OVIM znacima SVE se mijenja na bolje! Bili u vezi ili ne, stižu vam zanimljiva iznenađenja i velike promjene!

OVIM znacima SVE se mijenja na bolje! Bili u vezi ili ne, stižu vam zanimljiva iznenađenja i velike promjene!

24 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda ćete otkriti da se vaš odnos treba promijeniti, s trenutačnom nebeskom atmosferom. Shvaćate da postoje problemi o kojima se ne slažete oči u oči, a oni mogu uzrokovati pojavu jaza između vas. Međutim, postoje i mnoga mjesta na kojima se vaše ideje spajaju, a fokusiranje na njih pomoći će vam da ojačate vezu.

 

BIK

Trenutna planetarna usklađenost potiče novi stav prema odnosima. Dok ste možda sve svoje flertovanje i zavođenje obavili snagom svog ultra žustrog razgovora, sada namjeravate koristiti osobni magnetizam i pravu vrstu odjeće, što će imati veći utjecaj od rječnika punog smislenih riječi. Imate nekoliko asova u rukavu i konačno ih naučite igrati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas se može dogoditi svađa između vas i voljene osobe, koja sama po sebi možda nije ništa previše ozbiljno, ali može odražavati nešto mnogo dublje o čemu ste oboje previše nervozni da biste razgovarali. Nebeska atmosfera otkriva da među vama postoji neka vrsta napetosti kojoj je najbolje doći do korijena, prije nego što oboje počnete misliti najgore jedno o drugom.

 

RAK

Položaj planeta na nebu može ukazivati ​​na to da vaše trenutno partnerstvo prolazi kroz dosta promjena. Umjesto da im se odupirete, ovo je pozitivno vrijeme da uđete u sebe i aktivno otpustite sve osjećaje ljutnje ili povrijeđenosti koji su se mogli nakupljati. Nakon što se oslobodite skrivenih zamjerki, osjećat ćete se puno bolje u vezi s vašim ljubavnim interesom. Osjećaj će biti obostran!

 

LAV

Odnosi imaju osvježavajuću kvalitetu, uz povoljne tranzite. Dakle, ovo je sjajno vrijeme da pregledate svoju trenutnu ljubavnu vezu i odlučite imate li što iznijeti na vidjelo. Postoji li nešto što bi trebalo reći, bilo kakva pitanja o kojima je potrebno raspravljati ili bilo što što vas opterećuje i sprječava da krenete naprijed? Prozračite svu svoju posteljinu dok vas okružuje prilika za iskrenost.

 

DJEVICA

Planetarno usklađivanje može stvoriti određenu napetost jer vi i vaš ljubavni interes možda mislite da imate isti plan, ali zapravo imate dva različita. Potrebno je pojašnjenje, ali i dašak otvorenosti i entuzijazma. Kao da ste oboje postavljeni na određene ishode i odbijate popustiti. Ako možete pomoći, a ne ometati jedni druge, sve će biti dobro.

VAGA

Imati svrhu pomaže vam da prođete kroz teška vremena veselo. Energija dana pomaže vam da razaznate skrivenu svrhu koja prolazi kroz određene nedavne događaje koji su se dogodili unutar vaše trenutne veze. Ako vidite da oboje težite nečemu posebnom, onda će promjene koje se sada trebaju dogoditi biti dobrodošle. Budite sretni zbog svega što se događa.

 

ŠKORPIJA

Današnja općenito povoljna atmosfera danas čini ljubav privlačnom ponudom, pa uživajte dok možete. Izgledate blistavo i osjećate se prekrasno; sve što trebate je datum koji odgovara vašem raspoloženju. Ako imate bilo kakve zabave ili druge društvene prilike na koje trebate otići, iskoristite ovu priliku da razgovarate s bilo kim posebnim tko je nedavno privukao vašu pozornost. Udari sada dok je željezo vruće.

 

STRIJELAC

Čini se da vam puše i vruće i hladno kada je u pitanju određena veza. Položaj planeta otežava odluku. S jedne strane osjećate se sav zapaljeni od strasti, dok s druge niste sigurni da će to zapravo i biti tako dobro kada je u pitanju. Možda je najbolje da ovu odluku donesete neki drugi dan.

 

JARAC

Planetarna usklađenost znači da imate priliku izraziti svoju strast. Način na koji ćete to učiniti u potpunosti ovisi o vama, jer vam je otvoren cijeli niz medija, od ljubavnog pisma, do lijepo napisanog pjesničkog djela. Međutim, vaš ljubavni interes može preferirati izrazito osobnu notu, što znači korištenje vlastitog slatkog glasa za prenošenje poruke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Putovanje na novi teritorij znači da možete ući u fantastičnu arenu potpuno nove veze. Položaj planeta potiče vas da napravite hrabre korake naprijed i da pitate dotičnu osobu što točno misli. Skloni ste biti prilično intelektualni, pa bi vam također moglo biti od koristi ako budete malo vatreniji kako biste stvorili dodatnu toplinu u svom pristupu.

 

RIBE

Današnja atmosfera može učiniti da se u vezi čini mnogo više problema nego što zapravo jest. Određene radnje u vaše ili njihovo ime mogu biti pogrešno shvaćene, što ne pomaže u atmosferi među vama. Ako želite izbjeći bilo kakve probleme među vama, onda bi možda bilo najbolje promatrati svoje reakcije, jer možete postati previše ekstremni, a da to zapravo ne želite. Biti pažljiv u tom pogledu može vam uštedjeti mnogo nevolja