DNEVNI HOROSKOP za 22. Januar: OVA 2 znaka će danas biti POSEBNO EMOTIVNI i PLAČLJIVI, dok OVOM znaku stiže NOVAC!

DNEVNI HOROSKOP za 22. Januar: OVA 2 znaka će danas biti POSEBNO EMOTIVNI i PLAČLJIVI, dok OVOM znaku stiže NOVAC!

21 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Možda ćete prihvatiti ili započeti novi posao, ili možda ući u potpuno novu profesiju. Budućnost izgleda ružičasta za vašu karijeru i vaše zdravlje. Svijet se mijenja i trebat će vam i profesija koju volite i snažno tijelo da biste ostali u vrhunskoj fizičkoj i intelektualnoj formi. Nastavite raditi na sebi i iznenadit ćete se što će vas snaći, možda ljubavno zanimanje! Sretno!

 

 

BIK

Dnevni horoskop: Danas se možete osjećati kao da ste jednom nogom u vodi, a drugom na suhom. Dio vas je ovdje i sada, drugi dio doživljava izvantjelesno iskustvo šetajući se trakom sjećanja. Vaš um (ili pola, u svakom slučaju) ispunjen je mislima o starim prijateljima i izgubljenim ljubavima. Ne možete se ne zapitati što se dogodilo sa svim tim ljudima. Pretpostavite najbolje za sve njih, ali pokušati obnoviti odnose vjerojatno bi bila pogreška.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Možda ćete danas steći takav dojam dok gledate što se događa oko vas. Čini se da se vaši prijatelji okupljaju kako bi formirali novu zajednicu koja je posvećena tome da svijet funkcionira. Ako se svi držite zajedno, možete samo pokrenuti proces! Ova situacija ojačava romantičnu vezu. Opustite se i veselite se onome što vas čeka.

 

 

RAK

Danas je vjerojatno da ćete razmišljati o nekim važnim događajima iz svoje prošlosti. Nemojte previše čitati o tome. Samo zato što razmišljate o svojoj davno izgubljenoj ljubavi, ne znači da je to znak s neba da biste trebali pokušati obnoviti tu romansu. Ovo je samo dnevna energija koja vas navodi na razmišljanje o prošlosti. Uživajte u vožnji niz uspomene, ali ne zaboravite otići autobusom kući.

 

 

LAV

Danas ste neobično kreativni. Iskoristite ovu povećanu sposobnost provodeći dan u pisanju, slikanju ili bilo kojem drugom kreativnom hobiju. Ako uživate u pisanju, otkrit ćete da riječi lako teku, a ideje za priču dolaze onoliko brzo koliko ih možete zapisati. Ako više volite vizualnu umjetnost, pobrinite se da imate puno dodatne boje pri ruci jer ćete danas vjerojatno puno koristiti. Nagradite svoj dnevni trud tako što ćete večer provesti s voljenima.

 

 

DJEVICA

Današnji dan će vjerojatno biti u velikoj mjeri usmjeren na ispunjavanje potreba vaše obitelji. Manji ljudi bi se osjećali ogorčeni zbog obveze, ali ne i vi. Imate njegujući duh i sve dok se osjećate voljeno, rado ćete prijeći još jednu ili dvije milje. Danas možete očekivati ​​da ćete se osjećati voljeno od strane onih oko vas. Imate voljnu, daruću prirodu, a vaša aura sjaji kao svjetionik!

VAGA

Ovo će za vas sigurno biti emotivan dan. Očekujte snažnu reakciju na gotovo sve što se danas događa. Ne možete si pomoći, a da ne osjećate da postoji skriveno značenje ili dublja poruka u onome što vidite: dijete koje mazi mačić zaboli vas srce od nevinosti ili vas strani par u trgovini čini svjesnim koliko je ovaj svijet zapravo raznolik je. U pravu ste što cijenite sve što je oko vas, iako biste možda željeli zadržati svoje misli za sebe.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte se iznenaditi ako vam je danas um puno starih uspomena. Niste od onih koji se zadržavaju na prošlosti, ali čini se da ne možete izbaciti bivše učitelje i prijatelje iz glave. Nemojte čitati previše značaja u ova sjećanja. Uživajte u njima i dopustite sebi da se nasmijete dok se prisjećate svojih mlađih dana. Nevjerojatno je da ste uspjeli preživjeti svoje djetinjstvo. Možda razmišljate o bivšem partneru? Pokušajte ih izbaciti iz glave i usredotočite se na svoju trenutnu!

 

 

STRIJELAC

Danas se osjećate odvažno i optimistično. Pobrinite se da ovu pozitivnu energiju dobro iskoristite. Bilo da se radi o jačanju odnosa s vama dragim osobama ili o pokretanju nove karijere, svi su znakovi da ćete biti uspješni u svojim naporima. Nemojte se ustručavati koristiti svoje društvene veze za postizanje svojih ciljeva. Vaši prijatelji i kolege vam mogu izuzetno pomoći, pod uvjetom da im to dopustite!

 

 

JARAC

Ako u vašem životu još nema značajne osobe, naznake su da će se to uskoro promijeniti. Prijatelj bi vam mogao namjestiti spoj na slijepo koji se pokaže kao pravi pobjednik ili možda počnete gledati na dugogodišnjeg poznanika na drugačiji način? Ako ste već u predanoj vezi, očekujte obnovu veze koju imate. Osjećate se bliže jedno drugome nego ikad prije, stoga proslavite svoju sreću što ste se našli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Za vas danas nema polumjera. Svaku emociju osjećate do devetog stupnja. Ovo bi moglo učiniti prilično intenzivan dan ako niste oprezni. Uložite dodatni napor da smirite svoj temperament. Umjesto da ubacujete svoje mišljenje u svaki razgovor, navedite to da se udaljite od grupe. Razgovor je dovoljno animiran, a da vi dodatno ne uzburkavate stvari! Večeras provedite večer okruženi svojim najmilijima. Bit će tolerantniji prema vašem raspoloženju.

 

 

RIBE

Danas stiže vaš brod, stoga se nemojte iznenaditi ako nađete da vas čeka veliki, debeli ček! Tko zna što si učinio da to zaslužiš? Ne dovodite u pitanje svoju sreću, samo je prihvatite svojim uobičajenim šarmom i gracioznošću. Konačno ćete moći implementirati ona poboljšanja doma koja ste željeli započeti sa svojim partnerom. Iskoristite sve prednosti svemirske velikodušnosti. Duboko u sebi, znaš da to zaslužuješ!