Slijede dani kada će OVA 2 znaka počastiti LJUBAVNA KARMA, dok će OVAJ morati odlučiti kako dalje, jer više nema ljubavne iskre u vezi!

Slijede dani kada će OVA 2 znaka počastiti LJUBAVNA KARMA, dok će OVAJ morati odlučiti kako dalje, jer više nema ljubavne iskre u vezi!

12 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Možete ostaviti po strani sve svoje praktične sklonosti ako želite uspjeti izaći s osobom svojih snova. Planeti vas pozivaju da postanete manje suptilni u svom pristupu romantici. Možete zaboraviti glumu Pepeljuge samo na trenutak, i umjesto toga se obući da ostvarite, užitak koji si rijetko dopuštate, jer ne volite biti u centru pažnje.

 

BIK

Obično ste vješti u podnošenju ljepota u odnosima i u izglađivanju grubih mrlja mnoštvom dobronamjernih floskula. Ali energija može skrenuti vašu pozornost na potrebu da budete iskreniji u pogledu svojih osjećaja prema voljenoj osobi. Ljudi mogu vidjeti kada niste doista iskreni i osjetit će da su na neki način potkradeni.

 

BLIZANCI

Možda ćete imati taj neugodan osjećaj, iako niste sasvim sigurni zbog čega se osjećate sumnjičavo. Sigurno ćete osjetiti potrebu istražiti neku vrstu mučne sumnje. Što više vaša voljena osoba ispovijeda svoju nevinost, to ste više nesigurni. Istina je da vjerojatno nema potrebe za brigom, ali morate razgovarati kako biste postigli to razumijevanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Planeti se urote kako bi napravili ugodnu večer. Ta posebna osoba koja izgleda kao da ima svu romantiku, suptilan šarm, savršen smisao za odijevanje i najdivniji intiman stil, mogla bi vas oboriti s nogu. Budući da se sve ovo čini predobro da bi bilo istinito, možda je bolje pričekati barem nekoliko dana prije nego potpuno izgubite glavu.

 

LAV

Ovo su dani kada biste mogli shvatiti što vam je nedostajalo u određenoj vezi. Primjećujete da, iako na površini sve izgleda u redu, postoji jasan nedostatak prave strasti. Ona iskra zbog koje žudite jedno za drugim kada si izvan vidokruga više nije tu. Sada morate odlučiti što učiniti u vezi s tim.

 

DJEVICA

Čini se da vas energija dana potiče da budete još tajnovitiji. Znate da vaš partner mrzi kad se nađete u jednom od takvih raspoloženja i ponašate se poput raka pustinjaka zatvorenog u vlastitoj maloj ljušturi. Dakle, što će vam trebati da se trgnete iz toga i ponovno počnete komunicirati? Možda povlačenje određenih posebnih usluga!

VAGA

Možete upotrijebiti sve suptilne vještine koje su vam na raspolaganju. Imat ćete sposobnost pogledati u oči druge osobe i točno znati kako otopiti njegovo srce. To je u redu ako vam je iskreno stalo do te osobe i stvarno je želite usrećiti, ali možda nije tako dobra ideja ako ste vani samo radi dobrog vremena.

 

ŠKORPIJA

Vi i vaš dragi uživate u zafrkanciji i verbalnoj igri, pogotovo ako se oboje znate nasmijati sami sebi. Shvaćate da vaš partner zapravo ima vrlo rijedak smisao za humor koji prije niste u potpunosti cijenili. Osjećate se kao da ste dobili rijedak dijamant, koji ste prije pogrešno smatrali vrlo atraktivnim komadom brušenog stakla.

 

STRIJELAC

Ako vam se vaš voljeni ne čini previše predusretljivim, nemojte očajavati. Raspoloženje neće potrajati. Mora razmisliti o nekoliko stvari prije nego što vam može objasniti što mu se točno događa u glavi. Samo zato što obično izbrbljate sve što vam padne na pamet bez razmišljanja ne znači da i drugi nužno slijede isti obrazac.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Kako ponekad imate problema s suptilnošću, možda nećete cijeniti energiju dana. Ali kad biste mogli biti suzdržaniji, to bi vam pomoglo da konačno dobijete taj poseban spoj koji dosad nisu uspjeli svi vaši očitiji načini iskazivanja naklonosti. Morate se obratiti tajnim nadama i fantazijama svoje namjere. Ako to možete učiniti, možda i uspijete.

 

VODOLIJA

Možda dvaput razmislite prije nego stupite u kontakt s tom prekrasnom osobom kojoj ste se toliko dugo divili izdaleka. Ovih dana ćete ga vidjeti s druge strane, iz novog kuta, a niste sigurni sviđa li vam se to doista ili ne. Ali umjesto da se samo pitate, potrudite se saznati sa sigurnošću. Iz neposredne blizine, ovaj aspekt njegove osobnosti mogao bi vam se činiti vrlo privlačnim.

 

RIBE

Mogli biste se naći u delikatnoj situaciji. Mogli biste biti prisiljeni priznati nešto što ste pokušavali zadržati u tajnosti, čak i od sebe. Neki događaj može izazvati sukob, što znači da morate početi priznavanjem istine svima onima koji bi je možda trebali znati. Odmah ćete se početi osjećati mnogo bolje.