LJUBAV u NAREDNOM PERIODU: Jedno je sigurno… OVI znaci VIŠE NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI…

LJUBAV u NAREDNOM PERIODU: Jedno je sigurno… OVI znaci VIŠE NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI…

17 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednom periodu: Ljubav će procvjetati kada svojoj voljenoj osobi udvarate slatkim i poželjnim poklonima, koji će ga potaknuti da vam se još više približi. Imate priliku kupiti nešto što će ga stvarno inspirirati. Prekrasno umjetničko djelo, po mogućnosti nešto skulpturalno, sigurno će učiniti svoj trik. Također morate stvoriti pravu atmosferu u kojoj ćete mu to prezentirati.

 

 

BIK

Energija dana unosi dašak svjetlosne fantazije u vaš ljubavni život. Svi problemi koje ste imali u posljednje vrijeme mogli bi se promijeniti ako biste ih mogli ostaviti iza sebe i usredotočiti se na to da se prepustite. Ako idete na spoj, bilo bi vam bolje da uživate u atmosferi čiste romantike i ostavite sutra da se brine o sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako razmišljate o potezu što se tiče određene posebne osobe, onda bi vam moglo pomoći da imate pravu sliku prije nego što ih zamolite za taj datum, ili barem implicirate da ste voljni biti izbačeni. Što se možete pojaviti tajanstveniji i nedokučiviji, to imate veće šanse.

 

 

RAK

Odnosi su zanimljivi, zahvaljujući trenutnoj planetarnoj usklađenosti. Možda se pitate što namjerava vaša najdraža osoba, jer se čini da se ne mogu odlučiti na ovaj ili onaj način. Ako vas ovo nervira, onda se durenje neće baš pomoći. Ono što bi pomoglo je razgovor o tome, ako je to moguće. To bi problem dovelo u perspektivu.

 

 

LAV

Ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu vezu. Neće biti pitanje da odmah zgrabite svoj plijen, a moglo bi doći i do natezanja, jer oboje imate nešto drugačije planove. Ali ako ustrajete, otkrit ćete da vas razlike među vama zapravo zbližavaju.

 

 

DJEVICA

Zasigurno ovih dana imate posla. Jako ste zainteresirani za izlazak na određeni datum sa jednom osobom. Dio koji vas ne zanima je gdje morate dati neku vrstu emocionalnog povrata za sve što dobijete. Jedno je pobijediti, a drugo ući u istinsko partnerstvo.

VAGA

Planetarna energija vas potiče da svoj ljubavni život sagledate iz različitih perspektiva. S jedne strane, željni ste osvojiti tu posebnu osobu i želite izaći s njom na taj savršeni spoj; s druge strane, želite se suzdržati iz straha da ne napravite još jednu grešku i ponovno narušite status quo. Slušajte svoje srce radije nego svoju glavu.

 

 

ŠKORPIJA

Ne brinite o tome što drugi misle o vama, posebno u pogledu trenutnih odluka u vezi. Sigurno će doći do neke vrste sukoba između vas i vašeg ljubavnog interesa, ali to ne znači da je partnerstvo loše ili da će prestati, unatoč mišljenju drugih. To jednostavno znači da trebate napraviti kompromis oko određenih pitanja ili pristati na svoje razlike.

 

 

STRIJELAC

Dio vas ima, a dio ne. Stvarno se ne možete odlučiti što je najbolje učiniti, pogotovo jer znate da će u vašem području odnosa započeti potpuno novi ciklus. Mala sumnja vas sprječava da bacite oprez u vjetar i jasno izrazite kako se osjećate.

 

 

JARAC

Teško vam je razumjeti što se trenutno događa. Osjećali ste da ste vi i voljena osoba romantično vrlo povezani i da se osjećate vrlo sigurno i sigurno. Ipak, imate jasan dojam da je nešto drugačije, iako ne možete točno odrediti što je to. Imajte vjere.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Bliski odnosi mogu izgledati više nego malo zbunjujuće. Možda niste sigurni što učiniti sljedeće u vezi s planom ili projektom na koji ste vi i voljena osoba mislili krenuti. Možda bi bilo najbolje samo dopustiti sebi da nastavite s uljepšavanjem izvorne ideje i dopustite svojoj mašti na volju. Detalji mogu doći kasnije.

 

RIBE

Ponekad nije onako kako se čini. Ako vam se ovih dana učini da vam partner laže nešto ili taji, vjerojatno vam se samo čini i vjerojatno je to daleko od istine. Radije svoju energiju usmjerite da pokažete svojoj voljenoj osobi koliko povjerenje i razumijevanje imate. Puno manje ljubavnih problema bi imali kada biste bili manje sitničavi i kada bi u svemu vidjeli/tražili problem.