Ako ste Lav, Škorpija i OVAJ znak, Februar vam donosi nove brige i probleme i neće vam biti lako, a evo i zašto…

Ako ste Lav, Škorpija i OVAJ znak, Februar vam donosi nove brige i probleme i neće vam biti lako, a evo i zašto…

20 siječnja, 2024 0 By Admin

Uvod:

Možda je vrijeme da kažete nešto unaprijed, a to je: nemojte se zamjerati jer se osjećate manje od oduševljenja poslom koji treba obaviti ovog februara. Imajte na umu da je ovaj mjesec notorno težak za preživjeti.

Živimo pod pritiskom koji smo stavili na sebe kada smo odlučili da će ova godina biti nevjerojatna, ali stvar je u tome što je potrebno vrijeme da dođemo do ‘nevjerojatnog’ dijela, stoga držite se i nastavite vjerovati u sebe.

Februara će donijeti mnogo samorefleksije posebno za tri horoskopska znaka; to ne znači depresiju ili otkriće nečeg groznog, ali znači da ćemo, za mnoge od nas, napraviti stanku prije nego što nastavimo. Jedna stvar koju očekujemo je zajednička prisutnost planeta Merkur, koji će iznjedriti mnoge osobne istine; ključno je kako se nosimo sa svim tim istinama. Možemo li uzeti?

Tranziti čine naš prvi tjedan, a prvi tjedan februaraa ‘dat’ će ton mjesecu. Ubrzo nakon toga, mogli bismo svoju zbunjenost unijeti u svoje ljubavne živote.

Mogli bismo otkriti da se stvari počinju izglađivati. Ali opći osjećaj za ovaj mjesec je onaj koji dolazi sa sumnjom u sebe, oklijevanjem i propuštanjem mogućnosti izbora zbog straha od nepoznatog.

Tri horoskopska znaka s lošim mjesečnim horoskopom za februar:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Stanimo prvo i recimo ovo: cijeli mjesec neće biti uzalud i ne morate brinuti koliko će biti ‘grub’. Međutim, ono što trebate učiniti jest brinuti se o svojim postupcima i posljedicama koje biste mogli požnjeti ako ste uključeni.

Ovaj mjesec te dovodi pravo na svjetlo, a to ne mora nužno značiti svjetla reflektora na pozornici. Gledamo kako biste se mogli staviti u vruću vodu jer ste otvorili usta u najgorem zamislivom trenutku.

Možda se osjećate vrlo odvažno, možda čak i pomalo mrzovoljno, ali zapitajte se: Je li vam ovo ikada doista uspjelo? Februar vam govori: ovo je vaš mjesec za osobnu promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prihvatite li taj izazov ili se nastavljate ponašati na isti način kao i uvijek, ponašanje koje vas je prije dovodilo u nevolje? Pitanje za tebe, jesi li naučio lekcije i jesi li te lekcije spreman dobro iskoristiti ovog februara?

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Trpjet ćete praćke i strijele nestrpljenja u februaru . Neće trajati cijeli mjesec, ali barem prva tri tjedna, bit ćete pod dojmom da što god da je to što proživljavate, osrednji je i treba napraviti korak naprijed.

Osjećate se nezadovoljno ovog mjeseca kao da ste očekivali da će se dogoditi neko čudo, a umjesto toga ste dobili samo kutiju kamenja. Ne vidite tu kutiju kamenja kao poziv za učenje.

Umjesto toga, zbog planetarnih tranzita, nećete znati ništa osim frustracije, nestrpljenja i sklonosti vjerovanju da ste nekako iznad svega. Ono što se ovdje događa je da se stvari ne odvijaju brzinom koju ste zamislili, ali morate preuzeti odgovornost za svoje sudjelovanje u tome koliko brzo ili sporo se stvari kreću. Postoje stvari koje želite izbjeći gledati, a puno vremena ćete provesti u izbjegavanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Pa, to nije dugo trajalo. Ovdje se govori o vašem nedostatku vjere u vaše suradnike. Dok se činilo da je u siječnju sve bilo u fantastičnom stanju, odjednom se čini da je došlo do problema i sada se sve vrti oko toga ‘tko je najljenija osoba’.

To sigurno nisi ti, ali ovo te nervira. Evo vas, spremni ste uhvatiti februara za vrat, spremni procvjetati u uspjeh koji vi i samo vi vidite u svom umu, a onda… slom, bum.

Sve se raspada jer nitko nije ‘u tome’ kao ti. Budući da ste tako visoko motivirani i entuzijastični, pomislili biste da bi vaša energija bila zarazna, ali čini se da tijekom februara djelujete više kao zastrašujući nego inspirativni i iskreno, vaša ‘pozitivna energija’ drugima se čita kao agresivnost.