LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Januar: Da li će se Ovan upustiti u FLERT, zašto će Djevica biti RAZOČARANA, a Škorpija i Bik SVAĐATI! Saznajte…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Januar: Da li će se Ovan upustiti u FLERT, zašto će Djevica biti RAZOČARANA, a Škorpija i Bik SVAĐATI! Saznajte…

25 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: U ovom trenutku možete se prepustiti tjelesnim užicima uglavnom! Netko je vruć i prisan u blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjeno voće je teško probavljivo! Pobrinite se da nemate nikakvih posljedica koje proizlaze iz ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

 

BIK

Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

RAK

Držali ste stvari za sebe. Vrijeme je da se otvorite svom partneru. Suočite se sa svojim tajnama i strahovima, ako ih ima. Vaš partner vjeruje u dijeljenje i cijenit će vašu prirodu. Mjesec u Vodenjaku tiho sja u vašem horoskopu i to bi moglo vidjeti da vi i vaš partner glatko plovite nakon što ste jedno drugome postavljali pitanja.

 

 

LAV

Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša komunikacija je izgledala prilično dvosmislena i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga svog ukusa i stasa. Obitelj te pritiska da vežeš čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

VAGA

Možda imate trajni pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas gorka iskustva iz prošlosti utječu. Međutim, ako se bojite, samo gazite nježno.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se mogu dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi ili u bilo kakve svađe iako se čine neizbježnim. Problemi se lako mogu razmjeriti. Izbjegavajte sukobe danas. Svojoj djeci trebate posvetiti posebnu pažnju i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Danas je bolje ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

 

STRIJELAC

Nježnost i pažnja su nužni za odnose s partnerom upravo sada. On ili ona se susreću s problemom koji je za njega/nju vrlo važan. Morate potaknuti povjerenje tako da on/ona odluči povjeriti vam se. Pripremite se pružiti punu podršku. Uspješno prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na oboje.

 

 

JARAC

Vrijeme je da se odmaknete od svojih veza i pogledate širu sliku. Previše ste se zapleli u sitnice i zbog toga ste možda izgubili iz vida ono što stvarno želite od svojih odnosa. Vrijeme je za uklanjanje nereda i prosuđivanje odnosa na temelju vlastitih zasluga i donošenje opreznih odluka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Isplanirajte neku obiteljsku aktivnost danas. Bez obzira koliko ste zaposleni, ignorirali ste svoju obitelj i vrijeme je da popravite ravnotežu. Piknik ili druga grupna aktivnost na otvorenom može biti odlična zabava. Također možete ići na aktivnosti poput jedrenja ili jahanja. Pokušajte unijeti toliko potrebnu dozu prirode u ovo kvalitetno vrijeme.

 

RIBE

Vaš partner sada može imati prilično čudne zahtjeve i fantazije. Vrijeme je pravo za eksperimente i avanture, iako ste općenito bili ozbiljna osoba što se tiče vaših veza. Morate napustiti svoj previše ozbiljan plašt i pustiti unutarnje dijete da se malo zabavi. Ovo će uvelike pomoći i u oslobađanju od stresa.