LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Januar: Vijest o bivšoj ljubavi će nekome danas nanijetu tugu i bol!

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Januar: Vijest o bivšoj ljubavi će nekome danas nanijetu tugu i bol!

15 siječnja, 2024 0 By Admin

VAGA

Danas biste trebali izgledati posebno lijepo, ali možda ćete imati osjećaj da je to potrošeno jer vaš voljeni nije tu da to cijeni. Oraspoložiti! To će trajati samo nekoliko dana, a do tada ćete još uvijek izgledati prilično dobro. Pokušajte biti zauzeti, po mogućnosti radeći nešto što volite raditi, tako da će vaš entuzijazam poboljšati vašu ljepotu. Tvoj prijatelj neće zauvijek biti odsutan. Samo se tako čini.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je definitivno dan crvenog slova za partnerstva svih vrsta – poslovna, romantična, kreativna. Danas bi se možda dobro družiti sa sadašnjim ili potencijalnim partnerima i puno komunicirati, jer morate biti blisko upoznati s potrebama, nadama, željama, sposobnostima i spremnošću da doprinesete napretku. partnerstva. Vaš um je posebno brz i prijemčiv, stoga očekujte da ćete puno naučiti. Zabavi se!

 

 

STRIJELAC

Sumor zbog odsutnosti člana obitelji ili romantičnog partnera mogao bi vas danas obuzeti, čineći vašu uobičajenu bujnu narav daleko prigušenom od onoga što je za vas normalno. Možda biste čak cijelu večer proveli gledajući što god se dogodilo na TV-u… Bilo bi daleko produktivnije kada biste si priuštili odlazak u knjižaru i pokupili nešto novo za lektiru. Barem ćeš nešto naučiti dok voljene osobe nema!

 

 

JARAC

Danas biste mogli pokušati pronaći odgovore na problem koji imate kod kuće. Možda je bilo nekih sukoba s vašim supružnikom ili romantičnim partnerom. Iako ih možda jako volite, možda se pitate mogu li se ti problemi riješiti. Pokušajte se usredotočiti i meditirajte. Blokirajte mentalnu buku mirnom glazbom. Duboko udahnite i pokušajte slušati poruke vlastitog srca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Previše vanjskih obaveza koje vam se odjednom javljaju mogle bi vas privremeno sukobiti s trenutnim romantičnim partnerom. U jednom trenutku može se činiti da vaša draga zahtijeva izbor između vašeg posla i veze. Ne čitajte stvari o situaciji kojih nema i nemojte biti previše ponosni da o tome pričate. U ovom trenutku ponos zapravo može doći prije pada. Komunicirati! Objasnite okolnosti detaljno i sve bi trebalo biti u redu.

 

 

RIBE

Ovo je dobar dan da njegujete svoje najmilije. Možete provesti dan sa svojom djecom, igrati se s njima ili ih nečemu podučavati. Možete ih trenirati u igri s loptom ili im pomoći s domaćom zadaćom. Možda ćete ih čak naučiti kako napraviti nešto uredno na računalu. Ako nemate djecu, danas biste mogli biti u zaštitničkom, privrženom raspoloženju s drugim članovima obitelji.

Stranice: 1 2