LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Januar: Vijest o bivšoj ljubavi će nekome danas nanijetu tugu i bol!

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Januar: Vijest o bivšoj ljubavi će nekome danas nanijetu tugu i bol!

15 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Nema sumnje, ima dosta toga za napraviti u sljedećih nekoliko dana. Ali ako netko to može, možete i vi. Ne dopustite da postanete obeshrabreni. Iako može biti iskušenje da uronite i odmah počnete, bilo bi vam bolje da prvo odvojite nekoliko trenutaka tišine da isplanirate svoj napad. Možda ne smatrate da je strategija vaša jača strana, ali danas ćete uvidjeti da su vaše organizacijske sposobnosti vrhunske – samo ih trebate zapamtiti!

 

BIK

Ne postoji osoba koju biste mogli pokušati oponašati, a koja bi bila moćnija i privlačnija od vas danas. Zračite uspjehom i činite se nezaustavljivim u svim područjima svog života. S lakoćom rješavate teške poslovne situacije, a vaš ljubavni život je posebno vatren. Sada je vrijeme da usredotočite svoje ogromne moći na ono što uistinu želite u životu. Možda ćete se naći na mjestima ili situacijama o kojima se niste usudili sanjati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Navala intenzivne ljubavi i romantične strasti za tom posebnom osobom u vašem životu mogla bi vam navesti da se okrenete braku. Vjenčanje prijatelja može doprinijeti ovakvom preokretu uma. Vaš bi partner, međutim, mogao i dalje sumnjati u prelazak na sljedeću razinu predanosti – iako nema govora o tome da vas istinski voli. Budite strpljivi i držite jezik za zubima. Znat ćete kad dođe pravo vrijeme.

 

 

RAK

Romantične veze u ovom trenutku pojačava pojačana komunikacija. Odnosi svih vrsta mogli bi biti posebno korisni, jer je ovo dan kada je stapanje dvaju uma mnogo veće od zbroja dva odvojena uma. Očekujte puno zanimljivih razgovora s onima koji su vam bliski… oni bi mogli dovesti do otvaranja puno novih mogućnosti kojima ćete se baviti u budućnosti. Uživaj u danu.

 

 

LAV

Romantika bi vam danas mogla biti puno na umu. To bi moglo biti zbog prekrasnog susreta s ljubavnim partnerom u proteklih nekoliko dana. Od tada je slušanje romantične glazbe moglo poboljšati vaše osjećaje. Poželjet ćete zakazati još jedan sastanak, ali možda ćete se suzdržati jer ne želite djelovati nasrtljivo. Samo naprijed i nazovi svog prijatelja. Možda ćete biti ugodno iznenađeni odazivom!

 

 

DJEVICA

Ponekad imate snažan utjecaj na ljude. Danas biste mogli pomoći da se nečiji život promijeni na bolje. Volljena osoba ili prijatelj možda trenutno imaju problema. Danas biste mogli doći do rješenja njihove dileme. Ili ćete možda jednostavno ponuditi emocionalnu podršku, a ova pozitivna energija bi im mogla dati dodatnu snagu koja im je potrebna. Imate sposobnost stvarati čuda, pa dopustite sebi da budete svjetlo vodilja!

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2