U život Škorpije ulazi netko privlačan, Vodolija griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

U život Škorpije ulazi netko privlačan, Vodolija griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

21 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Stres se gomilao u vašoj vezi i vi ste se trudili da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, ovo će napokon osloboditi sav stres i nagomilanu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Dok je sve otvoreno, moći ćete donijeti neke važne odluke u vezi s napretkom vaše veze.

 

BIK

Ako ste sanjali da uživate u nekim romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, vidite dobru priliku. Uživajte zajedno bilo u granicama vašeg doma ili negdje blizu prirode. Nježno svjetlo, mirisi i meke draperije ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo napred. Sigurno ćete se lijepo provesti.

 

BLIZANCI

Zanimljiva je faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi tražiti načine da još više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni u pogledu budućnosti, ali nemojte se sada upuštati u izradu planova. Samo se prepustite toku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Sada će vjerojatno doći do komplikacija u vašoj romantičnoj vezi. Morate se čvrsto obuzdati jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koju osjećate prema svom partneru, a koja je zakopana pod brdom stresa. Održavanje dobre ravnoteže između samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

LAV

Ovo je prilično jedinstveno vrijeme za vas jer ćete možda po prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su jako zaljubljeni žele svoju vezu podići na višu razinu planiranjem ceremonije kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se s pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

 

DJEVICA

Društvena energija je visoka pa biste mogli upoznati ljude zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Pokušajte nešto novo jer dosada ulazi u vašu vezu. Profesionalni poslovi odvijaju se ogromnom brzinom i vi ste uhvaćeni u vrtlog. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas.

VAGA

U ovom ćete se trenutku suočiti s brojnim financijskim zahtjevima svoje obitelji. To je vaša obaveza prema obitelji i morat ćete ih ispuniti. Morate shvatiti da iako izgledaju puno, zapravo su opravdane. Ali ne brinite, bit ćete više nego sposobni ispuniti sva očekivanja i to će na kraju ojačati vaše odnose.

 

ŠKORPIJA

Avanturistički ste nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj na slijepo. Ispast će to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas držati vezane za mjesto događaja, ali uskoro će prestati. Netko pametan i privlačan uskoro će ući u vaš život do tada samo uživajte.

 

STRIJELAC

Postoji mogućnost da ćete postati manje pristupačni. Vrijeme nije najpogodnije za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati atmosferu da ne želite da vas se uznemirava. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili vas iznenada posjeti netko blizak iz vaše prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Postoji velika mogućnost da će se treća osoba sa zlim namjerama pokušati umiješati u vaš odnos. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Dakle, sve informacije o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepse. Možda ćete biti meta ljubomore i prevare zbog svog partnera. Trebate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

VODOLIJA

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor partnera i onda to pokušavati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno paziti da ne dopustite partneru da dominira vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

RIBE

Od vitalne je važnosti da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nakupljaju zablude. Pokušajte s većim stupnjem otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pripazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu/njoj.