3 FEBRUARSKA SRETNIKA: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka Februar će nadmašiti sva vaša očekivanja i želje…

3 FEBRUARSKA SRETNIKA: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka Februar će nadmašiti sva vaša očekivanja i želje…

20 siječnja, 2024 0 By Admin

Februar je mjesec u kojemu možemo vidjeti kako ne uspijevamo ispuniti svoje odluke i obveze, ILI je to mjesec u kojem odlučujemo, TO JE TO, i idemo u pretjeranu brzinu, pakleni od uspjeha, bez obzira na koje se područje usredotočili.

Mjesečni horoskop za februar usredotočit će se na one kojima je posao uspjeti, stvarati i napredovati. Iako svi imaju priliku za to, određene znakove Zodijaka ipak treba prozvati zbog njihovih izvrsnih napora.

I ne radi se samo o organskom trudu; radi se o rasporedu planeta i zvijezda tijekom vremena u koje trebamo uložiti tako velike napore, budući da su to fatalističke šarke na kojima se grade naše sudbine.

Na primjer, ako nam donese hrabrost da učinimo nešto što smo oduvijek željeli, ali se nikada nismo usudili učiniti, to je više nego vjerojatno zbog tranzita. Ovo su dva primjera potencijalno važnih aspekata koji mogu dovesti do veličine.

Stoga se pripremite izraziti se na načine koje nitko nije vidio. Astralna konfiguracija trebala bi svačiji ljubavni život podići na novu razinu.

 

Tri horoskopska znaka sa sjajnim horoskopom u februaru su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stvari izgledaju dobro za vas ovaj mjesec, jer konačno uzimate ‘nered’ pod kontrolu. Samo vi znate što bi mogao biti ‘nered’, ali što god čini taj nered sada će se moći kontrolirati i biti nešto zbog čega više nećete biti pod pritiskom. Februar također ublažava pritisak koji ste stavili na sebe da postignete cijelo vrijeme, 24-7.

Ne možete se ne osjećati ‘umjereno’, kao da se teret koji ste nosili odjednom vidi kao nešto čega se možete riješiti, a ne kao nešto za što pretpostavljate da će biti tu s vama zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vidjet ćete da će vaši odnosi s ljudima koje volite — obitelj, prijatelji i romantični interesi — biti malo ‘mirniji’. Velika lekcija za vas ovog mjeseca odnosi se na odabir prioriteta. Zašto se mučiti izluđivati ako se uopće ne isplati? Sada to znaš.

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Krećete se i probijate se kroz februar, jer ne vidite smisla u lenčaljenju. Nešto vam se dogodilo u januaru i probudilo vas je; osjećate pritisak života koji bulji u vas, zbog čega se osjećate nervozno kao da se morate pomaknuti ili pasti unatrag tisuću stopa.

Tijekom februara odlučujete se preseliti. Ne vidite potrebu igrati se smetnjama, a budući da je vaš fokus laserski oštar, točno znate gdje koncentrirati svoju energiju.

Budite spremni na veliki uspjeh u ovom razdoblju i nemojte se iznenaditi ako vas iznenada ljudi budu slušali kao da ste neki moćni guru. Iako možda niste guru, sigurno znate kako voditi, a budući da su aspekti naizgled poredani da vam donesu hladnokrvno samopouzdanje, možete otkriti da ste nečiji heroj. Nevjerojatno kako to funkcionira!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Iako bi to za neke mogao biti ‘mjesec odustajanja’, odustajanje je posljednja stvar koju ćete učiniti. Februar vam ulijeva briljantnu energiju bijelog svjetla; osjećate se obnovljeno, obnovljeno…spremno za akciju.

Ti si tračak pozitivnosti za ljude s kojima radiš jer kontinuirano držiš vjeru, a ta vjera postiže stvari. Tijekom februara niste uznemireni ljubavnim ili zdravstvenim pitanjima.

U januaru ste poduzeli korake kako biste osigurali da sve bude zaključano. Većina mjesečnog truda otići će na posao. Ako ste u području koje zahtijeva dodatnu osjetljivost, svjedočit ćete onome što biste mogli nazvati čudom. Ovaj mjesec dogodit će se nešto veliko medicinsko za vas i… pacijenta, prijatelja ili životinju. Ti ćeš biti uzrok ozdravljenja ovog stvorenja.