KARMA U 2. POLOVICI JANUARA: Blizanci će požaliti zbog grijeha iz prošlosti, dok će OVA 2 znaka osjetiti svu RADOST zbog svoje DOBROTE!

KARMA U 2. POLOVICI JANUARA: Blizanci će požaliti zbog grijeha iz prošlosti, dok će OVA 2 znaka osjetiti svu RADOST zbog svoje DOBROTE!

10 siječnja, 2024 0 By Admin 2

BLIZANCI

Niste loša osoba niti ikome želite zlo, ali jedna mrlja iz vaše prošlosti uskoro će vam se vratiti na ne baš tako lijep način. Možda to što ste davno učinili nije bilo s određenom namjerom, možda je sve ispalo slučajno, ali karma ne prašta.

Karma će se potruditi da dobro zapamtite da nije vrijedno činiti loše, jer će vam se lošim vratiti. Bit ćete opomenuti i kažnjeni na sličan način kako ste se ponijeli prema bliskoj osobi. Uvijek pamtite taj nemili događaj i želite da se nikad nije dogodio, ali stvarnost je nešto drugo.

Kajete se zbog svojih postupaka, ali to neće spriječiti karmu da obavi svoj posao. Bit će vam to dobra pouka za budućnost. Znat ćete da svako vaše djelo nosi i određenu reakciju, odmah ili u budućnosti.

Dobra djela nagradit će vas dobrim stvarima, a loša će imati za posljedicu kazne. Ne možete pobjeći od karme jer ona svakome sudi prema zaslugama.

Potrudite se da vaša djela govore o vama, o tome kakva ste osoba i da budete ponosni na sebe. Svako može pogriješiti, ali morate nastojati da ne ponavljate pogreške i da budete pravedni prema svima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite dobra osoba i to će vam se svakako i vratiti. Bit ćete nagrađeni za sve ispravno što učinite, ali i kažnjeni za ono loše. Budite svjesni da ste odgovorni za svoje postupke i da i drugi ovise o vašim djelima. Nastojte biti čovjek u punom smislu te riječi.

LAV

Karma će vam uskoro uzvratiti udarac, ali na najljepši način kakav niste mogli ni sanjati. Bit ćete nagrađeni za vaša dobra djela koje ste učinili, a posebno nešto iz bliže prošlosti na što ste jako ponosni. Pokazali ste svu svoju veličinu i učinili najbolju moguću stvar. Karma će vas zbog toga nagraditi.

Vaša nagrada bit će ono što trenutno najviše želite. Karma će vam omogućiti da dobijete baš ono što je vaša jedina želja ovoga trenutka. Zbog toga ćete biti sretni kao nikada do sad i to će vam biti satisfakcija za vaša dobra djela.

Osjećat ćete se savršeno, fantastično, kao nikada do sad. Bit ćete izuzetno sretni i zadovoljni zbog svega što će uslijediti. Prava nagrada uskoro dolazi jer ste ju zaslužili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Mnogo puta ste učinili puno dobrih stvari i pomogli svima koje poznajete. Niste to učinili da biste bili nagrađeni, učinili ste to jer ste takvi, uvijek spremni pomoći. Karma prepoznaje vašu dobrotu i karma će vas zbog toga nagraditi. Nagrada koju ćete dobiti bit će jedinstvena i posebna, skrojena upravo po vašoj mjeri.

Bit ćete vrlo zadovoljni onim što vam slijedi i to zadovoljstvo prenijet ćete i na članove vaše obitelji. Vaša obitelj je najsretnija kada ste i vi sretni, pa vam uskoro slijedi razdoblje iskrene sreće i sloge. Nastojte i dalje ostati takvi kakvi jeste i karma će to uvijek prepoznati.

Samo dobre stvari su pred vama, jedno razdoblje u kojemu ćete istinski uživati kao nikad do sada. Zaslužili ste to i mnogo ranije, ali za karmu nikad nije kasno da vam ponudi ono što vam pripada.