LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Januar: Ako POSLUŠA SVOJE SRCE, jedan znak bi mogao OSTVARITI SVOJ LJUBAVNI SAN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Januar: Ako POSLUŠA SVOJE SRCE, jedan znak bi mogao OSTVARITI SVOJ LJUBAVNI SAN!

10 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas će vam biti sjajan dan! Možda ćete danas dobiti priliku izreći svoje osjećaje. Ali pazite da ne govorite ništa zbog čega ćete kasnije požaliti! Neka vaš govor bude kratak i precizan, imat ćete mnogo više prilika da se otvoreno obratite svom partneru! Istaknite samo goruće probleme.

 

 

BIK

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

 

BLIZANCI

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Neophodno je da usporite u svom romantičnom životu. Uzimali ste svaku emociju s visokim stupnjem intenziteta, ali to nije moguće održati. Danas morate polako. Zamijenite strast s romantikom i staromodnim udvaranjem, čak i ako vam um nalaže da idete na sve odjednom. Male smislene geste danas će mnogo pomoći.

 

 

LAV

Dan je savršen za podizanje vaše veze na sljedeću razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti da uđete u ekskluzivnu vezu, a ako ste već mirni, ponuda za brak je u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pomaknuti naprijed ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

 

 

DJEVICA

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Od vitalnog je značaja da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

VAGA

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

 

STRIJELAC

Danas je tu za vas i vašeg partnera win-win situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav, vi ste partner koji razumije.

 

 

JARAC

Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

 

VODOLIJA

U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u tebe, ali ti ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da ga prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njima i moći ćete otkriti put do njihovih srca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.