LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Januar: Netko je zbog posla ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU, a to je VELIKA GREŠKA! Problemi u najavi!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Januar: Netko je zbog posla ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU, a to je VELIKA GREŠKA! Problemi u najavi!

23 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Romantični susreti danas su sasvim mogući. Iako stvari mogu potrajati da se poslože zbog određene nezrelosti i kod vas i kod vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno u partnerovu prošlost i ne dopustite da ego također bude osnova za nesporazume. Samo idite s tokom i sigurno ćete stvoriti čvršću vezu sa svojim partnerom.

 

 

BIK

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti tijekom cijelog dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

 

RAK

Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte sve svoje tajne s njima i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

 

 

LAV

Morate skinuti ružičaste naočale kada pregledate svoju trenutnu vezu i poduzeti neophodan drastičan korak. Nemojte povlačiti vezu samo zato što je zamišljeno ili zbog društvenog pritiska. Ispitajte čini li vas sretnim, a ako to ne čini, onda je pravo vrijeme da to odbacite.

 

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

VAGA

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste ignorirali u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, vašu braću i sestre, vašu širu obitelj i vaše prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu ništa manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njene prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli danas, nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budi isti.

 

 

STRIJELAC

Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

 

JARAC

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i djelovanje u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Danas ćete shvatiti da će osoba kojoj ste privučeni vjerojatnije odgovoriti na izravan pristup, a ne na bilo kakve igre ili lukavštine koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas traži potpunu iskrenost i otvorenost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

 

 

RIBE

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi staru romansu moći će obnoviti intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.