DNEVNI HOROSKOP za 27. Januar: Bik se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI, Vaga i Jarac će doći do NOVCA, Vodolija će biti SRETNA, a Ribe BIJESNE…

DNEVNI HOROSKOP za 27. Januar: Bik se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI, Vaga i Jarac će doći do NOVCA, Vodolija će biti SRETNA, a Ribe BIJESNE…

26 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Iako se osjećate pomalo preopterećeni obavezama, odugovlačenja vam neće biti na vidiku. Vaš najbolji način djelovanja bit će prestati se žaliti i nastaviti s dovršavanjem svojih zadataka. Što ih prije završite, brže ćete biti slobodni. Međutim, to ne znači da biste ih trebali završiti na nemaran način. Dajte sve od sebe i sigurno ćete ubrati plodove u budućnosti.

 

 

BIK

Danas morate shvatiti da vam to što ste zarobljenik prošlosti neće pomoći ni na koji način. Morate naučiti lekciju iz prošlosti, ali tada ćete je morati pustiti. Ako to možete shvatiti, možete napraviti divovski korak prema rješavanju velikih problema s kojima ste se susreli u životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dan će započeti pozitivno. Zvijezde su poredane u vašu korist, posebno tijekom prvog poluvremena. Pokušajte zakazati svoje službene aktivnosti prije podneva jer ćete tada imati veće šanse za uspjeh. Bolje je da večer ostane slobodna ili se prepustite laganim opuštajućim aktivnostima. Netko neočekivano može vam danas doći u posjet.

 

 

RAK

Ako štedite za pravu priliku, danas bi mogao biti pravi dan. Danas očekujte dobre vijesti koje će vam zasigurno izmamiti osmijeh na usne i suze na očima. Predviđa se da ćete danas biti okruženi prijateljima i obitelji. Veselo vrijeme je iza ugla. Ipak, nemojte zaboraviti voditi brigu o svom zdravlju.

 

 

LAV

Imate puno povjerenja u sebe, ali ne biste trebali biti previše samouvjereni ili dominirati. Pokušaj nametanja vlastitih stajališta drugima danas može završiti uzaludno. Nije dovoljno biti u pravu. Također se trebate ponašati na način da ne uvrijedite druge. Skroman pristup može vam pomoći da danas dovršite brojne zadatke na čekanju.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno će vam taj dan razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se bučnim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

 

VAGA

Danas se nagovještava veliki napredak u novcu i karijeri, no bitno je da ne zanemarite svoju obitelj u potrazi za materijalnom dobiti. Zapravo, danas ćete također doživjeti nalet duhovnosti. Vjerojatno ćete se osjećati pomalo rastrzano utjecajem ovih kontradiktornih sila, ali ćete ih zapravo moći prilično dobro uravnotežiti.

 

 

ŠKORPIJA

Otvorite svoj um da danas s nekim podijelite svoje filozofije i ideje i naći ćete srodnu dušu. Ovo može utrti put za lijepo prijateljstvo ili održivo partnerstvo. Uz malo promatranja moći ćete naučiti puno stvari od drugih i to znanje može biti vrlo korisno za vas. Također možete upoznati nekoga tko će podijeliti vaše mišljenje i ideje.

 

 

STRIJELAC

Dan će biti obilježen promjenama raspoloženja, ali sreća će vam se danas osmjehnuti. Loša strana ovoga je što se možete početi previše oslanjati na  sreću. Pazite da to ne dovede do loše pripreme za vaše projekte. Materijalni dobici su vjerojatni, ali pokušajte se zaštititi od nepotrebnog trošenja. Vaša financijska sreća neće dugo trajati.

 

 

JARAC

Danas je svijetlo vrijeme za kreativne ljude. Vaše vještine i radovi bit će cijenjeni. Danas se predviđa čak i novčana dobit za rad kreativnih ljudi. Ako ste student, predlaže se da izađete i polažete taj strašni ispit. Zvijezde poručuju da će studenti danas biti dobri na ispitima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas ćete biti posebno ležerno raspoloženi. Nijedan problem nema moć da vas uznemiri i svaku situaciju rješavate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem sporu danas. Širit ćete veselje i dobru volju, a također ćete biti život i duša svake zabave kojoj prisustvujete navečer.

 

 

RIBE

Možda ćete htjeti djelovati impulzivno i brzopleto iz napada bijesa. Ali savjetuje se da vaš um bude stabilan i da razmišljate razumno. Imate moć komunikacije i trebali biste to iskoristiti u svoju korist. Kako biste smanjili razinu stresa, bavite se svim avanturističkim sportovima koje volite, ali nemojte se prepuštati tjelesnim užicima.