LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Januar: Netko će danas okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a netko GORAK OKUS IZDAJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Januar: Netko će danas okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a netko GORAK OKUS IZDAJE!

24 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.

 

 

BIK

Nitko nema dopuštenje da se osjećate neraspoloženo. Vrijeme je pokušaja. Ako vas ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Ne postoji društvena obveza da ostanete vezani uz nešto što se ne slaže s vašim energijama. Uz sukobljene energije, teško je odustati. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i uspješne veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

 

RAK

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

 

LAV

Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

 

DJEVICA

Savjetujemo vam da tražite prilike da ugodite svojoj srodnoj duši unatoč strogom rasporedu treninga! Vaša veza vam pruža onakvu ljubav o kojoj drugi sanjaju i da zbog toga niste upoznati s njom. Pokušajte složiti baladu ili pjesmu za uvažavanje voljene osobe ili uokvirite savršene uspomene.ᅠᅠ

VAGA

Vrijeme nije baš povoljno za romantične aktivnosti i veze će vjerojatno zaglaviti u kolotečini. Međutim, bračni parovi možda uz malo truda mogu obnoviti svoju romansu koja blijedi. Možda osjećate da vam ljubav nameće prezahtjevne odgovornosti, ali morate biti strpljivi i tolerantni da biste se mogli izdići iznad ove privremene iritacije.

 

 

ŠKORPIJA

Slavlje iza ugla! Za one koji su u braku mogu se razveseliti zbog osobnog ispunjenja, može biti poput završetka još jedne godine zajedništva ili će se možda u obitelji roditi novo dijete. Za one od vas koji ste nevjenčani čini se da svoju vezu odobrava obitelj, koja vam se već dugo protivi.

 

 

STRIJELAC

Dan je savršen za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme za sami kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.

 

 

JARAC

Ako vam se netko sviđa onda ovo uopće nije dan za priznavanje osjećaja. Možda ste pogrešno shvaćeni o gledanju! Pričekajte dok druga osoba želi da govorite! Plod strpljenja bit će sladak. Samo održavajte prijateljstvo s njim pod kontrolom kako ne biste bili potpuno izbrisani s njegovog uma.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

 

RIBE

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i da vam ohladi kralježnicu. Ugazi nježno u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete mirno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!