Vaš SEDMIČNI TAROT do 28. Januara: Kolo sreće se okreće; vrijeme je da OVIM znaci KARMA pokloni ono što im NAJVIŠE TREBA!

Vaš SEDMIČNI TAROT do 28. Januara: Kolo sreće se okreće; vrijeme je da OVIM znaci KARMA pokloni ono što im NAJVIŠE TREBA!

20 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Presuda

Vaš SEDMIČNI TAROT: Očigledno morate donijeti važnu odluku, a to ćete učiniti tek nakon što odvagate obje mogućnosti. Ljudi čekaju tvoju odluku, ali ti ne žuri. Ipak, djelujete kada je potrebno i za što god se odlučite, promijenit će vam ostatak života. Može se svesti na nešto poput odluke o davanju otkaza na poslu ili može biti opće poput smišljanja nove lokacije na koju ćete se preseliti. Izbor je vaš i učinit ćete ono što je potrebno.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Stranica pentakla, obrnuta

Tijekom ovog tjedna možete naići na malu ‘igru na sreću’ jer ova karta implicira da možda prokockate nešto teško zarađenog novca. Iako uživate kupovati si otmjene predmete i svjetlucave stvari, možda ćete na kraju potrošiti malo previše za nešto što očito nije vrijedno toga. S druge strane, stvari ne vidite kao ‘vrijedne’ ili ne. Vidite ih kao stvari koje želite, koje ćete potrošiti koliko god koštaju, samo da ih imate. Materijalizam prednjači.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Svijet

Ovaj ste tjedan na dobrom mjestu, jer se čini da ste u stanju stvoriti gotovo bilo koje stanje koje želite vidjeti. Dakle, ako se osjećate pustolovno, stvarat ćete avanture za nastavak. A ako se želite kandidirati za predsjednika, onda ćete započeti svoju kampanju ovaj tjedan. Sve vam se čini mogućim i to vam daje veliki poticaj da se uključite i sudjelujete u stvarima koje smatrate važnima za svoj život.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Možda ćete ovog tjedna postati izvor prema kojem prijatelji i obitelj traže znanje ili pomoć. Općenito, davanje novca voljenima za vas nije velika stvar, ali primijetit ćete temu koja se odvija ovaj tjedan, a izgleda kao: “On ima novac. Hajdemo ga udariti!” Dobivate ulogu mudrog i bogatog ‘starješine’ i iako je to ‘nekako’ zabavno, malo je iscrpljujuće za džep.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak

Iako je nadaleko poznato da niste osoba koja voli biti sama, ovaj tjedan ćete zahtijevati veliki ‘time out’ jer žudite za tišinom vlastitih misli i stvarno vam se ne da smetati drama svijeta. Ovaj tjedan se ne osjećate društveno i niste za čavrljanje. Kada bi svi napravili samo korak unatrag, bili biste sretni kao školjka zbog vremena koje vam je prijeko potrebno. Provodite vrijeme sami— iskreno, nije tako strašno.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Velika svećenica

Cijeli tjedan ćete kliziti u ‘intuitivni način rada’ jer stvarno ne vjerujete stvarima naizgled. Osjećate se kao da sve što doživljavate ovaj tjedan treba procijeniti; želite znati vrijednost stvari i ako ih smatrate bezvrijednima, onda idete dalje.

Savršeno ste zadovoljni da sve radite sami i vjerujete u sebe da ćete izvršiti svoje postupke na svoj način. Ovaj tjedan slijedite svoje predosjećaje i oni vas vode do uspjeha koji imate na umu.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Dvojka štapića

Pa, sredili ste posao i sada je vrijeme da gledate kako cvjetaju plodovi vašeg rada. Strpljivi ste i trijezni; ne očekujete čuda, ali ste znatiželjni što će biti od svih vaših napora. Ne gubite se u mislima, već ste usredotočeni na ono ‘što dolazi’. Tjedan je pozitivan i obećavajući, iako se zapravo ne događa ‘akcija’. Ovaj tjedan je za čekanje, eksperimentiranje i vjerovanje u sebe.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Vi ste sjajan savjetnik ovog tjedna, ljudima u vašem životu koji vas najviše trebaju. To može biti cijela vaša obitelj ili samo jedno posebno dijete. Velikodušni ste i s novcem i s ljubavlju; želite biti od pomoći i jeste. Ovaj tjedan je za dobrobit drugih; ne mislite na sebe, iako osjećate izuzetnu ljubav koja dolazi od onih koji vas cijene. Tvoja zahvalnost lebdi te poput iskričave svjetlosti na oceanskim valovima.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: šestica pentakla

Ovaj će tjedan izvući poduzetnika u vama, jer ne možete a da se ne osjećate vođeni uspjehom i obnovom. Umirete od želje da se dočepate nečeg novog jer osjećate da vam je potreban izazov, financijski. Želite upotrijebiti svoj mozak i želite vidjeti koliko daleko sami možete otići. Također ste vrlo voljni podijeliti ideje s drugima koji vjeruju u novi projekt. Ovo bi mogao biti vrlo produktivan i društven tjedan za vas.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: as mačeva

Ovaj tjedan će vam se ponuditi ili prilika ili situacija koju ćete automatski odobriti. I to je ogromno. Ovo nije mali krumpir za donošenje odluka; ovo mijenja život i važno je, a vi ćete dati najveći palac gore u svom životu ovom projektu ili iskustvu. Sve je to pozitivno, ali je jednako uzbudljivo i izazovno. Što god da je to za što ste se upravo prijavili… to će imati trajne posljedice. (Dobra vrsta!)

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuta

Ovaj tjedan ste gotovo spremni dati srednji prst svom poslu jer ne možete prihvatiti stavove kolega s posla. Toksičnost njihovog ponašanja vas zaprepašćuje i možete se početi pitati zašto se uopće trudite to trpjeti. Znate da to ne mora biti tako, a opet vas silna plaća vuče natrag, na što vam se zamjera. Ovaj tjedan nemate strpljenja i manje ste tolerancije za one koje ste upoznali kao nevoljnike i kraljice drame.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Vitez pentakla

Ovdje ste sa svrhom; ovaj tjedan je sve o tome da služite toj svrsi i da je obavite, što ćete učiniti uspješno. Snažni ste i usredotočeni ovog tjedna i prenijet ćete važnu poruku ljudima u svom životu koji trebaju čuti što se događa. Možda se ponašate strogo, ali ste ljubazni u srcu. Sve ide u vašu korist, sve dok se držite plana i ostanete uporni u svom pristupu.