DNEVNI TAROT za 26. Januar: Sreća će danas biti na strani OVOG znaka, a OVOM znaku dolazi NAGLA PROMJENA i ZLATNA PRILIKA!

DNEVNI TAROT za 26. Januar: Sreća će danas biti na strani OVOG znaka, a OVOM znaku dolazi NAGLA PROMJENA i ZLATNA PRILIKA!

24 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mađioničar

Dnevni tarot: Imate prirodni talent za pronalaženje rješenja za probleme s kojima se suočavate. Danas vas može zanimati novi pristup rješavanju sukoba s kojima se suočavate. Vaša spretnost i kreativnost će vas povući.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Dnevni tarot: Tako si strpljiv, ali postoje granice koliko dugo trebaš čekati da ti netko da odgovor. Ako je vrijeme ograničeno, možda ćete htjeti obratiti pozornost na to koliko imate za dati i koje su vam druge mogućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kolo sreće

Dnevni tarot:  Sreća danas može biti na vašoj strani. Život je ono što odaberete da bude i sa svojim razumnim načinom razmišljanja pronaći ćete prilike koje tražite.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Toranj

Nagla promjena u vašem danu može vam se činiti neugodnom, ali ovo je također vaša zlatna prilika da svoj život odvedete u novom smjeru. Možda ćete čak biti zahvalni što ste se odmaknuli od norme da to učinite.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak

Kad tražite odgovore, pogledajte unutra. Vaša su životna iskustva prekrasni učitelji. Spremni ste učiti iz svoje prošlosti i stjecati novu mudrost.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Svijet

Dolazi ti nešto prekrasno, i to će biti sve ono čemu si se nadala i sanjala. Spremni ste primiti. Držite svoje srce otvorenim za sve što ste poželjeli u svom životu.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Ljubavnici

Možda ćete se naći u središtu pozornosti toliko ljudi, a spremni ste izabrati jednu osobu s kojom ćete se skrasiti kao idealnu osobu. Dakle, ovaj tjedan možda odlučite da je vrijeme da nekome date do znanja da je on pravi za vas.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Velika svećenica

Nije svaki dan da te svemir tapše po ramenu i gurne te. Danas primate nebesku poruku i njezine potvrde dolaze do vas ponovljenim brojevima.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Car

Postoje trenuci kada se osjećate u ratu sami sa sobom. Kada postoji unutarnja borba, pišite, stvarajte i radite stvari koje vam pomažu da dođete do dna stvari.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Presuda

Danas je bitno dobro promisliti. Ako morate napisati popis prednosti i nedostataka koji će vam pomoći da odredite što trebate učiniti, dajte si vremena da napišete svoje bilješke. Pokušajte ne odgađati velike odluke do sutra.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sunce

Danas će biti prekrasan dan pun iznenađenja. Možda ćete čak otkriti da se situacija riješi sama od sebe bez ikakvog truda s vaše strane. Kao da vam svemir pomaže na načine koje niste očekivali.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Umjerenost

Pažljivo razmišljate o svim različitim scenarijima i kada se najmanje nadate, čini se da će vam ispasti pravi. Bit će tako lako pronaći ono što vam treba u pravo vrijeme.