OVE SEDMICE: Djevici stvari izmiču kontroli, Bik dolazi do novca, Vaga nailazi na nove probleme, Strijelcu, Lavu, Raku i Ribi neće biti lako, Ovan će se suočiti sa bivšim,

OVE SEDMICE: Djevici stvari izmiču kontroli, Bik dolazi do novca, Vaga nailazi na nove probleme, Strijelcu, Lavu, Raku i Ribi neće biti lako, Ovan će se suočiti sa bivšim,

24 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ove sedmice: Pokušajte ne pretjerano analizirati svoje postupke. Ako nastavite izdvajati svaki aspekt, nećete stići nikamo. Ovo načelo vrijedi i za vaše emocije. Budite sigurni da ne pokušavate izvući racionalan smisao iz svakog osjećaja koji vam se pojavi. Osjećaji su tu da ih iskusite. Dopustite im da teku kroz vaše srce, a ne nužno kroz glavu. Iznenadan susret sa bivšim potaknut će emocije za koje ste bili sigurni da više ne postoje.

 

BIK

Za vas počinje novi ciklus u kojem ćete se možda naći u odbacivanju starih uvjerenja i mentalnih procesa. Vani sa starim i unutra s novim. Ovo vrijeme čišćenja kuće iznimno je važno, jer ćete uvidjeti da isti umorni stari govor na kojem ste radili odjednom više ne postoji. Skupite svoje resurse i izgradite novu platformu koja vas čini ponosnim. Krajem sedmice mogao bi vas iznenaditi novčani dobitak.

 

BLIZANCI

Što si više gladan, to ćeš postajati odlučniji. Pazite da se vaša odlučnost ne pretvori u očaj i potrebu. Neatraktivno je i nikamo vas neće odvesti. Nastavite uzlaznom putanjom i neka se odlučnost pretvori u inspiraciju i suradnju. Uvjerit ćete da je ovo posebno istinito kada se radi o stvarima srca. Imate veliku moć. Dobro ju iskoristite.

 

RAK

Tvoji postupci mogu ići protiv tvog racionalnog razmišljanja, ali to nije nužno loša stvar. Misli i osjećaji su skloni agresivnom sukobu, ali to ne znači da morate biti žrtva razaranja koje nastaje. Zabilježite velike komade koji prežive nakon početnog udara. Prepoznajte to kao svoju snagu i radite na tome da ih obnovite dok manje dijelove ostavljate iza sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Možda se osjećaš kao da si na litici s nogama koje vise preko ruba. Tražite rukohvate dok vam se stopala bore da vas podrže na sićušnoj izbočini. Možda se kunete da kada izađete iz ove nevolje, više nikada nećete doći ovamo. Uzmi srce. Sve je to dio ciklusa. Ovi nužni izazovi samo vas čine jačima i više cijenite lagana istezanja.

 

DJEVICA

Ako ste željni romanse, bilo da imate novog partnera ili ponovno potpirujete vatru sa sadašnjim partnerom, budite oprezni. Mali problemi bi mogli izmaknuti kontroli. Vjerojatno će se dogoditi ekstremni uvjeti, zahvaljujući vašim osjetljivim emocijama u kombinaciji s valom energije izvana. Pokušajte se ne uzrujati previše kada napetost poraste zbog nečega nevažnog.

VAGA

Možda imaš savršeni plan zacrtan. Komunicirali ste s pravim ljudima, otputovali ste na odgovarajuća mjesta kako biste prikupili podatke i imate sve svoje resurse na redu. Međutim, iz nekog razloga, svaki put kad počnete provoditi ovaj plan, naiđete na emocionalne poteškoće koje se čine previše izazovnim za prevladavanje. Ne dopustite da vas ovo spriječi u vašim snovima.

 

ŠKORPIJA

Netko je iznenada upalio ventilator, i papiri pušu na sve strane. Uredne hrpe uskomešane u velike kovitlace kaosa. Svi izvikuju mišljenja o tome što bi trebalo učiniti u vezi s tim. U međuvremenu, postoje ljudi koji vam postavljaju zahtjeve s kojima se jednostavno ne možete nositi. Usporite i komunicirajte svoju situaciju s drugima. Oni će razumjeti i podržati vašu nevolju. Vjetar će uskoro utihnuti.

 

STRIJELAC

Stvari bi mogle postati malo teške u vašem romantičnom životu zbog nekoga u partnerstvu tko ne mora nužno imati vrlo realan pristup situaciji. Događa se igra moći dok se netko pokušava razbaciti bez obzira na osjećaje druge osobe. Napetost se kuha i bilo bi mudro da se sada s njom pozabavite.

 

JARAC

Ono što mislite da bi se moglo dogoditi je prikladno biti suprotno od onoga što se zapravo događa. Moguće je da imate snažnu mentalnu sliku o tome kako bi se stvari trebale odvijati, ali na kraju poduzimate potpuno drugačije korake. Pokušajte angažirati svaki dio svog tijela, uma i duha tako da svi budu na istoj stranici bez obzira kojom se aktivnošću zapravo bavite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pokušajte se ne petljati u tuđe riječi. Moguće je da slučajno pogrešno tumačite njihove izjave jer ih ne slušate pažljivo. Umjesto toga, vaš je um usredotočen na vaše vlastite misli, iako ste usredotočeni kada vas nešto krivo pogodi. Pokažite poštovanje tako što ćete stišati zvuk u svojoj glavi kada netko drugi ima riječ, čak i ako se ne slažete s onim što govori.

 

RIBE

Vaši kreativni sokovi slobodno teku, ali čini se da postoji prepreka. Nešto ili netko očito ne želi da nastavite putem kojim idete. Možda se on ili ona boje da ćete otkriti sasvim novu strast u životu s kojom se oni ne moraju nužno slagati. Ne zaboravite tko vodi vašu emisiju – vi i nitko drugi.