vaša će ljubav biti uzvraćena. Kada nađete pravu osobu, svi dijelovi dolaze na svoje mjesto i stvari samo rastu bez ikakvih pokušaja.

 

Vaga

Ljubav nikada nije trebala biti kaotična. Miroljubivost je znak da je to onaj koji ste željeli. Anksioznost je znak da nije.

 

Škorpion

Budite velikodušni sa svojom ljubavlju, posebno ako je osjećate u srcu. Dobar je osjećaj dijeliti ono što mislite i osjećate, i tako vaša ljubav može rasti.

 

Strijelac

Ponekad je najbolje ne raditi kompromise. Ako smatrate da je ova odluka protiv vas kao osobe, onda je tražite kao što je za vas – prekršitelja dogovora.

 

Jarac

Budi iskren o tome kako se osjećaš. Probleme s kojima se suočavate lakše je riješiti nego one koje pustite da sjede i gnjave s vremenom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak

Je li vrijeme za razmišljanje o braku? Nakon što ste bili povrijeđeni u prošlosti, možda ćete se sramiti ponovno se vjenčati. Ali ako vam se čini dobro, ovo je možda vaše vrijeme da zaronite s vjerom.

 

Riba

Ne idite na spavanje ljuti. Postoje trenuci kada trebate porazgovarati o stvarima i riješiti problem prije nego završite s poslom.