DNEVNI TAROT za 14. Januar: OVAJ znak MORA PAZITI ŠTO ŽELI, jer će ga ŽELJE ODVESTI NA KRIVI PUT!

DNEVNI TAROT za 14. Januar: OVAJ znak MORA PAZITI ŠTO ŽELI, jer će ga ŽELJE ODVESTI NA KRIVI PUT!

12 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Četvorka pehara

DNEVNI TAROT: Sve što ti treba je na dohvat ruke. Današnja četvorka pehara ukazuje na to da morate malo više slušati svoje osjećaje nego inače. Možda se pokušavate odgovoriti od nečega što vaš um misli da je nemoguće, ali svemir zna nešto što vi ne znate.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Ljubavnici

Pomalo ste podijeljeni oko toga kako se trenutno osjećate, a dio razloga je to što ste postali ometeni stvarima u životu koje se čine boljim od onoga što sada imate. Možda ste spremni krenuti u novom smjeru, ali prije nego što to učinite budite sigurni da je to doista ono što želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: as pentakla

U dobroj ste poziciji da se odlučite za novi hobi ili karijeru kojom biste se željeli baviti. Pred vama je prilika za zarađivanje novca. Nalazite se u trenutku kada morate to učiniti ili će brod ploviti bez vas.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Kolo sreće

Kolo sreće je znak da vam je predviđen sretan dan. Doći će vam neka dobra sreća. Možda ćete upoznati prave ljude. Ako nekoga morate uhvatiti telefonom, bit će vam na raspolaganju za razgovor. Vaše riječi teku i sve što trebate je tu za vas.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Sedmica mačeva

Danas je odličan dan da odvojite malo vremena za pažljivo planiranje svoje budućnosti. Morate staviti na papir korake koje ćete poduzeti kako biste lakše zamislili kako ćete postići svoje ciljeve. Poklonite si ovo vrijeme i ne dopustite da vam dan prođe bez obavljanja posla koji želite i koji je samo za vas.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Vrag

Osjećate se u blagom iskušenju da isprobate nešto što nikada prije ne biste razmišljali. Đavolji tarot je upozorenje da bi vas vaše želje mogle odvesti na krivi put. Budi oprezna.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Umjerenost

Razmišljate malo više nego inače o nekoj osobi ili važnom projektu. Možda se čak kolebate oko brige koja može uzrokovati da provodite previše vremena razmišljajući o tome što bi se moglo dogoditi. Prepusti se toku. Dajte sve od sebe i onda krenite s tim.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Devet pehara

Vaša prijateljstva mogu izazvati razne osjećaje zbog različitih mišljenja ljudi koja su u sukobu s vašim željama i željama. Ovo je tvoj život. Samo ti znaš što trebaš učiniti. Možete saznati njihova mišljenja, ali na kraju dana, sve se vrti oko vas.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Osmica mačeva

Puno toga dolazi pred vas i sve se događa tako brzo. Možda nećete moći sve to pratiti. Odmorite se i ne dopustite da svijeća predugo gori na oba kraja. Bit ćete produktivniji uz malo odmora i mentalnog predaha.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: šestica štapova

Uspomene iz djetinjstva mogu izazvati želju za posjetom starom rodnom gradu. Možda će vam nedostajati kada vam je život bio lakši. Iako se ne možete vratiti u jučer, možete izgraditi vrstu budućnosti kakvu želite živjeti koja vam pruža radost i udobnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Car

Možda ćete imati posla s svadljivom osobom koja samo želi pritisnuti vaše gumbe i uzrokovati da se osjećate poniženo. Kad se nađete u blizini osobe koja voli dramu, pobjegnite na drugu stranu. Nemaš vremena baviti se time u životu.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Toranj

Problem vam se može ponovno javiti, a možda potječe iz situacije s kojom ste se jučer nosili. Možda ćete to teško riješiti, ali uz strpljenje i ustrajnost izvući ćete ono što trebate i ostaviti cijelu ovu muku iza sebe.